Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Allianz-Tiriac, rezultate financiare in primele noua luni din 2019

UniCredit Bank si Allianz-Tiriac isi reafirma abordarea centrata pe client prin lansarea Optim Invest, un nou produs de investitii bazat pe asigurare creat de Allianz-Tiriac si distribuit prin intermediul UniCredit Bank S.A. Produsul ofera clientilor oportunitatea de a investi o parte din prima de asigurare pentru achizitia de unitati din instrumentul financiar structurat emis de UniCredit Bank A.G.*, care combina investitia in obligatiuni cu cea intr-o optiune avand ca activ suport indicele bursier EURO STOXX 50. Componenta investitionala a produsului genereaza deopotriva o valoare la maturitate de 122% din numarul de unitati achizitionate, precum si un potential castig suplimentar determinat de evolutia indicelui EURO STOXX 50 pe urmatorii 10 ani.

In plus, Optim Invest include si o componenta de asigurare de viata, iar in cazul unui eveniment neasteptat, beneficiarul politei incaseaza suma asigurata plus valoarea contului investitional. Suma asigurata este de 100% din prima de asigurare, in cazul decesului ca urmare a unui accident, si de 10% din prima de asigurare, in cazul decesului din boala.

Virgil Soncutean, CEO, Allianz-Tiriac: „Observam in ultima perioada o schimbare de comportament in randul clientilor care nu poate decat sa ne bucure: asigurarile de viata, sanatate si locuinta – au devenit prioritare. Eforturile sustinute pe care le-am depus de-a lungul anilor sunt astfel rasplatite, iar aceasta schimbare pozitiva de mentalitate se simte din plin si la nivelul portofoliului nostru. Allianz-Tiriac se afla in acest moment intr-o pozitie unica in piata de asigurari, cu un portofoliu echilibrat si o activitate profitabila, care ii confera forta financiara pentru a absorbi cu usurinta potentiale socuri. Profitul este polita noastra de asigurare prin care putem oferi protectie financiara clientilor. O companie cu pierderi nu este ea insasi o companie puternica si cu atat mai putin poate fi un punct de sprijin pentru client.

La Allianz-Tiriac, reinvestim o mare parte a profitului obtinut, pentru a ne imbunatati serviciile si pentru a permite clientilor sa ramana stapani pe situatie in orice conditii, asa cum am facut in mod constant in ultimii 25 de ani”.

Departament comunicare
Pentru informatii suplimentare:
contact.presa@allianztiriac.ro
Iti oferim suport