Allianz-Tiriac a dezvoltat prima polita de viata 100% online si cu pret fix - My Protect -  prin care si-a propus sa faca asigurarile de viata disponibile oricui simplu si rapid. Asigurarea este dedicata persoanelor fizice cu varsta intre 18 si 69 de ani si este structurata in doua pachete - Standard si Optim - care se potrivesc atat bugetului, cat si nivelului de protectie dorit.

Asigurarea My Protect poate fi cumparata in cateva click-uri direct de pe website-ul Allianz-Tiriac, fara ca asigurati sa fie nevoiti sa completeze un chestionar medical.

„Din pacate, in Romania, peste 11 milioane de oameni cu varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani nu sunt pregatiti pentru viata. Ei, familiile si cei dragi lor nu sunt protejati printr-o asigurare in situatia in care viata ii pune la incercare. My Protect, asigurarea de viata care isi face loc in orice buget si in orice conditii economice, este solutia prin care ne propunem sa ajungem la cat mai multi dintre ei si sa le deschidem calea catre un viitor mai prosper. Acest produs este dovada ca asigurarile de viata pot fi extrem de accesibile si este gandit ca primul punct de contact cu asigurarea de viata, mai ales pentru clientii din noua generatie. Cu My Protect deschidem usa pentru asigurari de viata mai cuprinzatoare despre care consultantii si partenerii de distributie Allianz-Tiriac sunt pregatiti sa ofere toate detaliile. Suntem mandri sa aducem acest produs pe piata si suntem increzatori ca va contribui la reducerea deficitului de protectie in Romania”, a declarat Virgil Soncutean, CEO al Allianz-Tiriac Asigurari.

Ambele pachete ofera protectie financiara in cazul decesului, ca urmare a unui accident sau a unei boli, in cazul invaliditatii permanente provocata de un accident si preiau cheltuielile cu interventiile medicale survenite in urma unui accident. Sumele asigurate depind de riscuri si pachetul ales. De exemplu, in cazul decesului sau a invaliditatii permanente ca urmare a unui accident, acestea sunt cuprinse intre 20.000 de lei si 40.000 de lei.

Asigurarea este valabila oriunde in lume si este emisa in cateva minute, printr-un proces simplu, fara hartii si o solutie de extragere a datelor, bazata pe OCR-izare. Plata se efectueaza intr-o transa unica, direct prin serviciul de plata disponibil pe website-ul Allianz-Tiriac.

In cazul producerii unui eveniment asigurat, Allianz-Tiriac pune la dispozitia clientilor un proces rapid de solutionare, in intregime online, prin intermediul website-ului allianztiriac.ro.

Asiguratii au posibilitatea de a-si activa sectiunea dedicata Contul Meu, iar in acest mod au acces la toate informatiile despre produselor lor de asigurare, pot face plati, pot notifica daune, isi pot actualiza datele de contact si au acces la alte informatii utile.

***

 

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

 

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 29 de ani.

Rolul nostru este sa fim alaturi de oameni, sa le aratam cum sa isi gestioneze neprevazutul din viata lor si sa ii indrumam, astfel incat sa-si poata pastra si imbunatati calitatea vietii, a comunitatilor din care fac parte sau a afacerii.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati: anelis.baciu@allianztiriac.ro

 

 

Departament comunicare
Pentru informatii suplimentare:
contact.presa@allianztiriac.ro
Iti oferim suport