Virgil Soncutean, un nou mandat la conducerea Allianz-Tiriac Asigurari

Virgil Soncutean, director general al Allianz-Tiriac Asigurari, a fost nominalizat de Consiliul de Administratie pentru un nou mandat la conducerea companiei.
Noul mandat este in curs de aprobare de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF). 

Virgil Soncutean, CEO al Allianz-Tiriac: “Multumesc Consiliului de Administratie pentru incredere si multumesc in mod special colegilor mei, care zi de zi pregatesc oamenii pentru viata, asigurandu-le ceea ce au mai de pret.

Personal, sunt recunoscator ca am ocazia de a continua alaturi de echipa Allianz-Tiriac. Impreuna privim cu incredere catre indeplinirea misiunii de a face bine, de a crea prosperitate si de a creste calitatea vietii pentru cat mai multi oameni in Romania.”

Virgil Soncutean este la al treilea mandat la conducerea Allianz-Tiriac Asigurari.
El s-a alaturat echipei Allianz-Tiriac in 2001, iar in 2016 a fost numit director general al companiei, dupa ce anterior a coordonat reteaua de vanzari si distributie din Allianz-Tiriac.

In 2022, Allianz-Tiriac Asigurari a inregistrat prime brute subscrise in valoare de peste 2 miliarde de lei, in crestere cu 55% fata de anul precedent. Allianz-Tiriac reprezinta in Romania cel mai valoros brand de asigurari din lume.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 25 de ani. Succesul Allianz-Tiriac sta in echipa de peste 4.000 de profesionisti care se afla in spatele fiecarei reusite a companiei.  Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc. 

 

Departament comunicare
Pentru informatii suplimentare:
contact.presa@allianztiriac.ro
Iti oferim suport