My Home – un nou produs cu care poti avea grija de locuinta ta

Allianz-Tiriac pune la dispozitia proprietarilor de locuinte un nou produs de asigurare a proprietatii si bunurilor - My Home - structurat sub forma a trei pachete de asigurare construite progresiv: CONFORT, EXTRA si MAX.

In functie de nevoile de protectie si bugetul proprietarilor, personalizarea celei mai potrivite asigurari devine acum si mai simpla, continutul pachetelor si pretul acestora fiind clar si transparent prezentate.

Pachetul de baza – CONFORT - ofera protectie pentru fenomene naturale, incendiu, trasnet, explozie, caderi de corpuri, dar si acoperire de raspundere civila legala si asistenta de urgenta la domiciliu.

Pachetul EXTRA - ofera, suplimentar fata de pachetul de baza, protectie pentru daunele produse bunurilor casabile si pentru daunele provocate de apa.

Pachetul MAX – acopera in plus riscurile provenite din furtuni, vandalism si avarii accidentale si scurtcircuituri.

Un element de noutate al noului produs este si acela ca riscul de cutremur este o acoperire optionala, ce poate fi adaugata la oricare dintre cele 3 pachete de acoperiri, suplimentand astfel protectia oferita prin asigurarea obligatorie PAD.

De asemenea, indiferent de pachetul ales, clientii vor beneficia de acoperirea privind Raspunderea civila legala, valabila pentru proprietar si membrii familiei aflati in ingrijire, atat pentru evenimente produse in interiorul locuintei asigurate, cat si in exteriorul acesteia avand 2 limite de despagubire, 10.000 de euro respectiv 50.000 de euro.

Acoperirea Cheltuieli aditionale este disponibila pentru toate cele 3 pachete de acoperiri si reprezinta despagubirea cheltuielilor efectuate dupa producerea unui risc asigurat si/sau cheltuielile ocazionate pentru cazarea temporara la o alta locatie.

Pentru echipamentele electrice, electrocasnice si audio-video cu o vechime maxima de 8 ani in cazul unor scurtcircuite sau alte fenomene electronice, dar si pentru instalatiile cladirilor, se ofera despagubiri in cazul unor avarii accidentale daca se opteaza pentru pachetul MAX.

Aurel Badea, Director general adjunct Allianz-Tiriac: „Romania ramane o tara cu o puternica vulnerabilitate in ceea ce priveste riscurile catastrofice si protectia locuintelor la valoarea lor de piata, prin asigurari facultative. In egala masura, exista un important potential de crestere a nivelului de educatie si a gradului de constientizare privind expunerea la riscuri. Ultimul studiu I.R.E.S a evidentiat faptul ca peste 80% din totalul locuintelor din Romania nu sunt asigurate pentru riscurile catastrofice, desi participantii la studiu cunosc, in marea lor majoritate, obligativitatea de a se asigura. Pe de alta parte, 66% dintre respondeti considera ca o mai buna comunicare, informare in legatura cu produsele de asigurare i-ar motiva sa cumpere o asigurare de locuinta. In completare, sursele ASF ne arata ca doar 1,47 milioane de romani au incheiat o asigurare de locuinta facultativa.

Prin lansarea noii asigurari de locuinta My Home, dorim sa facilitam atat procesul de informare, cat si decizia de cumparare a unei asigurari de locuinte. La inceputul anului, Allianz-Tiriac a facut pasi importanti in vederea simplificarii produselor incepand cu asigurarea auto. Astazi, continuam aceasta strategie cu lansarea asigurarii de locuinta My Home, dedicata exclusiv persoanelor fizice. Dorim sa ii surprindem in mod placut pe proprietarii de locuinte cu un produs de asigurare potrivit nevoilor lor de protectie si a bugetului disponibil, transparent, usor de inteles datorita ghidului de beneficii realizat intr-un limbaj accesibil in cadrul caruia pot afla detalii legate de acoperiri, detalii contractuale, excluderi, pasii de urmat in cazul unei daune si contactele necesare si pot beneficia de recomandarile din sectiunea de sfaturi utile.”

 

De 25 de ani, clientii nostri raman stapani pe situatie.


Allianz-Tiriac Asigurari
Departamentul Comunicare
Bucuresti, 27 august 2019

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Toate declaraţiile si pozitiile exprimate in acest document se afla sub incidenta specificatiilor de mai jos: Anumite declaraţii prezentate în acest document se pot referi la aşteptări viitoare şi la alte proiecţii, care se bazează pe evaluările şi previziunile curente ale administratorilor şi implică riscuri şi incertitudini cunoscute şi necunoscute, care pot determina ca rezultatele, performanţele actuale să evolueze în mod diferit faţă de estimările exprimate sau sugerate în declaraţiile prezentate. Înplus, expresii precum „ar putea, va fi, ar trebui, se aşteaptă, planifică, intenţionează, anticipează, crede, estimează, previzionează, potenţial sau continuă” şi alte expresii similare se referă la proiecţii şi aşteptări pentru viitor.Rezultatele, performanţele obţinute în practică sau evenimentele pot fi diferite de cele exprimate în asemenea declaraţii, fiind influenţate, fără a fi limitate, de: (i)condiţiile economice generale, inclusiv condiţiile economice particulare ale activităţilor de bazăaleAllianz şi pieţelor principale în care operează; (ii) performanţele înregistrate de pieţele financiare, inclusiv pe pieţele în creştere; (iii) frecvenţa şi gravitatea evenimentelor asigurate; (iv) nivelul mortalităţii şi tendinţele acesteia; (v) nivelele de persistenţă; (vi) dimensiunea creditelor neperformante; (vii) nivelul ratelor dobânzii; (viii) ratele de schimb valutar; (ix) modificări ale mediului concurenţial; (x) schimbări ale legislaţiei şi reglementărilor, inclusiv schimbări referitoare la convergenţa monetară şi Uniunea Monetară Europeană; (xi) schimbări în politicile băncilor centrale şi/sau ale guvernelor; (xii) impactul achiziţiilor, (xiii) măsurile de reorganizare, precum şi de alţi (xiv) factori competitivi, la nivel naţional, regional sau global. Mulţi dintre aceşti factori pot apărea sau se pot manifesta mai pronunţat ca urmare a activităţilor teroriste şi a consecinţelor acestora.Compania nu îşi asumă nici o obligaţie de a actualiza orice informaţie referitoare la proiecţiile viitoare eventual exprimate în acest document