My Home – un nou produs cu care poti avea grija de locuinta ta

Allianz-Tiriac pune la dispozitia proprietarilor de locuinte un nou produs de asigurare a proprietatii si bunurilor - My Home - structurat sub forma a trei pachete de asigurare construite progresiv: CONFORT, EXTRA si MAX.

In functie de nevoile de protectie si bugetul proprietarilor, personalizarea celei mai potrivite asigurari devine acum si mai simpla, continutul pachetelor si pretul acestora fiind clar si transparent prezentate.

Pachetul de baza – CONFORT - ofera protectie pentru fenomene naturale, incendiu, trasnet, explozie, caderi de corpuri, dar si acoperire de raspundere civila legala si asistenta de urgenta la domiciliu.

Pachetul EXTRA - ofera, suplimentar fata de pachetul de baza, protectie pentru daunele produse bunurilor casabile si pentru daunele provocate de apa.

Pachetul MAX – acopera in plus riscurile provenite din furtuni, vandalism si avarii accidentale si scurtcircuituri.

Un element de noutate al noului produs este si acela ca riscul de cutremur este o acoperire optionala, ce poate fi adaugata la oricare dintre cele 3 pachete de acoperiri, suplimentand astfel protectia oferita prin asigurarea obligatorie PAD.

De asemenea, indiferent de pachetul ales, clientii vor beneficia de acoperirea privind Raspunderea civila legala, valabila pentru proprietar si membrii familiei aflati in ingrijire, atat pentru evenimente produse in interiorul locuintei asigurate, cat si in exteriorul acesteia avand 2 limite de despagubire, 10.000 de euro respectiv 50.000 de euro.

Acoperirea Cheltuieli aditionale este disponibila pentru toate cele 3 pachete de acoperiri si reprezinta despagubirea cheltuielilor efectuate dupa producerea unui risc asigurat si/sau cheltuielile ocazionate pentru cazarea temporara la o alta locatie.

Pentru echipamentele electrice, electrocasnice si audio-video cu o vechime maxima de 8 ani in cazul unor scurtcircuite sau alte fenomene electronice, dar si pentru instalatiile cladirilor, se ofera despagubiri in cazul unor avarii accidentale daca se opteaza pentru pachetul MAX.

Aurel Badea, Director general adjunct Allianz-Tiriac:

"Romania ramane o tara cu o puternica vulnerabilitate in ceea ce priveste riscurile catastrofice si protectia locuintelor la valoarea lor de piata, prin asigurari facultative. In egala masura, exista un important potential de crestere a nivelului de educatie si a gradului de constientizare privind expunerea la riscuri. "

De 25 de ani, clientii nostri raman stapani pe situatie.

" Acesta este doar inceputul. Ne vom stradui in continuare sa devansam nu doar brand-urile din industria asigurarilor, ci si pe cele globale de top. Acesta este un element cheie in cresterea preferintei pentru produsele si serviciile noastre. Totodata, un nivel ridicat al indicatorului de recomandare din partea clientilor nostri (NPS) ne va asigura ca le oferim cea mai buna experienta". Serge Raffard

In topul general, care include cele mai valoroase 100 de brand-uri din toate industriile, Allianz se situeaza pe locul 43 in urcare cu sase pozitii fata de editia precedenta.

Departament comunicare
Pentru informatii suplimentare:
contact.presa@allianztiriac.ro
Iti oferim suport
info@allianztiriac.ro 0212019100