Avertisment: utilizați un browser învechit,, vă rugăm să treceți la un browser mai modern, cum ar fi Chrome, Firefox sau Microsoft Edge.

Man with mask is putting liquid into glasses within a laboratory
  • Vaccinurile simuleaza o infectie - „falsa” - in corp, pentru a pregati raspunsul imun pentru momentul in care apare un virus „real”.
  • In cazul vaccinului impotriva COVID-19, corpul capata imunitate invatand raspunsul la o parte a virusului, numita „proteina Spike”.
Many Covid-19 vaccine glasses in a row
Eficacitatea unui vaccin se calculeaza analizand diferenta dintre numarul de cazuri noi de boala dintre grupul placebo (fara vaccin) si grupul vaccinat. De exemplu, daca eficacitatea unui vaccin este de 95%, aceasta inseamna o reducere cu 95% a cazurilor noi de boala in grupul vaccinat, comparativ cu grupul placebo. 
Older man with mask, holding a newspaper is sitting in a public hall with people in the background
Pentru mai multe informatii despre vaccinare si campania de vaccinare in Romania, acceseaza: https://vaccinare-covid.gov.ro/
Sfaturi privind prevenirea infectarii cu virusul COVID-19
comunicate de catre Ministerul Sanatatii
Illustration woman is sitting there and thinks about the best possible care for herself
  • Evita contactul cu persoane care sunt suspecte de infectii respiratorii acute si locurile aglomerate
  • Utilizeaza masca de protectie
Illustration covid-19 test with check icon
  • Consulta medii acreditate privind masurile de prevenire a infectarii cu virusul Coronavirus
Illustration Bottle of disinfectant
  • Evita atingerea ochilor, a gurii si a nasului daca nu te-ai dezinfectat inainte
  • Spala si dezinfecteaza mainile des
Platforma digitala ATLAS reuneste peste 300 de medici si specialisti licentiati in sanatate si wellbeing care pot oferi persoanelor care se confrunta cu o problema de sanatate sfaturi avizate atunci cand au nevoie, fara a fi necesara deplasarea la un cabinet medical.
Baby hands on a computer
Nurse with mask within hospital environment

DoctorChat, o solutie inovatoare bazata pe inteligenta artificiala, este rezultatul unei colaborari cu Allianz Partners, parte a Allianz Group.

Ceea ce diferentiaza DoctorChat de alte servicii de consultanta medicala la distanta este usurinta in accesare, rapiditatea cu care sunt generate raspunsurile, precum si faptul ca accesul la recomandarile medicilor generalisti se face direct prin SMS sau prin aplicatiile favorite ale clientilor, precum WhatsApp, Telegram sau Viber. Serviciul poate fi accesat 24/7 si nu necesita instalarea unei aplicatii dedicate.

Sustinem eforturile de combatere a noului coronavirus, prin dotarea cu cinci aparate ATI in valoare de 80.000 de euro a spitalului modular - construit de asociatia „Daruieste Viata” in curtea Spitalului Elias din Bucuresti pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19 - precum si a unor spitale din tara. 
Baby hands on a computer