Allianz - parteneriat-allianz-tiriac-patria-bank-article

Comunicat de presa

Publicat pe 31 ianuarie 2018

Clientii Patria Bank beneficiaza de asigurare de viata de la Allianz-Tiriac

In luna decembrie 2017, Allianz-Tiriac si Patria Bank au demarat un parteneriat in baza caruia clientii bancii pot beneficia de protectie financiara prin intermediul unei asigurari de viata de grup Allianz‑Tiriac. Parteneriatul Allianz-Tiriac - Patria Bank vizeaza persoanele fizice care aplica pentru contractarea unuia din produsele de creditare oferite de Patria Bank.

La solicitarea unui produs de creditare oferit de Patria Bank, clientul poate opta pentru includerea in asigurarea de viata de grup Allianz-Tiriac, valabila pe toata perioada creditului. In baza unei prime unice, clientul beneficiaza atat de protectie financiara pentru pierderea involuntara a locului de munca, cat si de acoperirea riscului de deces. In cazul decesului din orice cauza a contractantului, creditul va fi acoperit in totalitate de asigurarea de viata, Allianz-Tiriac preluand astfel datoria financiara de la mostenitorii legali ai contractantului.

Allianz - Interviu cu Aurel Badea despre Clauza de decontare directa pentru RCA

Nicolae Avram, Director Vanzari si Distributie Allianz-Tiriac

Suntem incantati sa aducem un plus de siguranta si protectie clientilor Patria Bank si familiilor acestora. Colaborarea cu Patria Bank aduce beneficii importante oricarei persoane care doreste sa acceseze un produs de creditare, asigurandu‑se in acelasi timp ca familia sa nu va ramane cu o datorie bancara in cazul unor evenimente nefericite. Parteneriatul Patria Bank – Allianz-Tiriac ofera clientilor o solutie integrata de achizitie, ofiterul bancar avand la dispozitie toate instrumentele electronice dar si competentele necesare pentru a prezenta si oferta ambele produse.”

Allianz - Tica Dumitru, Director relatii comerciale persoane fizice Patria Bank

Tica Dumitru, Director relatii comerciale persoane fizice Patria Bank

Este important ca orice client Patria Bank sa se simta confortabil in fata prezentului, dar si a viitorului. Parteneriatul cu Allianz-Tiriac aduce un plus de confort din punct de vedere financiar clientilor si familiilor lor. Schimbarile neprevazute in activitatea profesionala sau in viata aduc o presiune financiara ce poate fi prevenita acum, prin aceste asigurari. Astfel, clientii nostri pot fi pregatiti chiar si in fata neprevazutului cu ajutorul acestui parteneriat.

Allianz-Tiriac Asigurari
Departamentul Comunicare
Bucuresti, 31 ianuarie 2018

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Toate declaraţiile si pozitiile exprimate in acest document se afla sub incidenta specificatiilor de mai jos: Anumite declaraţii prezentate în acest document se pot referi la aşteptări viitoare şi la alte proiecţii, care se bazează pe evaluările şi previziunile curente ale administratorilor şi implică riscuri şi incertitudini cunoscute şi necunoscute, care pot determina ca rezultatele, performanţele actuale să evolueze în mod diferit faţă de estimările exprimate sau sugerate în declaraţiile prezentate. Înplus, expresii precum „ar putea, va fi, ar trebui, se aşteaptă, planifică, intenţionează, anticipează, crede, estimează, previzionează, potenţial sau continuă” şi alte expresii similare se referă la proiecţii şi aşteptări pentru viitor.Rezultatele, performanţele obţinute în practică sau evenimentele pot fi diferite de cele exprimate în asemenea declaraţii, fiind influenţate, fără a fi limitate, de: (i)condiţiile economice generale, inclusiv condiţiile economice particulare ale activităţilor de bazăaleAllianz şi pieţelor principale în care operează; (ii) performanţele înregistrate de pieţele financiare, inclusiv pe pieţele în creştere; (iii) frecvenţa şi gravitatea evenimentelor asigurate; (iv) nivelul mortalităţii şi tendinţele acesteia; (v) nivelele de persistenţă; (vi) dimensiunea creditelor neperformante; (vii) nivelul ratelor dobânzii; (viii) ratele de schimb valutar; (ix) modificări ale mediului concurenţial; (x) schimbări ale legislaţiei şi reglementărilor, inclusiv schimbări referitoare la convergenţa monetară şi Uniunea Monetară Europeană; (xi) schimbări în politicile băncilor centrale şi/sau ale guvernelor; (xii) impactul achiziţiilor, (xiii) măsurile de reorganizare, precum şi de alţi (xiv) factori competitivi, la nivel naţional, regional sau global. Mulţi dintre aceşti factori pot apărea sau se pot manifesta mai pronunţat ca urmare a activităţilor teroriste şi a consecinţelor acestora.Compania nu îşi asumă nici o obligaţie de a actualiza orice informaţie referitoare la proiecţiile viitoare eventual exprimate în acest document

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!