Cariera la Allianz-Tiriac Pensii Private

Daca iti doresti sa te dezvolti in domeniul pensiilor, aici gasesti oportunitatile de angajare

Posturi disponibileDaca ai gasit locul de munca potrivit la Allianz-Tiriac Pensii Private, este momentul sa te pregatesti pentru a aplica.

Un CV bine structurat si precis va sublinia experienta profesionala si realizarile tale.  Formatul CV-ului trebuie sa fie clar si lizibil, iar aspectul general trebuie sa fie simplu:

 • Incepe cu detaliile personale, urmate de educatie sau de formarea profesionala, experienta profesionala, stagii, limbi straine, experienta internationala, alte activitati si hobby-uri
 • Date personale: asigura-te ca nu uiti sa incluzi numele si toate detaliile de contact importante, cum ar fi adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa in CV precum si scrisoarea de intentie
 • Calificari / educatie / formare: CV-ul ar trebui sa reflecte cu acuratete educatia, impreuna cu realizarile si certificatele tale
 • Experienta profesionala: lista de locuri de munca anterioare si durata de angajare la fiecare companie. Rezuma detaliile importante privind succesele obtinute in fiecare pozitie. Prezinta ce impact au avut rezultatele tale in evolutia companiei tale.

In cazul in care este necesara o scrisoare de intentie, aceasta ar trebui sa fie adaptata pozitiei pentru care aplici. Asigura-te ca subliniezi aptitudinile, experienta si competentele care te fac candidatul ideal pentru locul de munca vizat. Cele mai bune scrisori de intentie sunt scurte si la obiect.

Cateva intrebari la care scrisoarea de intentie ar trebui sa raspunda:

 • De ce iti doresti sa lucrezi la Allianz-Tiriac Pensii Private?
 • De ce esti interesat de pozitia respectiva?
 • Ce aptitudini te recomanda pentru acest post?

Afla cat mai multe informatii despre compania Allianz-Tiriac Pensii Private si domeniile sale de activitate, precum si de cultura, conducere, valorile sale.

Este recomandat sa te informezi vis-a-vis de evolutia domeniului in care activezi, industrie si piata. Afla cat mai multe despre principalele sarcini si responsabilitati pe care le implica postul pentru care aplici si fii constient de faptul ca structura Allianz-Tiriac Pensii Private este mult mai complexa decat pare la suprafata.

Rezerva-ti putin timp pentru a-ti pune cateva întrebari inainte de interviu:

 • Nu ar trebui sa fii surprins cand vei primi intrebari legate de locurile de munca precedente. Ar trebui sa fii in masura sa explici eventualele perioade de pauza in angajare sau educatie sau schimbari neasteptate in cariera ta.
 • Ar trebui sa fii pregatit cu un raspuns adecvat, daca intervievatorul te intreaba atat despre punctele tale forte cat si despre cele slabe. Exemplu de intrebari adresate: Care sunt abilitatile tale? Care sunt punctele tale forte?  Cat de bine lucrezi ca parte a unei echipe ? Ce experienta ai avut in lucrul cu echipa si pe ce proiecte ? Cum te descurci in situatii critice sau conflicte? Care sunt obiectivele tale profesionale?

Nu te grabi sa dai un raspuns rapid intrebarilor intervievatorului. Intotdeauna rezerva-ti un scurt moment pentru a intelege ce doreste cu adevarat sa afle intervievatorul.

Intotdeauna raspunde scurt si precis. Asigura-te ca raspunsurile tale sunt sustinute de exemple concrete din experienta profesionala si educationala.

Noi te incurajam sa te implici activ in acest interviu. Te rugam sa nu eziti sa pui intrebari cu privire la pozitia pentru care aplici sau despre compania Allianz-Tiriac.

Gandeste-te la urmatoarele intrebari:

Unde voi lucra?

 • Cum este structurat departamentul? Care sunt indatoririle mele? Cati angajati sunt in departament?
 • Care este planul / strategia de dezvoltare a companiei in urmatorii ani?

Cum pot contribui la succesul companiei?

 • Care vor fi responsabilitatile mele?
 • Care ar fi competentele mele de baza?
 • Ce aptitudini ar putea fi in mod special importante ca viitor angajat Allianz-Tirirac Pensii Private.

Ce cautam ?

Aptitudinile tale conteaza. Impartasim aceleasi valori?
Oameni care iau decizii
Incurajam un stil de leadership colaborativ pentru a dezvolta oameni si pentru a oferi feedback, colaboram si schimbam cele mai bune practici, imputernicim echipe, oferind scop si directie.
Oameni care incurajeaza diversitatea
Sa traiesti la potentialul tau maxim este posibil doar intr-un mediu de incredere in care toti actioneaza cu integritate, isi onoreaza angajamentele si sunt onesti, actioneaza transparent si promoveaza diversitatea si incluziunea. 
Oameni care actioneaza ca un antreprenor
Pentru a provoca industria cautam mintile antreprenoriale care indraznesc sa actioneze asupra oportunitatilor si sa-si asume riscuri si responsabilitate lucrurilor facute precum si sa imbratiseze inovatia.
Oameni care isi depasesc limitele
Clientii nostri sunt in centrul tuturor activitatilor noastre. Pentru a trai excelenta clientilor si a pietei, promovam excelenta tehnica si operationala si urmarim continuu simplificarea, excelenta la fiecare punct de contact cu clientul si vrem sa fim reperul de calitate. 

Allianz-Tiriac Pensii Private
Locul potrivit pentru cei care indraznesc

Industria serviciilor financiare se extinde rapid. Cresterea rapida a proiectelor inovative solicita creativitate in intelegerea cerintelor clientilor. 
Succesul apartine celor care indraznesc!
Credem in puterea diversitatii si a incluziunii, in respect si in sustinere reciproca. Ne angajam sa asiguram un mediu de lucru incluziv, in care toti angajatii sa fie tratati cu demnitate si respect. Lucram constant la crearea unui loc de munca in care sa te simti ca acasa.

 
Lumea din jurul nostru  este intr-o continua schimbare.  Pe termen lung, companiile traditionale sunt perturbate de companii mici sau de giganti de tehnologie. Pentru a tine pasul cu inovatia si nevoile emergente ale clientilor, trebuie sa fii indraznet. Vrem sa ne mobilizam inainte ca altii sa o faca! Indrazniti sa ne provocati in numele clientilor nostri? Cautam minti indraznete.

Ce beneficii iti oferim

Posibilitatea de a accesa o serie de cursuri pentru a fi pregatit si a performa optim intr-un mediu competitiv
Activitatile si proiectele care se desfasoara in cadrul companiei/ Grupului sunt reale oportunitati pentru a-ti largi expertiza
#
Mentinerea unui mediu de lucru sanatos.
Ne dorim sa iti oferim flexibilitate pentru a ajunge la un echilibru mai bun intre munca si viata personala
#
Acces la o serie de beneficii standard si flexibile care alcatuiesc un pachet de beneficii stabil si competitiv cu o componenta de protectie pentru tine si familia ta