Comunicate de presa
Allianz-Tiriac

UniCredit Bank si Allianz-Tiriac Asigurari anunta semnarea parteneriatului local

  • Impreuna aducem un plus de valoare si protectie clientilor nostri 

UniCredit Bank si Allianz-Tiriac au semnat un parteneriat strategic care vizeaza distributia de asigurari de viata si asigurari generale. In baza acestui parteneriat, cele doua companii isi reafirma abordarea concentrata pe client, asigurandu-se ca acesta beneficieaza de un pachet complet de servicii financiare si de asigurare. 

Clientii persoane fizice ai UniCredit Bank vor putea achizitiona, prin intermediul bancii, asigurari de locuinta, de sanatate si alte tipuri de asigurari generale, precum si asigurari de viata de tip exclusiv protectie sau protectie si investitie oferite de catre Allianz-Tiriac Asigurari. 

Virgil Soncutean, CEO Allianz-Tiriac Asigurari: “Ma bucur sa anunt semnarea acordului de colaborare local cu UniCredit Bank. Este un parteneriat strategic intre doua companii puternice din domeniul financiar atat la nivel local, cat si international, capabile sa ofere expertiza precum si un plus de valoare clientilor nostri. Asigurarile pe care Allianz-Tiriac le pune la dispozitia clientilor UniCredit Bank sunt de natura sa rezolve diferite dificultati financiare, generate de evenimente nedorite pe care acestia le pot intampina oricand, pe parcursul valabilitatii contractelor. De la riscuri catastrofice, accidente sau avarii casnice, furturi prin efractie, invaliditati sau interventii chirurgicale ale persoanei care contracteaza creditul, toate acestea reprezinta evenimente in viata oamenilor care dezechilibreaza bugetul familial. Allianz-Tiriac este alaturi de clientii UniCredit Bank, protejandu-le lucrurile care conteaza si oferind un motiv in plus de liniste si de confort financiar pentru ei si cei dragi.” 

Allianz-Tiriac devine astfel asiguratorul care ofera produse de asigurare clientilor UniCredit Bank in sistem „one stop shop”, prin intermediul retelei extinse de sucursale ale bancii. Noile produse de asigurare vin in completarea produselor bancare oferite de UniCredit Bank si pot fi accesate de clienti usor si rapid. 

„Primera”, produsul dedicat asigurarii locuintei, completeaza achizitia creditelor ipotecare, pentru a economisi timp si energie la asigurarea imobilului adus in garantie. Primera acopera riscurile din categoria FLEXA (incendiu, trasnet, explozie, caderea aparatelor de zbor si a vehiculelor spatiale), calamitati naturale si inundatii provocate de apa de conducta si include clauza „72 de ore” care reprezinta un ajutor real in rezolvarea rapida a evenimentului, in momentul producerii riscului asigurat. 

Asigurarea de viata „GeniusProtect” se adreseaza tuturor clientilor de cont curent in lei, din oferta GeniusCont si nu numai. GeniusProtect ofera sustinere financiara persoanei asigurate si familiei pentru situatiile neprevazute de accident, oriunde in lume, cu consecinte precum: interventii chirurgicale, invaliditate totala permanenta sau decesul persoanei asigurate. 

Septimiu Postelnicu, Vicepresedinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank:“Suntem incantati sa dezvoltam impreuna cu Allianz-Tiriac Asigurari pachete complete de protectie financiara. Prin noile produse de asigurare, „Primera” si „GeniusProtect”, UniCredit Bank vine in intampinarea nevoilor clientilor sai, pornind de la lucrurile care conteaza cu adevarat: viata, familia si locuinta. Intr-o piata orientata mai mult spre produse de asigurare de credite, noi vrem sa dezvoltam, alaturi de partenerii pe termen lung, Allianz-Tiriac, o oferta competitiva si diversificata de produse de asigurari, bine ancorata in realitatea de zi cu zi, simplu de accesat de catre clienti prin orice canal de vanzare al bancii.“ 

Implementarea in Romania a acestui acord se bazeaza pe parteneriatul cadru dintre UniCredit si Grupul Allianz la nivelul Europei Centrale si de Est, care, asa cum a fost anuntat la inceputul lunii iunie, va combina puternica retea regionala a UniCredit cu expertiza Grupului Allianz. 

