Allianz-Tiriac completeaza suita de metode digitale de plata cu Apple Pay si Google Pay. Astfel, clientii pot efectua acum plati cu un singur click, in siguranta, fara sa mai fie nevoie sa introduca datele cardului de fiecare data cand cumpara o asigurare sau cand platesc primele pentru asigurarile lor.

Serviciile digitale de plata Apple Pay si Google Pay sunt disponibile atat pentru achizitia produselor de asigurare online, direct de pe site-ul allianztiriac.ro, cat si in aplicatia mobila Allianz Tiriac.

“Modul in care oamenii cumpara produse financiare se schimba continuu, iar asigurarile nu sunt diferite. Ne bucuram ca putem oferi clientilor nostri in permanenta noi experiente digitale, obiectivul nostru fiind sa venim mereu cu solutii avansate care faciliteaza satisfactia si confortul acestora", a declarat Daniela Covacescu, COO Allianz-Tiriac.

Clientii pot accesa Apple Pay prin Apple Wallet, aplicatie preinstalata pe dispozitivele iOS sau prin aplicatia Google Pay, pentru Android, ce poate fi descarcata din magazinul de aplicatii mobile Play. Procesul de plata este acelasi, singura diferenta fiind posibilitatea alegerii acestei noi metode de plata, mai rapida, inainte de confirmarea tranzactiei. In acelasi timp, noile metode digitale de plata se bucura de o securitate sporita. Fiecare tranzactie necesită Face ID, Touch ID sau cod de acces, iar datele cardului nu vor fi stocate.

Noile metode de plata digitale completeaza initiativele de simplificare si optimizare a experientei clientilor Allianz-Tiriac, precum procese de achizitie mai rapide a asigurarilor de viata, de calatorie, auto si de locuinte, sau serviciul Claims Tracker care permite clientilor sa monitorizeze oricand stadiul dosarului de dauna si sa incarce online toate documentele necesare solutionarii acestuia.

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de încrederea clientilor de peste 30 de ani.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati: extern.alexandra.frunza@allianztiriac.ro