Allianz-Tiriac extinde acoperirea storno

Acoperirea storno care permite recuperarea banilor pentru calatoriile in strainatate anulate

Allianz-Tiriac isi propune sa elimine o parte din grijile clientilor si simplifica planificarea vacantelor in strainatate, prin extinderea acoperirii storno atasata unei asigurari de calatorie. Astfel, clientii Allianz-Tiriac pot achizitiona acoperirea storno si pentru vacantele cumparate online sau direct de la furnizorii - din România sau strainatate - de servicii turistice (cazare, transport, evenimente). Anterior, clauza storno era disponibila doar pentru pachetele turistice achizitionate prin intermediul agentiilor de turism.

De asemenea, odata cu extinderea acoperirii storno au fost flexibilizate conditiile de accesare.

Marilena Barliga, Director Market Management si Comunicare in cadrul Allianz-Tiriac: “Asigurarile au un dublu rol: de a oferi ajutor oamenilor atunci când au cea mai mare nevoie si de a le oferi libertate si o viata cu mai putine griji. Pandemia COVID-19 a pus in asteptare multe planuri de calatorie, care au devenit, in noul context, o provocare majora si, de cele mai multe ori, o sursa de stres suplimentar. Prin extinderea acoperirii storno si includerea riscului COVID-19 in asigurarile noastre de calatorie vrem sa le redam clientilor increderea ca isi pot face din nou planuri de vacanta, stiind ca, orice s-ar intâmpla, le suntem alaturi”.

Prin adaugarea acoperirii storno unei asigurari de calatorie in strainatate, clientii Allianz-Tiriac isi pot recupera cheltuielile cu vacanta, in cazul in care sunt nevoiti sa anuleze sau sa intrerupa calatoria. Acoperirea storno functioneaza si in cazul in care calatoria este anulata ca urmare a imbolnavirii cu COVID-19. De altfel, asigurarile de calatorie de la Allianz-Tiriac ofera protectie in cazul riscului de infectare cu COVID-19, ceea ce inseamna ca toate cheltuielile medicale generate de contactarea virusului pe parcursul calatoriei sunt acoperite de asigurare.

Acoperirea storno extinsa poate fi atasata unei asigurari de calatorie Voiaj emisa prin intermediul agentilor si partenerilor de distributie ai Allianz-Tiriac.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 25 de ani. Succesul Allianz-Tiriac sta in echipa de peste 4.000 de profesionisti care se afla in spatele fiecarei reusite a companiei.  Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc. 

 

Departament comunicare
Pentru informatii suplimentare:
contact.presa@allianztiriac.ro
Iti oferim suport