Allianz-Tiriac lanseaza My Company

O asigurare flexibila pentru IMM-uri, care acopera pierderi din intreruperea activitatii, raspundere civila si asistenta de urgenta 

Allianz-Tiriac continua simplificarea portofoliului de produse si pune la dispozitia companiilor mici si mijlocii My Company, un produs de asigurare complet pentru o lista extinsa de domenii de activitate. Produsul este structurat sub forma a patru pachete de asigurare (Confort, Plus, Extra, Max) cu acoperiri predefinite, construite progresiv, in functie de buget si nevoi.

Din perspectiva acoperirilor, My Company imbina protectia financiara pentru proprietati si bunuri cu acoperirea pierderilor din intreruperea activitatii, raspunderea civila legala si asistenta tehnica de urgenta. Sumele asigurate pornesc de la minimum 1.000 de euro si ajung la 2 milioane de euro in cazul protectiei pentru bunuri si cladiri. In cazul pierderilor generate de intreruperea activitatii, limita de despagubire se stabileste proportional cu cifra de afaceri a asiguratului.

Includerea raspunderii civile legale si a asistentei tehnice de urgenta in toate pachetele de asigurare, pornind de la o acoperire de baza, reprezinta un element diferentiator al produsului. In varianta extinsa, asistenta se activeaza inclusiv in cazul recuperarii de date. 

Codruta Furtuna, Director Vanzari in cadrul Allianz-Tiriac: „“Desi oferta de produse pentru clientii IMM existenta pe piata este variata, produsele sunt de regula complexe, cu multe clauze optionale, dificil de inteles de catre clienti. Prin My Company ne-am propus sa dezvoltam un produs dupa chipul antreprenorilor: flexibil, dinamic, transparent si usor de accesat. Numarul IMM-urilor care detin o polita de asigurare este destul de redus, desi intalnim afaceri mici si mijlocii la tot pasul: patiseria, salonul de coafura din cartier sau pensiunea la care stam in vacanta sunt doar cateva exemple. Vrem sa sustinem mai mult dezvoltarea afacerilor locale si a antreprenorilor si facem eforturi pentru ca tot mai multi dintre acestia sa inteleaga importanta asigurarii, fara de care orice proiect de dezvoltare ramane in voia sortii.”

My Company vine si cu o platforma de ofertare simplificata si intuitiva, ce ofera transparenta si permite consultanta rapida si personalizata.

Asigurarea se poate incheia pe un an, iar prima de asigurare poate fi platita integral, semestrial sau trimestrial. Costul este adaptat nevoilor de asigurare ale clientului si variaza in functie de gradul de protectie ales, de specificul domeniului in care acesta activeaza, precum si de alte elemente particulare afacerii. De exemplu, in cazul unui business din domeniul HoReCa cu o cifra anuala de afaceri de circa 100.000 de euro si o suma asigurata de aproximativ 150.000 de euro pentru cladiri si bunuri, care opteaza pentru pachetul de asigurare Extra, prima anuala ajunge la aproximativ 500 de euro, adica echivalentul a 42 de euro pe luna. 

Asigurarea My Company de la Allianz-Tiriac se distribuie atat prin reteaua proprie de vanzari, cat prin intermediul brokerilor parteneri.

Mai multe informatii despre asigurarea dedicata IMM-urilor pot fi accesate pe www.allianztiriac.ro

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 25 de ani. Succesul Allianz-Tiriac sta in echipa de peste 4.000 de profesionisti care se afla in spatele fiecarei reusite a companiei.  Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc. 

 

Departament comunicare
Pentru informatii suplimentare:
contact.presa@allianztiriac.ro
Iti oferim suport