• Flexibilitate in alegerea categoriilor de beneficii
  • Avantaj competitiv pe piata muncii prin motivarea si fidelizarea angajatilor.

O asigurare potrivita pentru angajatii tai

man with giant watch
Sanatatea angajatilor este importanta pentru tine si afacerea ta. Iti doresti sa le poti fi alaturi si sa-i ajuti si in momentele mai putin placute ale vietii
man looking at charts
Iti doresti sa poti atrage specialisti valorosi din piata, sa poti pastra angajatii cheie si sa ii fidelizezi
man leaning back
Grup Life iti protejeaza angajatii, oferindu-le sprijin in momentele dificile

Vrei sa notifici un eveniment neprevazut?

Intrebari frecvente

Asigurarea Grup Life se adreseaza angajatorilor cu peste 10 angajati sau organizatiilor non-profit cu minimum 10 membri.

In asigurare (contract de baza sau o parte a clauzelor suplimentare) pot fi inclusi dependentii asiguratilor: sot/sotie si/sau copii.

In functie de modificarile aparute in structura personalului si a organigramei pe parcursul derularii contractului de asigurare, Contractantul are dreptul sa includa sau sa excluda membri asigurati in/din asigurarea Grup Life. Pentru includerea/excluderea de asigurati in/din grupul asigurat, contractantul trebuie sa informeze asiguratorul si sa comunice lista cu numele, prenumele si CNP-ul acestora, functia/ocupatia si categoria de acoperiri si sume asigurate (daca este cazul). Pentru asiguratii inclusi in grupul asigurat, protectia oferita prin asigurare incepe odata cu confirmarea scrisa transmisa contractantului de catre asigurator.