Promotie My protect si My Home

 

Te asiguri si ai 10% cashback prin

UniCredit Bank

Iti expira RCA-ul sau iei in calcul o asigurare mai cuprinzatoare pentru masina ta? Te pregatesti pentru o vacanta in strainatate dar vrei sa stii ca si locuinta ta este in siguranta? Sau ai nevoie de asigurare de o asigurare care sa iti protejeze atat sanatatea cat si viata? Allianz-Tiriac, in parteneriat cu UniCredit Bank, te rasplateste daca te asiguri. Primesti 10% cashback la achizitia de asigurari, daca efectuezi plata cu un card de debit UniCredit Bank.

Perioada ofertei: 01.02 – 30.04.2024

 • Beneficiezi de cashback pentru achizitiile in lei efectuate pe https://www.allianztiriac.ro si in aplicatia mobila Allianz-Tiriac si achitate online, in lei, cu cardul de debit UniCredit Bank in pagina de plata Allianz-Tiriac. Cashback-ul nu se aplica in cazul platilor prin transfer bancar, in numerar, la ATM, platilor facute in agentiile Allianz-Tiriac sau la reprezentantii acestora.
 • Vei primi banii inapoi in cont pana la finalul lunii urmatoare efectuarii platii. Valoarea maxima a cashback-ului ce poate fi acordat in perioada campaniei este de 100 de lei, indiferent de numarul de plati de asigurari in lei pe care il faci. • Daca utilizezi deja ShopSmart de la UniCredit Bank, oferta este disponibila pentru tine in Programul de beneficii din aplicatie pe durata campaniei. Nimic mai simplu!
 • Daca nu ai activat aplicatia ShopSmart, in Mobile Banking, pagina Oferte si activeaza Programul gratuit de beneficii. Oferta va fi disponibila de la data inrolarii tale in ShopSmart pana in 30 aprilie 2024. 
 1. Citesti in ShopSmart descrierea ofertei pentru achizitii de asigurari
 2. Intri pe www.allianztiriac.ro sau in aplicatia mobila AllianzTiriac si alegi asigurarea care ti se potriveste
 3. Platesti cu cardul tau de debit de la UniCredit Bank
 4. Gata! Beneficiezi de 10% cashback direct in cont.

  Nu esti client UniCredit Bank dar iti doresti sa profiti de oferta?
  Poti deschide un cont simplu si rapid.
  Completeaza formularul  aici si un reprezentant UniCredit Bank te va contacta in cel mai scurt timp.