Allianz - sponsorizare-hochei-allianz-tiriac

Comunicat de presa

Publicat pe 3 octombrie 2017

Allianz-Tiriac sustine visele indraznete ale viitorilor campioni la hochei.

Allianz - Allianz-Tiriac sustine visele indraznete ale viitorilor campioni la hochei.

Incepand cu luna octombrie a.c., Allianz-Tiriac va sponsoriza, timp de un an, pregatirea unei echipe formata din copii cu varste intre 3-7 ani, talentati la hochei. Sustinerea companiei consta in achizitionarea echipamentelor necesare antrenamentelor si facilitarea accesului pe patinoarul Tiriac-Telekom Arena in vederea pregatirii.

Echipa de copii, viitori campioni ai sportului pe gheata, va purta numele Allianz-Tiriac.

Prin acest proiect, Allianz-Tiriac se alatura initiativei Fundatiei Ion Tiriac de a crea si sustine una dintre cele 5 echipe de juniori la hochei. Primele 2 echipe au fost deja create si vor fi sponsorizate de catre Telekon si Dedeman. Alte 3 echipe de copii care isi doresc sa faca performanta in hochei urmeaza sa fie sustinute de Allianz-Tiriac, Simona Halep si Skoda.

Marilena Barliga Director Divizie Market Management & Comunicare:
Ne bucuram ca suntem din nou parteneri in cadrul unui alt demers prin care sustinem visele indraznete ale unor copii ce isi doresc sa faca performanta in sport. Astfel de initiative ne sunt foarte aproape de suflet. De peste 3 ani, Allianz-Tiriac promoveaza tinerii sportivi prin intermediul Fundatiei Olimpice Romane, oferindu-le sustinere financiara in cadrul Programului Bursele de performanta Allianz – Tiriac. Acesti copii ne-au oferit in aceasta perioada numeroase motive de bucurie si mandrie.

Avem convingerea ca noua echipa de hochei Allianz-Tiriac ne va da cel putin la fel de multe motive de bucurie si mandrie. Asteptam deja cu nerabdare sa strigam din tribune: Hai, echipa Allianz-Tiriac! Succes, copii!

Componenta celor 3 echipe va fi definitivata in urma unei selectii a celor mai talentati juniori pe gheata. Concursul este organizat sambata, 14 octombrie 2017, incepand cu ora 10:00, la Patinoarul Tiriac-Telekom.

Preselectia celor mici va fi asigurata de catre antrenori si reputati oameni ai sportului: Zsolt Kerekes, Danut Gigi Popovici, Ion Dimache si George Jusinian. Acestia sunt coordonati de Eduard Pana, profesor de educatie fizica, maestru emerit al sportului si antrenor emerit, fost component al echipei nationale de hochei si membru Hall Of Fame al Federatiei Internationale de Hochei pe Gheata.

Inscrierile se realizeaza prin e-mail la adresa selectiepatinaj@fundatiaiontiriac.ro sau telefonic la numarul 0786 911 111 pana marti, 10 octombrie 2017, in limita celor 100 de locuri disponibile.

Mai multe detalii privind actiunea, cat si formularul de inscriere se gasesc la adresa http://www.fundatiaiontiriac.ro/selectieoctombrie/

 

Le dorim tuturor mult succes!

Allianz-Tiriac Asigurari
Departamentul Comunicare
Bucuresti, 3 octombrie 2017

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Toate declaraţiile si pozitiile exprimate in acest document se afla sub incidenta specificatiilor de mai jos: Anumite declaraţii prezentate în acest document se pot referi la aşteptări viitoare şi la alte proiecţii, care se bazează pe evaluările şi previziunile curente ale administratorilor şi implică riscuri şi incertitudini cunoscute şi necunoscute, care pot determina ca rezultatele, performanţele actuale să evolueze în mod diferit faţă de estimările exprimate sau sugerate în declaraţiile prezentate. Înplus, expresii precum „ar putea, va fi, ar trebui, se aşteaptă, planifică, intenţionează, anticipează, crede, estimează, previzionează, potenţial sau continuă” şi alte expresii similare se referă la proiecţii şi aşteptări pentru viitor.Rezultatele, performanţele obţinute în practică sau evenimentele pot fi diferite de cele exprimate în asemenea declaraţii, fiind influenţate, fără a fi limitate, de: (i)condiţiile economice generale, inclusiv condiţiile economice particulare ale activităţilor de bazăaleAllianz şi pieţelor principale în care operează; (ii) performanţele înregistrate de pieţele financiare, inclusiv pe pieţele în creştere; (iii) frecvenţa şi gravitatea evenimentelor asigurate; (iv) nivelul mortalităţii şi tendinţele acesteia; (v) nivelele de persistenţă; (vi) dimensiunea creditelor neperformante; (vii) nivelul ratelor dobânzii; (viii) ratele de schimb valutar; (ix) modificări ale mediului concurenţial; (x) schimbări ale legislaţiei şi reglementărilor, inclusiv schimbări referitoare la convergenţa monetară şi Uniunea Monetară Europeană; (xi) schimbări în politicile băncilor centrale şi/sau ale guvernelor; (xii) impactul achiziţiilor, (xiii) măsurile de reorganizare, precum şi de alţi (xiv) factori competitivi, la nivel naţional, regional sau global. Mulţi dintre aceşti factori pot apărea sau se pot manifesta mai pronunţat ca urmare a activităţilor teroriste şi a consecinţelor acestora.Compania nu îşi asumă nici o obligaţie de a actualiza orice informaţie referitoare la proiecţiile viitoare eventual exprimate în acest document