• Posibilitatea efectuarii tratamentului medical in strainatate pentru anumite afectiuni medicale grave 
  • Acoperirea cheltuielilor pentru tratament
  • Obtinerea unei a doua opinii medicale dupa revizuirea dosarului medical.
contract de asigurare

Ai gasit asigurarea potrivita pentru tine?

Ai la dispozitie un proces simplu si rapid
de solutionare a daunei

man pointing at tablet
Notificare online
boy slipping on the puddle of water
Esti protejat in cazul producerii riscurilor acoperite
man videochatting with agent on the tablet
Te poti baza pe noi, in cazul unei afectiuni medicale grave

Intrebari frecvente

Declararea COVID-19 ca risc pandemic de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) in data de 11 martie 2020 nu afecteaza in niciun mod acoperirea clauzei de boli grave Tratament medical in strainatate. Acoperirile raman valabile asa cum sunt mentionate in conditiile de asigurare.

Chestionarele pentru clauza suplimentara de afectiuni medicale grave Tratament medical in strainatate, semnate de Asigurati, sunt acceptate in format electronic (scan, poza), documentele in original urmand sa fie colectate in momentul reintrarii in normal a activitatilor si revenirea la procesele standard de vanzare si administrare contracte.

Raspandirea rapida la nivel international a noului coronavirus poate insa sa genereze dificultati in accesarea serviciilor medicale in unele tari. Dificultatile sunt determinate de factori externi, precum anularea unor zborurilor aeriene, restrictii impuse de autoritati (ex. inchiderea frontierelor, spitalelor, etc.).

In toate cazurile medicale in care restrictiile enumerate apar, vom analiza situatia impreuna cu partenerul nostru Further si vom identifica cele mai bune solutii pentru asiguratii nostri.

Clauza pentru afectiuni medicale grave Tratament medical in strainatate este un serviciu complex prin care clientul primeste confirmarea diagnosticului si poate alege din 3 optiuni de tratament in strainatate. Nu acoperim costurile pt calatorie si cazare, dar pot fi organizate de catre furnizorul de servicii medicale la solicitarea clientului. Nu este acoperit tratamentul desfasurat pe cont propriu in strainatate. 

Clauza ofera acoperire in cazul urmatoarelor afectiuni medicale grave sau proceduri medicale:

  • Modul 1: cancer (inclusiv cancer incipient si stari pre-canceroase)
  • Modul 2: interventii chirurgicale cardiovasculare (interventii chirurgicale de by-pass coronarian si interventii chirurgicale de inlocuire sau reparare a valvelor cardiace)
  • Modul 3: neurochirurgie (chirurgie intra-craniana si chirugie specifica maduvei spinarii)
  • Modul 4: transplanturi (transplant de organe de la donator viu sau transplant de maduva osoasa).
Pot fi preluati in asigurare si copiii persoanei asigurate, precum si sotul/sotia.