Allianz-Tiriac si UniCredit Bank lanseaza Umbrella

 Asigurarea de viata care porneste de la 10 lei pe luna
Allianz-Tiriac si UniCredit Bank isi reconfirma angajamentul pentru cresterea incluziunii financiare prin lansarea Umbrella, o asigurare de viata usor accesibila, al carei cost porneste de la 10 lei pe luna. Asigurarea este disponibila clientilor care au un cont curent in lei deschis la UniCredit Bank.
Codruta Furtuna, Director de Vanzari & Distributie, Allianz-Tiriac Asigurari: “Asa cum contul curent reprezinta pentru o persoana poarta de intrare in lumea serviciilor bancare, asigurarea de viata ar trebui sa fie primul punct de contact cu lumea asigurarilor. Pentru noi toti, viata, sanatatea si familia sunt cele mai de pret. Prin asigurarea Umbrella le oferim clientilor UniCredit Bank posibilitatea sa aiba grija de cele mai importante aspecte din viata lor, la un cost accesibil si la un nivel adecvat de acoperiresa.”
Antoaneta Curteanu, Vicepresedinte Executiv Divizia Retail, UniCredit Bank: „Venim in sprijinul clientilor nostri cu noi produse din gama de asigurari de viata pe care o oferim impreuna cu partenerul nostru, Allianz-Tiriac Asigurari. In acelasi timp, urmarim digitalizarea si eficientizarea canalelor de interactiune cu clientii nostri si, in acest sens, intreg procesul de distributie a noului produs de asigurare Umbrella a fost creat sa fie 100% la distanta, prin intermediul echipei Contact Center a UniCredit. Clientii pot achizitiona produsul sau ii pot aduce modificari printr-un simplu apel telefonic.”

Noul produs se adreseaza clientilor cu varsta de pana la 69 de ani la incheierea politei si este structurat in patru pachete cu acoperiri progresive. Toate pachetele ofera protectie financiara in cazul decesului, invaliditatii si preiau din cheltuielile medicale in cazul interventiilor chirurgicale.

Pachetele superioare – Gold si Gold Plus - acopera suplimentar cheltuieli de spitalizare. In cazul pachetului Gold Plus, copiii cu varste cuprinse intre 3 si 17 ani pot fi de asemenea cuprinsi in asigurare si beneficiaza de protectie financiara pentru interventii chirurgicale si spitalizare.

Sumele asigurate ajung pana la 240.000 de lei, in functie de riscurile acoperite si pachetul ales. Asigurarea este valabila oriunde in lume si este emisa in cateva minute, printr-un proces simplu, fara hartii, functional de la distanta. Clientii scapa de grija platilor recurente a primei de asigurare, deoarece plata se efectueaza lunar prin debit direct din contul curent deschis la UniCredit Bank.

In cazul producerii unui eveniment asigurat, Allianz-Tiriac pune la dispozitia clientilor un proces rapid de solutionare, in intregime online

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 25 de ani. Succesul Allianz-Tiriac sta in echipa de peste 4.000 de profesionisti care se afla in spatele fiecarei reusite a companiei.  Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc. 

 

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, banca comerciala paneuropeana de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate si de Investitii, care ofera o retea unica vest, central si est europeana bazei sale de clienti. Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management si UniCredit Services.

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati: ioana.ursu@unicredit.ro, 0723.653.072 /www.unicredit.ro.

Departament comunicare
Pentru informatii suplimentare:
contact.presa@allianztiriac.ro
Iti oferim suport