• Flexibilitate in alegere - 2 planuri de acoperire teritoriala, in functie de nivelul de protectie dorit 
  • Protectie financiara pentru orice calatorie  in strainatate, pe perioada unui an calendaristic, in limita a 25 de zile pentru fiecare calatorie
  • Acoperire de cheltuieli medicale si de repatriere aferente imbolnavirii cu COVID-19,  daca starea de urgenta este declarata atunci cand asiguratul este deja in tara de destinatie.
 
Daca ai nevoie de ajutor pentru a alege asigurarea potrivita, contacteaza un reprezentant vanzari Allianz-Tiriac sau suna la 0219798.

Ai la dispozitie un proces simplu si rapid
de solutionare a daunei

Notificare online sau prin telefon
Completare dosar, dupa notificare
Asistenta in cazul unei urgente medicale
si/sau despagubire

Intrebari frecvente

Politele de calatorie emise de Allianz-Tiriac vor acoperi cheltuielile medicale si de repatriere aferente imbolnăvirii cu COVID-19, iar pentru clientii care aleg clauza Storno vor fi acoperite si cheltuielile aferente anularii sau intreruperii calatoriei. 

Exceptie fac calatoriile in SUA si Canada, precum si cele in tari aflate in stare de urgenta in ziua anterioară intrarii in vigoare a fiecarui risc asigurat. 

Riscul este insa acoperit daca starea de urgenta este declarata atunci cand asiguratul este deja in tara de destinatie.

  • Planul 1: in toate tarile, cu exceptia Statelor Unite ale Americii, Canadei, Romaniei sau a tarii de rezidenta a persoanei asigurate
  • Planul 2: in toate tarile cu exceptia Romaniei si a tarii de rezidenta a Asiguratului.
Suma asigurata pentru intregul an este de 30.000 de euro, limita in care sunt incluse cheltuieli de repatriere de maximum 7.000 de euro si cheltuieli medicale, ca urmare a unui puseu acut al unei afectiuni pre-existente, de maximum 1.000 de euro.
alt

Documente utile

alt
Formulare de notificare dauna, cereri de despagubire si alte documente utile