Incep inscrierile in programul “Bursele de performanta Allianz-Tiriac”, editia 2024

Allianz-Tiriac Asigurari, Fundatia de Excelenta Sportiva si Fundatia Tiriac continua sa acorde sprijin financiar celor mai promitatori juniori din disciplinele sportive olimpice

Cea de-a noua editie a programului “Bursele de performanta Allianz-Tiriac” s-a lansat luni, 8 aprilie 2024, odata cu startul inscrierilor. Programul vine in sprijinul juniorilor talentati in cautarea finantarii necesare pentru a-si dezvolta potentialul sportiv la nivel de performanta.

Allianz-Țiriac Asigurari, in parteneriat cu Fundatia de Excelenta Sportiva si Fundatia Tiriac continua sa ofere sprijin financiar lunar, timp de un an, pentru 30 de copii cu varste intre 6 si 18 ani, care exceleaza in discipline sportive olimpice.

Fiecare tanar sportiv selectat in program va primi o bursa lunara in valoare de 500 de lei, acordata de catre Allianz – Tiriac Asigurari, impreuna cu Fundatia de Excelenta Sportiva si Fundatia Tiriac.

"Pentru a ajunge la performante remarcabile in sport, tinerii nsștri au nevoie de resurse si motivatie, inclusiv de ordin financiar. Avem talent in Romania si este datoria noastra sa ii sustinem sa atinga cele mai inalte culmi ale succesului sportiv. Fundatia de Excelenta Sportiva si Fundatia Tiriac continua sa isi indeplineasca misiunea alaturi de partenerul de incredere, cel mai renumit asigurator, Allianz-Tiriac, oferind sprijinul necesar tinerilor talentati dornici sa performeze", a declarat Ion Tiriac.

"Unul dintre principalele motive care determina tinerii sportivi sa renunte la practicarea unui sport de performanta ramane lipsa posibilitatilor financiare. Ne bucuram ca am ajuns in al noualea an in care continuam sa sprijinim pregatirea, talentul si, de ce nu, chiar viitorul unor copii care obtin performante reale, prin munca sustinuta. Avem mare incredere ca urmatoarea generatie de sportivi va duce Romania in topul clasamentelor sportive olimpice si suntem mandri ca-i putem sustine nu doar ca suporteri, ci si ca "investitori" de cursa lunga in drumul lor catre succes", a completat Virgil Soncutean, CEO Allianz-Tiriac Asigurari.

Perioada de inscrieri pentru bursele de performanta sportiva, finantate de Allianz-Tiriac, Fundatia pentru Excelenta Sportiva si Fundatia Tiriac, se desfasoara intre 8 aprilie si 5 mai 2024. Sustinerea financiara a copiilor selectati va avea loc in intervalul iunie 2024-mai 2025.

Inscrierile in program se pot face pana la data de 5 mai 2024, conform regulamentului ce poate fi consultat la aceasta adresa: https://fundatiadeexcelentasportiva.ro/project/burse-de-performanta/

Dintre proiectele comune ale celor doua entitati, se evidetțiaza existenta patinoarului Allianz-Tiriac Arena, echipele de hochei pentru copii Allianz-Tiriac, precum si organizarea turneului international de hochei pentru copii Allianz – Tiriac Trophy si a turneului international de tenis feminin WTA125TȚiriac Foundation Trophy. Aceste initiative si programe au ca scop promovarea sportului in randul tinerilor si sustinere acestora in drumul lor spre marea performanta.

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 30 de ani. Succesul Allianz-Tiriac sta in echipa de peste 4.000 de profesionisti care se afla in spatele fiecarei reusite a companiei.  Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc.