Politica privind modulele cookie

Acest site foloseste cookie-uri.

Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestora. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizualizati politica de module cookie. (A nu se permite continuarea navigarii fara ca utilizatorul sa bifeze ca a citit si inteles termenii si conditiile site-ului sau politica de confidentialitate).

  • Ce sunt cookie-urile si de ce sunt importante pentru internet?

  • Cum si de ce folosim cookie-uri, rolurile acestora

  • Modifica setarile Cookie – dezinstalarea cookie-urilor

  • Tipuri de cookie-uri folosite si utilizarea de terti

  • Exemple de cookie-uri folosite pe acest website

  • Cookie-urile – securitatea si confidentialitatea datelor personale

  • Managementul cookie-urilor/ a preferintelor prin intermediul setarilor browserului

Ce sunt cookie-urile si de ce sunt importante pentru internet?

Cookie-urile sunt fisiere create de site-urile web accesate, care stocheaza informatii de navigare. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul www.allianztiriac.ro cu scopul de a preintampina nevoile clientilor nostri, intelegand cum acestia folosesc pagina web. "Cookies" ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de preferintele dumneavoastra, imbunatatind astfel calitatea serviciilor noastre si dezvoltarea altora noi.

Cum si de ce folosim cookie-uri, rolurile acestora

Noi folosim cookie-uri pentru a va oferi un site web usor de utilizat, sigur si eficient care sa ofere un continut mai util, personalizat. Cookie-urile pe care le folosim sunt cookie-uri pentru monitorizarea performantei site-ului nostru si cookie-uri de tracking, pentru a ne asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta online.

Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta. Prin folosirea acestora se poate face legatura intre informatiile continute intr-un cookie si informatiile dumneavoastra cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de inregistrare).

De asemenea, folosim cookie-uri pentru preferintele dvs, pentru a va arata pagina corecta in functie de tara din care proveniti si tinem minte aceste setari pentru data viitoare cand vizitati www.allianztiriac.ro. Cookie-urile tehnice sunt strict necesare pentru ca site-ul nostru sa functioneze corect. Acestea se folosesc pentru a tine minte campurile pe care le completati intr-un formular. Aceste cookie-uri nu pot fi dezactivate. Daca veti continua, sunteti de acord cu acestea. Puteti modifica setarile oricand in functie de browserul dvs.

Modifica setarile Cookie – dezinstalarea cookie-urilor

Puteti in orice moment modifica setarile dumneavoastra cookie (de exemplu, sa fiti alertati atunci cand cookie-urile sunt trimise catre computerul dumneavoastra), facand click pe link-ul:

Mozilla Firefox

Google Chrome

Internet Explorer

Daca faceti acest lucru, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil sa nu va puteti inregistra pe site-urile noastre sau sa folositi alte functii care necesita inregistrarea sau colectarea de informatii.

Orice modificari la setarile dumneavoastra cookie vor fi salvate pana cand decideti sa faceti modificari suplimentare, in cazul in care nu mai doriti acest lucru. Retineti ca puteti accesa aceasta pagina si link-ul in orice moment, facand click pe "Politica module cookies".

Tipuri de cookie-uri folosite si utilizarea de terti

Exista doua tipuri de cookie-uri: cele primare care sunt setate de domeniul site-ului afisat in bara de adrese si cele terta parte care provin din alte surse de domenii, care inlcud elemente cum ar fi anunturi sau imagini, incorporate in prima pagina.

Cookie-urile necesare - sunt esentiale pentru operarea unui site web. Fara acestea, site-ul nu va putea functiona corect.

Cookie-urile functionale - sunt acelea care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea site-ului. De exemplu, Cookie-urile care amintesc continutul pe care l-ati vizionat anterior pe acest site sau adresa de e-mail si parola furnizate la inregistrare in timpul unei vizite anterioare pe acest site. Cookie-urile pot aminti, de asemenea, elemente pe care le-ati plasat online pe site-ul www2.allianztiriac.ro. Astfel prin  utilizarea Cookie-urilor functionale nu mai este necesara o noua inregistrare sau introducerea din nou a anumitor informatii in formularele de inregistrare atunci cand reveniti pe acest website. Pe unele site-uri web, Cookie-urile permit sa stocati actiuni preferate. Totodata, putem folosi cookie-urile pentru a bloca accesul la anumite activitati al utilizatorilor minori.

