Bucuresti, 2 noiembrie 2020 – Allianz-Tiriac isi reafirma sprijinul pentru clienti in aceasta perioada plina de provocari, prin includerea riscului de infectare cu noul coronavirus in acoperirile politelor de calatorie in strainatate, aflate in vigoare sau nou incheiate. In cazul politelor in vigoare, acoperirea va fi extinsa fara niciun cost suplimentar, pentru clientii care detin o asigurare pentru calatorie unica in scop turistic sau o asigurare pentru calatorii multiple.

Politele de calatorie emise de Allianz-Tiriac vor acoperi cheltuielile medicale si de repatriere aferente imbolnavirii cu COVID-19, iar pentru clientii care aleg clauza storno vor fi acoperite si cheltuielile aferente anularii sau intreruperii calatoriei. Exceptie fac calatoriile in SUA si Canada, precum si cele in tari aflate in stare de urgenta in ziua anterioara intrarii in vigoare a fiecarui risc asigurat. Riscul este insa acoperit daca starea de urgenta este declarata atunci cand asiguratul este deja in tara de destinatie.

Totodata, Allianz-Tiriac a decis sa elimine restrictiile de varsta la incheierea politelor de calatorie clasice, care au drept scop protectia in cazul unei calatorii unice. 

Melania Stancioiu, Director al Diviziei Subscriere si Management Portofoliu Asigurari Viata si Sanatate al Allianz-Tiriaci:„Asigurarile sunt despre a oferi ajutor oamenilor atunci cand au cea mai mare nevoie. De aceea, la Allianz-Tiriac cautam permanent solutii care sa ii ajute pe clienti sa depaseasca mai usor provocarile aduse de pandemia COVID-19. Extinderea acoperirilor politelor de calatorie face parte dintr-un intreg set de masuri prin care am dovedit ca punem oamenii pe primul loc, indiferent de situatie”.

De la debutul pandemiei de coronavirus in Romania, Allianz-Tiriac a introdus masuri suplimentare de sprijinire a clientilor, menite in primul rand sa permita acces in siguranta, de la distanta, la serviciile oferite. Printre acestea se numara: implementarea unui proces de solutionare online a daunelor, pe toate liniile de business, servicii gratuite pentru clientii cu asigurari de sanatate precum consultanta medicala la distanta sau DoctorChat - un asistent virtual care ofera sfaturi medicale non stop direct de pe SMS sau aplicatia de mesagerie favorita (WhatsApp, Telegram sau Viber).

Mai multe informatii despre masurile implementate pana acum de Allianz-Tiriac si solutiile digitale pe care le punem la dispozitia clientilor nostri pentru ca acestia sa ramana stapani pe situatie si in siguranta pot fi accesate pe www.allianztiriac.ro.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 25 de ani.

Rolul nostru este sa fim alaturi de oameni, sa le aratam cum sa isi gestioneze neprevazutul din viata lor si sa ii indrumam, astfel incat sa-si poata pastra si imbunatati calitatea vietii, a comunitatilor din care fac parte sau a afacerii. Succesul Allianz-Tiriac sta in echipa de peste 4.000 de profesionisti care se afla in spatele fiecarei reusite a companiei.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc.

 

Departament comunicare
Pentru informatii suplimentare:
contact.presa@allianztiriac.ro
Iti oferim suport