Codruta Furtuna, un executiv cu peste 16 ani de experienta in industria financiara va prelua de la 1 iulie 2021 rolul de Director Vanzari si Distributie si implicit membru al directoratului Allianz-Tiriac Asigurari.

Din noua pozitie, Codruta Furtuna va coordona una dintre cele mai extinse retele proprii de vanzari din piata locala de asigurari, cu peste 2.500 de agenti si consultanti in asigurari, precum si un numar semnificativ de parteneriate cu brokeri de asigurare, companii de leasing si banci.

Virgil Soncutean, CEO al Allianz-Tiriac Asigurari: “Prin alaturarea Codrutei, echipa Allianz-Tiriac a castigat un om valoros si un profesionist cu o bogata experienta in industria financiara. Sunt increzator ca abilitatea Codrutei de a dezvolta echipe puternice, gandirea strategica si capacitatea de a gestiona proiecte complexe vor aduce un suflu nou in aria vanzari. Impreuna vom accelera initiativele de simplificare cu impact pozitiv direct asupra clientilor si partenerilor nostri de distributie si ne vom asigura ca Allianz-Tiriac isi va pastra drumul sau de succes”.
In ultimii doi ani si jumatate, Codruta Furtuna a condus, din pozitia de Country Manager, operatiunile din Romania si Republica Moldova ale Allianz Partners, divizia grupului Allianz specializata in furnizarea de servicii de asistenta in asigurari si linii speciale de asigurare. Cea mai mare parte a carierei profesionale si-a construit-o in domeniul bancar, unde a ocupat pozitii de management in vanzari. 
Codruta Furtuma: “Sunt mandra sa ma alatur echipei Allianz-Tiriac pentru care am o deosebita admiratie, consolidata in ultimii ani in care am colaborat. Impreuna vom continua sa ne diferentiem prin calitatea interactiunilor cu clientii si partenerii nostri si sa acceleram adoptia solutiilor de asigurare, contribuind astfel la cresterea nivelului de bunastare in randul populatiei si companiilor”.
Noul Director de Vanzari si Distributie al Allianz-Tiriac are o dubla specializare in Finante Banci si Marketing, dobandita in cadrul Universitatii Transilvania din Brasov si a urmat un program de masterat in business in cadrul aceleiasi universitati. De asemenea, Codruta Furtuna detine alte cateva certificari in management.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 25 de ani. Succesul Allianz-Tiriac sta in echipa de peste 4.000 de profesionisti care se afla in spatele fiecarei reusite a companiei.  Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc. 

 

Departament comunicare
Pentru informatii suplimentare:
contact.presa@allianztiriac.ro
Iti oferim suport