Comunicate de presa
Allianz-Tiriac

Fundatia Olimpica Romana si Allianz-Tiriac Asigurari lanseaza a treia editie a programului Bursele de performanta Allianz-Tiriac a treia editie a programului Bursele de performantă Allianz-Tiriac

Comunicat de presa

Publicat pe 16 februarie 2017

Allianz - for-allianz-burse-performanta-sportiva

Bucuresti, 16 februarie 2017 – Fundatia Olimpica Romana si Allianz - Tiriac Asigurari lanseaza a treia editie a programului Bursele de performanta Allianz - Tiriac. Douazeci de burse vor fi acordate tinerilor sportivi care au obtinut rezultate exceptionale insa, intampina dificultati financiare in drumul catre marea performanta.

“Este o bucurie si o onoare sa dezvoltam, alaturi de F.O.R, acest proiect, aflat deja la cea de a treia editie. Se spune ca in viata ramai cu ceea ce dai si nu cu ceea ce iei. Asadar, ne asumam rolul de a participa in viata comunitatii, de data aceasta parte din lumea copiilor performanti, pentru a le da garantia ca au alaturi prieteni de incredere si pot indrazi, nu doar sa viseze, ci chiar sa lupte pentru a-si atinge potentialul”, a declarat Virgil Soncutean, CEO Allianz-Tiriac Asigurari.

Bursierii selectati vor primi, timp de un an, o bursa lunara de 300 de lei pentru a-si sustine cheltuielile cu echipamentul, alimentatia si eventualele deplasari. Pot aplica pentru aceste burse tinerii care practica un sport olimpic sau neolimpic si au varsta cuprinsa intre 9 si 16 ani. Candidaturile pot fi depuse pana in data de 10 martie 2017. Mai multe informatii despre program si despre modalitatea de a aplica pentru burse, precum si documentele necesare inscrierii se regasesc pe site-ul: www.fundatiaolimpica.ro.

Fundatia Olimpica Romana isi mentine promisiunea ca, prin proiectele pe care le dezvolta, sa sustina tineri sportivi cu dorinte indraznete. Credem in continuitatea proiectelor noastre si, mai mult decat atat, avem certitudinea ca prin ceea ce facem ne atingem scopul, acela de a sustine si de a promova sportul in randul tinerilor sportivi. Pentru echipa FOR, nu exista o bucurie mai mare decat sa-i vedem pe acesti micuti la inceput de drum si sa fim parte din munca si curajul lor, pe parcursul drumului lor spre performanta. Si pentru ca orice fapta buna sa poata prinde contur, ai nevoie de un prieten, iar prietenul nostru si al acestor copii se numese Allianz- Tiriac. Le multumim pentru ca inteleg cat de important este sa te implici in dezvoltarea si educatia copiilor si sper, ca impreuna, sa fim mandri de munca si de rezultatele acestor sportivi si ale antrenorilor lor”, a declarat Andreea Raducan, Presedinte Fundatia Olimpica Romana.

Aplicantii vor fi evaluati de catre un juriu de specialitate. Selectia se va face in functie de performantele sportive si posibilitatile materiale ale parintilor. Din juriu fac parte: Andreea Raducan, campioana olimpica la gimnastica si Presedinte al Fundatiei Olimpice Romane, Valeria van Groningen, campioana olimpica la canotaj si Vicepresedinte al Fundatiei Olimpice Romane si Valentina Saygo, membru in Consiliul Director al Fundatiei Olimpice Romane.

In cadrul primei editii a programului Bursele de Performanta Allianz – Tiriac, 14 tineri sportivi au primit sustinere financiara pentru desfasurarea activitatilor sportive. In decursul unui singur an, acestia au reusit sa obtina 103 medalii de aur, 39 medalii de argint, 20 de medalii de bronz, stabilind 64 de recorduri nationale. In cea de-a doua editie au primit sustinere financiara 20 de tineri sportivi, care au obtinut 125 de medalii de aur, 80 de medalii de argint, 59 de medalii de bronz si au stabilit 21 de recorduri nationale.

