Allianz-Tiriac ofera gratuit servicii de consultanta medicala la distanta clientilor cu asigurari de sanatate si extinde acoperirile politelor 

Allianz-Tiriac isi incurajeaza clientii sa aiba grija de sanatatea lor in timp ce raman in siguranta si confortul locuintei si include, fara niciun cost suplimentar, serviciul de consultanta medicala la distanta pentru contractele de asigurare de sanatate.

Serviciul de consultanta medicala la distanta este oferit printr-un parteneriat cu Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori privati de servicii medicale din Romania, fara niciun cost suplimentar pana in 15 iulie 2020. El este disponibil atat clientilor actuali persoane fizice si companii, cat si celor care vor incheia o asigurare de sanatate Allianz-Tiriac in perioada urmatoare.

Prin intermediul acestui parteneriat, cei aproape 150.000 de asigurati Allianz-Tiriac au acces direct la peste 100 de medici si numeroase specialitati medicale, printre care: medicina generala, medicina interna, pediatrie, diabet si nutritie, cardiologie, epidemiologie, etc., fara a fi nevoiti sa apeleze la un serviciu de call center. 

Aurel Badea, Director General Adjunct in cadrul Allianz-Tiriac: “Allianz-Tiriac a pus intotdeauna pe primul loc protectia clientilor si calitatea serviciilor oferite, astfel ca introducerea in mod gratuit a serviciilor de consultanta medicala este un pas firesc pe care il facem in actualul context. Este totodata o dovada de responsabilitate din partea celei mai mari companii de asigurari de sanatate din Romania si inca o masura prin care oferim asiguratilor nostri toate conditiile pentru a ramane stapani pe situatie”.

Consultatiile medicale video online sau prin telefon sunt disponibile de luni pana duminica, in intervalul 08.00-20.00 prin accesarea mymedicover.atlas.app, precum si prin aplicatia ATLAS - Healthy mind & body, disponibila pentru sistemele iOS si Android.

Pentru a intra in legatura cu unul dintre medici, un asigurat Allianz-Tiriac trebuie sa urmeze trei pasi simpli:

  1. Completeaza formularul „creare cont” si introduce datele personale solicitate.
  2. Alege specialitatea medicala pe care o considera potrivita pentru nevoia sa medicala, precum si medicul, ziua si ora dorite pentru programare.
  3. In urma inregistrarii solicitarii, primeste o notificare de confirmare a programarii..

Pe langa introducerea in mod gratuit a serviciilor de consultanta medicala la distanta, Allianz-Tiriac va acoperi, pe perioada valabilitatii Ordonantelor Militare, costul serviciilor medicale accesate online sau prin telefon, in conformitate cu limitele pachetului ales, in reteau de clinici partenere Allianz-Tiriac sau la alte clinici medicale private din Romania, daca contractul de asigurare ofera acoperire in afara retelei de parteneri.

In acest caz, decontarea cheltuielilor se va efectua prin ramburs, dupa avizarea unei daune in aplicatia Allianz-Tiriac Mobile sau prin celelalte modalitati disponibile de avizare a daunelor.

De asemenea, pentru afectiuni medicale aparute in perioada starii de urgenta sau cu maximum doua luni inainte de aceasta, Allianz-Tiriac extinde de la 90 de zile la 180 de zile termenul de valabilitate a recomandarilor si biletelor de trimitere acceptate la notificarea daunelor si, respectiv, termenul maxim de accesare a serviciilor medicale de la debutul simptomelor.

Masurile prezentate mai sus completeaza seria de actiuni pe care Allianz-Tiriac le-a implementat pentru a-si proteja clientii, angajatii, colaboratorii si partenerii, precum si solutiile digitale care le permit clientilor sa ramana tot timpul stapani pe situatie. Mai multe informatii despre masurile implementate pana acum si solutiile digitale pe care le punem la dispozitia clientilor nostri pot fi accesate pe www.allianztiriac.ro. 

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 25 de ani.

Rolul nostru este sa fim alaturi de oameni, sa le aratam cum sa isi gestioneze neprevazutul din viata lor si sa ii indrumam, astfel incat sa-si poata pastra si imbunatati calitatea vietii, a comunitatilor din care fac parte sau a afacerii. Succesul Allianz-Tiriac sta in echipa de peste 4.000 de profesionisti care se afla in spatele fiecarei reusite a companiei.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc.

 

Departament comunicare
Pentru informatii suplimentare:
contact.presa@allianztiriac.ro
Iti oferim suport
info@allianztiriac.ro 0212019100