Allianz - mesaj-multumire-virgil-somcutean-allianz-tiriac

Comunicat de presa

Publicat pe 1 septembrie 2017

Astazi, 1 septembrie, se aniverseaza primul an de mandat, in calitate de director general al Allianz-Tiriac Asigurari!

    

A fost un prim an in care, ascultand si vorbind cu clientii, cu partenerii si membrii echipei mele, am dezvoltat o strategie pe termen lung in care cred. Simt ca reprezinta o baza solida si stabila de constructie a unei organizatii pregatita sa ramana un reper in aceasta industrie.

In egala masura, am convingerea ca o schimbare reala incepe din interior. Tocmai de aceea focusul acestui an a fost spre a implementa primele initiative pentru o simplificare a proceselor, spre a mari viteza cu care raspundem clientilor si partenerilor, dar si spre a deveni mai agili in privinta fructificarii oportunitatilor din piata. Obiectivul ramane acelasi: dorim sa ramanem prima optiune in mintea si in inima clientilor si a potentialilor clienti din Romania.

Stiu, de asemenea, ca toate aceste lucruri sunt facute si implementate de oameni si stiu ca fiecare lucru mic, facut si la nivel personal, al echipei, dar si la nivelul fiecarui client sau partener, va duce catre o companie, respectiv catre un parteneriat capabil sa genereze experiente cu adevarat memorabile.

Suntem cu totii constienti ca ratiunea pentru care exista aceasta organizatie este de a fi alaturi de oameni, fata de care avem datoria si morala, nu doar contractuala, de a-i asigura, zi de zi, ca pot indrazni sa isi continue planurile de viitor.

Va multumesc, asadar, stimati clienti pentru fiecare feedback, mesaj transmis pe adresa mea directa. Prefer, intodeauna, o critica sincera in locul unei laude false. Am de invatat de fiecare data de la dumneavoastra.

Va multumesc, stimati parteneri si actionari pentru increderea de a ne ramane alaturi si de a continua proiectele ambitioase pe care le-am inceput impreuna.

Si, nu in ultimul rand, va multumesc voua, oameni din echipa Allianz- Tiriac pentru ca faceti ca toate aceste planuri provocatoare sa devina realitate!

 

Va multumesc tuturor!

Allianz-Tiriac Asigurari
Departamentul Comunicare
Bucuresti, 1 septembrie 2017

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Toate declaraţiile si pozitiile exprimate in acest document se afla sub incidenta specificatiilor de mai jos: Anumite declaraţii prezentate în acest document se pot referi la aşteptări viitoare şi la alte proiecţii, care se bazează pe evaluările şi previziunile curente ale administratorilor şi implică riscuri şi incertitudini cunoscute şi necunoscute, care pot determina ca rezultatele, performanţele actuale să evolueze în mod diferit faţă de estimările exprimate sau sugerate în declaraţiile prezentate. Înplus, expresii precum „ar putea, va fi, ar trebui, se aşteaptă, planifică, intenţionează, anticipează, crede, estimează, previzionează, potenţial sau continuă” şi alte expresii similare se referă la proiecţii şi aşteptări pentru viitor.Rezultatele, performanţele obţinute în practică sau evenimentele pot fi diferite de cele exprimate în asemenea declaraţii, fiind influenţate, fără a fi limitate, de: (i)condiţiile economice generale, inclusiv condiţiile economice particulare ale activităţilor de bazăaleAllianz şi pieţelor principale în care operează; (ii) performanţele înregistrate de pieţele financiare, inclusiv pe pieţele în creştere; (iii) frecvenţa şi gravitatea evenimentelor asigurate; (iv) nivelul mortalităţii şi tendinţele acesteia; (v) nivelele de persistenţă; (vi) dimensiunea creditelor neperformante; (vii) nivelul ratelor dobânzii; (viii) ratele de schimb valutar; (ix) modificări ale mediului concurenţial; (x) schimbări ale legislaţiei şi reglementărilor, inclusiv schimbări referitoare la convergenţa monetară şi Uniunea Monetară Europeană; (xi) schimbări în politicile băncilor centrale şi/sau ale guvernelor; (xii) impactul achiziţiilor, (xiii) măsurile de reorganizare, precum şi de alţi (xiv) factori competitivi, la nivel naţional, regional sau global. Mulţi dintre aceşti factori pot apărea sau se pot manifesta mai pronunţat ca urmare a activităţilor teroriste şi a consecinţelor acestora.Compania nu îşi asumă nici o obligaţie de a actualiza orice informaţie referitoare la proiecţiile viitoare eventual exprimate în acest document