***

Fundatia Olimpica Romana este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care sustine dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase si ofera sprijin sportivilor romani aflati in situatii deosebite de viata.  Spiritul si valorile olimpice reprezinta fundamentul Fundatiei Olimpice Romane. Principalele valori care ghideaza fundatia, atat in proiectele desfasurate, cat si prin partenerii cu care colaboreaza sunt respectul, excelenta si prietenia.

Allianz-Tiriac Asigurari este un partener de incredere in domeniul protectiei si planificarii financiare. Compania a fost in mod constant, in toti cei peste 20 de ani de existenta, un reper de calitate in industria de asigurari. Allianz-Tiriac este, de asemenea, un partener social responsabil, sustinand proiecte din domeniul culturii, a sportului si a cauzelor sociale care sustin viitorul copiilor. Oferta companiei include o gama completa de solutii de asigurari generale si de viata pentru persoane fizice si companii. Allianz-Tiriac Asigurari este o companie membra a Grupului Allianz, furnizor de servicii financiare la nivel global pentru aproximativ 85 milioane de clienti din peste 70 de tari. Portofoliul de produse include o gama variata de produse de asigurari generale si de viata, ce se adreseaza clientilor persoane fizice sau companii. Grupul Allianz este cel mai mare asigurator pe segmentul asigurarilor generale la nivel global si in top 5 asiguratori pe segmentul asigurarilor de viata.

Allianz-Tiriac Asigurari
Departamentul Comunicare
Bucuresti, 16 februarie 2017

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Toate declaraţiile si pozitiile exprimate in acest document se afla sub incidenta specificatiilor de mai jos: Anumite declaraţii prezentate în acest document se pot referi la aşteptări viitoare şi la alte proiecţii, care se bazează pe evaluările şi previziunile curente ale administratorilor şi implică riscuri şi incertitudini cunoscute şi necunoscute, care pot determina ca rezultatele, performanţele actuale să evolueze în mod diferit faţă de estimările exprimate sau sugerate în declaraţiile prezentate. Înplus, expresii precum „ar putea, va fi, ar trebui, se aşteaptă, planifică, intenţionează, anticipează, crede, estimează, previzionează, potenţial sau continuă” şi alte expresii similare se referă la proiecţii şi aşteptări pentru viitor.Rezultatele, performanţele obţinute în practică sau evenimentele pot fi diferite de cele exprimate în asemenea declaraţii, fiind influenţate, fără a fi limitate, de: (i)condiţiile economice generale, inclusiv condiţiile economice particulare ale activităţilor de bazăaleAllianz şi pieţelor principale în care operează; (ii) performanţele înregistrate de pieţele financiare, inclusiv pe pieţele în creştere; (iii) frecvenţa şi gravitatea evenimentelor asigurate; (iv) nivelul mortalităţii şi tendinţele acesteia; (v) nivelele de persistenţă; (vi) dimensiunea creditelor neperformante; (vii) nivelul ratelor dobânzii; (viii) ratele de schimb valutar; (ix) modificări ale mediului concurenţial; (x) schimbări ale legislaţiei şi reglementărilor, inclusiv schimbări referitoare la convergenţa monetară şi Uniunea Monetară Europeană; (xi) schimbări în politicile băncilor centrale şi/sau ale guvernelor; (xii) impactul achiziţiilor, (xiii) măsurile de reorganizare, precum şi de alţi (xiv) factori competitivi, la nivel naţional, regional sau global. Mulţi dintre aceşti factori pot apărea sau se pot manifesta mai pronunţat ca urmare a activităţilor teroriste şi a consecinţelor acestora.Compania nu îşi asumă nici o obligaţie de a actualiza orice informaţie referitoare la proiecţiile viitoare eventual exprimate în acest document