cartoon ev car charging
Asigurare My Car pentru vehicule electrice

Pornim la drum impreuna spre viitor

Ai beneficii special gandite pentru masina ta electrica.
Road assistance icon Asistenta rutiera
Ai ramas fara baterie? Iti asiguram transportul pana la cea mai apropiata statie de incarcare, pentru continuarea calatoriei. Daca masina este avariata din alt motiv, acceseaza serviciile de asistenta rutiera pentru tractare pana la cel mai apropiat service.  
cars charging icon Echipamente de incarcare 
Cablurile de incarcare, wallbox-ul (incarcatorul) si adaptoarele pot fi, de asemenea, asigurate in caz de furt, incendiu, explozie si avarii accidentale (in functie de pachetul ales).
Battery coverage icon Baterie asigurata
Stim ca bateria este unul dintre cele mai scumpe elemente ale masinii tale electrice. Asigurarea My Electric Car te protejeaza de asemenea si in caz de accident, incendiu, furt sau avarii accidentale (in functie de pachetul ales). Esti acoperit si daca inchiriezi separat bateria.
Asigurarea auto potrivita nevoilor tale
Cu My Car pentru vehicule electrice beneficiezi si de acoperirile incluse in asigurarea My Car - raspundere civila, accidente persoane, daune produse din alte cauze (coliziune, incendiu, furt). Alege unul dintre cele 4 pachete de asigurare si bucura-te de protectia oferita. 
 
 
CITESTE MAI MULT
Alege pachetul care ti se potriveste
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
car leafs icon De ce sa alegi My Car pentru vehicule electrice?
Oferim acoperiri care iti permit sa te bucuri pe deplin de masina ta electrica. Ne actualizam continuu produsele pentru a tine pasul cu noile tehnologii si a raspunde nevoilor clientilor nostri, pentru a spori competitivitatea ofertelor noastre.
leafs circle icon Ce beneficii ai?
Tractare pana la cel mai apropiat punct de incarcare, acoperire pentru baterie si echipamentele de incarcare in plus fata de toate beneficiile oferite de asigurarea My Car. Descopera pachetul potrivit pentru masina ta electrica.
battery leafs icon Ramai fara baterie in timpul calatoriei?
Tot ce trebuie sa faci este sa suni la Asistenta rutiera non-stop 021 312 22 39 sau la Centrul de Daune 021 201 91 81 / 80 si iti vom tracta vehiculul pana la cel mai apropiat punct de incarcare sau iti vom incarca bateria pe loc, astfel incat sa poti continua calatoria. Cu asigurarea My Car pentru vehicule electrice nu trebuie sa iti mai faci griji legate de autonomie.
Alegerea unei masini electrice este o dovada a unui stil de viata prietenos cu mediul inconjurator.
Beneficiile unei surse verzi de energie sunt incontestabile - masini cu zero emisii poluante si reducerea amprentei de carbon sunt tendintele spre care se indreapta industria auto.
Din perspectiva costurilor, nu trebuie sa iti mai faci griji pentru fluctuatiile de pret ale petrolului. In plus, daca ai acasa o sursa de energie regenerabila iti poti incarca masina electrica fara costuri aditionale.
Da, daca exista o priza in garaj sau in casa cu o putere de 2.3kW poate fi utilizata doar pentru a incarca bateria.  Spre deosebire de priza de acasa, statiile publice de incarcare au o capacitate mult mai mare, de pana la 350kW, iar bateria poate fi incarcata in cateva minute. Astfel, calatoriile pe distante mai lungi nu mai sunt o problema pentru masinile electrice. Un sofer parcurge in medie mai putin de 50 de kilometri pe zi. 
Masinile electrice pot parcurge de obicei intre 200 si 250 km cu o singura incarcare a bateriei. Exista si modele mai noi de masini care depasesc 300 km. Totusi, este imposibil de anticipat un numar exact de kilometri, acesta fiind influentat in mare masura de capacitatea bateriei masinii, stilul de condus si viteza de rulare (consumul creste semnificativ daca se depasesc 110 km/h). Cantitatea si tipul de energie utilizate (ex. pornirea caldurii in masina consuma mai mult din energia bateriei decat aerul conditionat) influenteaza de asemenea distanta ce poate fi parcursa cu o singura incarcare.
Da, un sofer poatre influenta durata de viata a bateriei, prin evitarea incarcarii rapide, daca nu este neaparat necesar si prin pastrarea unui nivel al energiei intre 20-80%. Controlerul (dispozitivul ce regleaza puterea dintre baterie si motor) gestioneaza viteza de incarcare si recuperarea energiei la franare. Poate limita performanta masinii daca temperatura creste prea mult sau poate activa o procedura de incalzire pentru a ajunge la temperatura optima daca a fost programata o oprire de alimentare. 
Cu asigurarea My Car pentru vehicule electrice beneficiezi, indiferent de pachetul ales, de acoperire daca ai un accident sau masina se defecteaza si se opreste brusc. Iti oferim asistenta imediata - masina la schimb, asigurarea transportului pana acasa sau cazare la hotel. Colaboram cu o retea de parteneri si, in functie de disponibilitate, vei avea la dispozitie fie o masina electrica fie hibrid. Poti fi  sigur ca asigurarea te va ajuta sa ajungi cu bine la destinatie.
Nu, nu este necesara inspectia bateriei si nici inspectie tehnica inainte de incheierea contractului de asigurare. Trebuie insa sa completezi un scurt formular online si, in anumite cazuri, sa incarci cateva fotografii cu masina. Nu iti face griji, nu iti vom cere insa informatii tehnice detaliate.

Daca ai aceasta acoperire inclusa in asigurare, nu trebuie sa iti mai faci griji ca ramai fara baterie pana ajungi la destinatie sau la o statie de incarcare. Oricand ai nevoie, apeleaza la serviciul de asistenta rutiera si specialistii nostri te vor tracta pana la cea mai apropiata statie sau iti vor incarca bateria pe loc pentru ca tu sa iti continui calatoria.

Poti alege intre asistenta rutiera - acoperire de baza sau extinsa. Pachetul de baza include servicii de tractare si de reparatii ale masinii la locul accidentului. Pachetul extins iti ofera in plus masina la schimb (electrica sau hibrid),  transport catre casa sau cazare la hotel daca masina nu poate fi reparata pe loc.    

Asigurarea My Car pentru vehicule electrice iti protejeaza bateria in caz de accident, incendiu sau furt. Nu este acoperita deterioarea bateriei (ex. pierderea capacitatii de incarcare din cauza uzurii). De asemenea, sunt excluse din asigurare daunele bateriei provocate de utilizarea necorespunzatoare a acesteia (ex. descarcare software neautorizat de producator). Gasesti mai multe detalii in descrierea fiecarui pachet de asigurare.

Ia legatura cu noi