UniCredit Bank, in parteneriat cu Allianz Tiriac Asigurari, isi propune sa ofere beneficii reale clientilor persoane fizice, dandu-le posibilitatea sa isi imbunatateasca viata, asigurandu-le ceea ce conteaza cu adevarat.

 

Bucuresti, 29 octombrie 2018

Despre UniCredit

UniCredit Bank este parte a UniCredit, banca comerciala paneuropeana simpla si de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate si de Investitii, oferind bazei sale de 26 milioane de clienti o retea unica vest-central-si est-europeana. UniCredit ofera clientilor sai atat expertiza locala, cat si internationala, oferindu-le acces de neegalat la banci de top din cele 14 piete cheie ale sale prin intermediul retelei bancare europene: Italia, Germania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia si Turcia. Prin intermediul unei retele internationale de reprezentante si agentii, UniCredit deserveste clienti in alte 18 tari din intreaga lume.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Ca parte a Grupului Allianz, ce deserveste 86 de milioane de clienti in peste 70 de tari, Allianz-Tiriac este in piata locala din Romania de peste 24 de ani, respectandu-si de fiecare data angajamentele fata de clienti. Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile esentiale ale companiei.
Clientii Allianz-Tiriac - persoane fizice si companii - au la dispozitie o gamI diversificata de produse si servicii de asigurare.
Astazi, portofoliul de asigurari al Allianz-Tiriac are o structura completa, incluzand toate tipurile de produse de protectie si planificare financiara din gama asigurarilor generale, asigurarilor de viata si sanatate.
In functie de preferinte, clientii pot accesa produsele si serviciile Allianz-Tiriac atat online, prin aplicatia Allianz-Tiriac Mobile, cat si prin reteaua nationala de parteneri de distributie.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Departamentul Comunicare Allianz-Tiriac Asigurari:
Iulia Pamfile, iulia.pamfile@allianztiriac.ro
0767307921
contact.presa@allianztiriac.ro

 

UniCredit Bank, Departamentul Identitate si Comunicare
Ioana Ursu, ioana.ursu@unicredit.ro
0723.653.072
www.unicredit.ro

Allianz-Tiriac Asigurari
Departamentul Comunicare
Bucuresti, 29 octombrie 2018

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Toate declaraţiile si pozitiile exprimate in acest document se afla sub incidenta specificatiilor de mai jos: Anumite declaraţii prezentate în acest document se pot referi la aşteptări viitoare şi la alte proiecţii, care se bazează pe evaluările şi previziunile curente ale administratorilor şi implică riscuri şi incertitudini cunoscute şi necunoscute, care pot determina ca rezultatele, performanţele actuale să evolueze în mod diferit faţă de estimările exprimate sau sugerate în declaraţiile prezentate. Înplus, expresii precum „ar putea, va fi, ar trebui, se aşteaptă, planifică, intenţionează, anticipează, crede, estimează, previzionează, potenţial sau continuă” şi alte expresii similare se referă la proiecţii şi aşteptări pentru viitor.Rezultatele, performanţele obţinute în practică sau evenimentele pot fi diferite de cele exprimate în asemenea declaraţii, fiind influenţate, fără a fi limitate, de: (i)condiţiile economice generale, inclusiv condiţiile economice particulare ale activităţilor de bazăaleAllianz şi pieţelor principale în care operează; (ii) performanţele înregistrate de pieţele financiare, inclusiv pe pieţele în creştere; (iii) frecvenţa şi gravitatea evenimentelor asigurate; (iv) nivelul mortalităţii şi tendinţele acesteia; (v) nivelele de persistenţă; (vi) dimensiunea creditelor neperformante; (vii) nivelul ratelor dobânzii; (viii) ratele de schimb valutar; (ix) modificări ale mediului concurenţial; (x) schimbări ale legislaţiei şi reglementărilor, inclusiv schimbări referitoare la convergenţa monetară şi Uniunea Monetară Europeană; (xi) schimbări în politicile băncilor centrale şi/sau ale guvernelor; (xii) impactul achiziţiilor, (xiii) măsurile de reorganizare, precum şi de alţi (xiv) factori competitivi, la nivel naţional, regional sau global. Mulţi dintre aceşti factori pot apărea sau se pot manifesta mai pronunţat ca urmare a activităţilor teroriste şi a consecinţelor acestora.Compania nu îşi asumă nici o obligaţie de a actualiza orice informaţie referitoare la proiecţiile viitoare eventual exprimate în acest document