Allianz-Tiriac si Comitetul Paralimpic Roman isi unesc fortele pentru sustinerea sportivilor

Allianz-Tiriac Asigurari, reprezentantul in Romania al celui mai valoros brand de asigurari din lume, a devenit asiguratorul oficial al sportivilor paralimpici, dupa ce a semnat un parteneriat cu Comitetul Paralimpic Roman.

Initiativa se aliniaza la valorile si strategia Allianz-Tiriac si completeaza proiectele de sustinere a performantei sportive in derulare, printre care se numara parteneriatul cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR). La nivel global grupul Allianz sprijina printr-un parteneriat strategic, pe termen lung, miscarile olimpice si paralimpice.

Virgil Soncutean, CEO al Allianz-Tiriac: “Sportivii paralimpici sunt exemple pentru fiecare dintre noi, ne demonstreaza ca orice bariera poate fi depasita cu vointa, consecventa si ca fiecare dintre noi poate atinge performanta cu atitudinea potrivita. Au toata admiratia si atentia noastra si le suntem alaturi, pentru ca eforturile lor merita sa fie mai mult cunoscute. Suntem pregatiti sa construim impreuna un parteneriat de durata pentru un viitor mai bun si incluziv.”

In cadrul Comitetului Paralimpic Roman sunt afiliate 38 de structuri sportive ce formeaza o echipa de 277 de atleti activi competitional la 14 discipline sportive adaptate.

In calitate de asigurator oficial, Allianz-Tiriac va pune la dispozitia sportivilor paralimpici si antrenorilor lor produse ce acopera cheltuielile medicale pentru calatorii in strainatate, dar si asigurari auto (RCA si Casco).   

Sally Wood Lamont, presedintele Comitetului Paralimpic Roman: „CComitetul Paralimpic Roman este incantat sa anunte semnarea unui parteneriat cu Allianz-Tiriac pentru acoperirea tuturor costurilor cu asigurarile necesare sportivilor si echipelor paralimpice pentru participarea la competitiile internationale. Multumim pentru sustinere si suntem increzatori ca acesta este doar inceputul unei calatorii frumoase impreuna.”
In urmatoarele luni sportivii nostri paralimpici vor participa la competitii foarte importante, precum Campionatul European Para Tir cu Arc, Campionatul European de Fotbal pentru Nevazatori, Campionatul European de Para Triatlon, Campionatul Mondial de Para Tenis de Masa si Judo pentru Nevazatori, Jocurile Paralimpice Europene de Tineret – Para atletism, Para Tenis de masa, Para Inot. 

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 25 de ani. Succesul Allianz-Tiriac sta in echipa de peste 4.000 de profesionisti care se afla in spatele fiecarei reusite a companiei.  Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc. 

 

Despre Comitetul National Paralimpic

Comitetul National Paralimpic este dedicat promovarii si progresului miscarii paralimpice din Romania. Principalele sale obiective sunt promovarea sportului paralimpic fara nicio discriminare in Romania, pentru a oferi o lume mai buna persoanelor cu dizabilitati sau dezavantajate; cresterea nivelului de constientizare a miscarii paralimpice in Romania, asigurarea sanselor si sprijinului financiar egal intre sportivii cu dizabilitati si cei fara dizabilitati. Organizatia incurajeaza tinerii cu dizabilitati de a practica un sport si popularizeaza sportul paralimpic ca provocare, motivatie si mod de integrare sociala.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati: Ciprian Anton, Vicepresedinte, antonciprian24@yahoo.com.

Departament comunicare
Pentru informatii suplimentare:
contact.presa@allianztiriac.ro
Iti oferim suport