Exemple de cookie-uri folosite pe acest website

In urmatorul tabel, gasiti cu titlu exemplificativ clasificarea si descrierea unor Cookie-uri folosite pe acest website:  

  1. Cookie-uri first party, setate de website:
  • .ASPXANONYMOUS – cookie setat de ASP .NET pentru clasificarea userului ca fiind anonim
  • Language – cookie setat pe baza limbii selectate ca limba default

    2. Cookie-uri third party, setate de Google Analytics si de pluginul cookiebar:

  •    __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz – pentru preluare date pur statistice, fara caracter personal
  •   Cb-enabled – setat de modulul cookiebar (pentru afisarea disclaimer)

Dintre toate cookie-urile mentionate mai sus, __utmc si language sunt cookie-uri de sesiune, astfel ele se sterg la inchiderea browser-ului.

Dacă veți continua, sunteți de acord cu acestea. Puteți modifica setările oricând in functie de browserul dumneavoastra.

Cookie-urile – securitatea si confidentialitatea datelor personale

Allianz-Tiriac Asigurari este inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr. 779 si prelucreaza datele dvs. in acord cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanei cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in scopul prestarii serviciilor de asigurare. Datele cu caracter personal colectate pot fi prelucrate numai in baza instructiunilor Allianz Tiriac Asigurari SA, de orice alt tert imputernicit expres de Societate, in conformitate cu dispozitiile legale.

Apreciem vizita dumneavoastra pe site – ul nostru si interesul manifestat cu privire la serviciile si produsele oferite.  

Navigarea pe site-ul nostru este posibila doar cu acceptarea Declaratiei de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, nu puteti continua cu alte pagini web ale site-ului Allianz-Tiriac Asigurari. 

Aceasta declaratie se va putea actualizeaza periodic, de aceea va rugam sa consultati acest document in mod regulat.

Prin navigarea site-ul www.allianztiriac.ro, putem inregistra anumite informatii sau date cu caracter personale oferite in mod voluntar.

Prin date cu caracter personal se intelege orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila - direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale.

Pentru a intampina nevoile clientilor nostri este posibil sa va solicitam informatii personale pentru a putea da curs cererii dumneavoastra, pentru a raspunde la intrebari/ solicitari, precum si pentru a va putea oferi produse de asigurare si/ sau materiale informative in scop de marketing.

In acest sens, confidentialitatea datelor este un segment important pentru noi si avem grija sa protejam datele personale colectate, prelucrate si folosite in timpul vizitelor la site-ul www.allianztiriac.ro. Pentru protejarea informatiilor personale, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. a dezvoltat masuri administrative si tehnologice, utilizand tehnologii de criptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site, insa nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de Compania noastra.

Persoana vizata are dreptul de informare, de acces la datele cu caracter personal pe care le furnizeaza, dreptul de interventie asupra acestora, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a se adresa justitiei, in conformitate cu dispozitiile art. 12 - 18 din Legea nr. 677/2001. Pentru exercitarea drepturilor de mai sus,  se va depune la Allianz-Tiriac Asigurari SA o cerere in forma scrisa, datata si semnata. In cerere, se va arata  daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa care poate fi si de posta electronica sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea se va face numai personal.

Prin acceptarea prezentului formular confirmati faptul ca ati fost informat cu privire la termenii si conditiile site-ului si prelucrarea datelor cu caracter personal.

CONSIMTAMANT
Accept prezentul formular pentru a indica faptul ca:

  • (i) am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus, si:
  • (ii) consimt la prelucrarea si utilizarea datelor mele cu Caracter Personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul formular.

Managementul cookie-urilor/ a preferintelor prin intermediul setarilor browserului

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Acestea se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului.  Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie aceptate, sau browserul poate fi setat sa accepte cookie-uri doar de la un site anume.

Puteti folosi urmatoarele linkuri pentru a seta utilizarea cookie-urilor, in functie de tipul de browser folosit:

Mozilla Firefox

Google Chrome

Internet Explorer

Refuz utilizare cookie

Nu este necesar sa utilizati cookie-urile ca sa puteti utiliza sau sa vizualizati site-urile noastre, cu toate ca exista posibilitatea sa nu aveti acces la toate caracteristicile site-ului.

Actualizari

Aceste site este proprietatea Allianz-Tiriac Asigurari si ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari sunt necesare.

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Succes