• Deductibilitate fiscala in limita a 400 euro anual/angajat
  • Avantaj competitiv pe piata muncii prin motivarea si fidelizarea angajatilor
  • Simplu si rapid - plata contributiei se face printr-un singur ordin de plata pentru toti angajatii.

Ai la dispozitie un proces simplu si rapid
de aderare la pensia facultativa

Completezi online cererea de aderare
Un reprezentant Allianz-Tiriac Pensii Private
va lua legatura cu tine pentru  finalizarea procesului de aderare
Angajatii tai sunt motivati prin participarea angajatorului la pensia angajatului

Intrebari frecvente

Detaliile de plata, aferente lunii in curs, se genereaza, de regula, in a 5-a zi lucratoare a lunii. 

In cazul in care doresti sa accesezi informatiile mai devreme, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: info@aztpensii.ro sau la numarul de telefon: 0800 873 6744.

Ne poti transmite un e-mail sau o instiintare scrisa, prin care ne informezi ca efectuezi lunar viramente de contributii pentru aceiasi angajati si ca ne vei anunta in timp util aparitia oricarei modificari. 

Astfel, putem lua in considerare aceasta instiintare, pentru a aloca lunar contributiile venite din partea ta ca si angajator. Din 3 in 3 luni, te vom contacta, pentru a reconfirma detaliile de plata.  Oricand intervin modificari in plata contributiilor, te rugam sa ne transmiti datele actualizate.

Contributiile cu care angajatorul participa la fondul de pensii facultative, pentru angajatii sai, pot fi modificate in baza unei noi specificatii de plata venite din partea acestuia. 

Specificatia de plata (lista angajatilor pentru care modifici suma platita) poate fi transmisa pe e-mail, fax sau posta.
De asemenea, modificarea de catre un angajat a valorii contributiei proprii va putea fi efectuata de catre acesta prin accesarea sectiunii Contul meu de pe website, folosind credentialele de acces in cont. 

Solicitarea de modificare a contributiei proprii, operata online de catre angajat, o vei primi printr-un e-mail. In baza acestui e-mail vei putea procesa modificarea in evidentele proprii. E-mailul se transmite automat de catre Allianz-Tiriac Pensii Private, de la adresa info@aztpensii.ro, catre adresa ta electronica, furnizata de angajat prin formularul online. 

Allianz-Tiriac Pensii Private nu salveaza in baza de date proprie adresa de e-mail mentionata de angajat pentru transmiterea mesajului.

In situatia in care vor exista solicitari cu privire la modificarea contributiei lunare prin intermediul aplicatiei "Contul Meu", avem rugamintea sa ne oferi suport in acest sens cu actualizarea, retinerea si plata noii valori a contributiei aferente angajatului tau.

alt

Documente utile

alt
Cereri de plata a activului, rapoarte financiare si alte documente utile