Allianz - Fundatia Olimpica Romana si Allianz-Tiriac Asigurari lanseaza cea de-a cincea editie a programului Bursele de performanta Allianz - Tiriac

Fundatia Olimpica Romana si Allianz-Tiriac Asigurari lanseaza cea de-a cincea editie a programului Bursele de performanta Allianz - Tiriac 

Bucuresti, 25 aprilie 2019 – Fundatia Olimpica Romana si Allianz-Tiriac Asigurari lanseaza a cincea editie a programului Bursele de performanta Allianz-Tiriac, un proiect menit sa vina in sprijinul tinerilor sportivi care au obtinut rezultate deosebite si au nevoie de sustinere financiara pentru a-si urma visurile.

“Anul acesta, Allianz-Tiriac ofera 25 de burse in valoare de 275 lei /lunar tinerilor sportivi telentati, cu un mare potential si multa dorinta de a face performanta in sport. Am ajuns in al cincelea an de parteneriat cu F.O.R si, in toti acesti ani, am avut enorm de multe ocazii sa ne simtim mandri de performantele inregistrate de bursierii Allianz-Tiriac. Am inceput parteneriatul oferind 14 burse, iar astazi oferim 25, constienti fiind ca sunt multi copii exceptionali care au nevoie de sustinerea noastra. Ne bucuram foarte mult ca putem avea o contributie la sustinerea pregatirii micutilor olimpici de maine” a declarat Virgil Soncutean, CEO Allianz-Tiriac Asigurari.

Douazeci si cinci de burse vor fi acordate tinerilor sportivi care au obtinut rezultate exceptionale, insa intampina dificultati financiare in drumul catre marea performanta. Sportivii selectati vor primi, timp de un an, o bursa lunara pentru a-si sustine cheltuielile cu echipamentul, alimentatia si eventualele deplasari.

Pentru echipa Fundatiei Olimpice Romane este o datorie si o bucurie in acelasi timp sa urmareasca parcursul acestor sportivi aflati la inceputul carierei. Suntem recunoscatori celor de la Allianz-Tiriac Asigurari pentru angajamentul pe care si l-au asumat fata de acesti copii si ne dorim ca rezultatele obtinute de ei in competitii sa fie cel mai frumos mod de a multumi.” a declarat Andreea Raducan, Presedinte Fundatia Olimpica Romana.

 

Lista celor 25 de sportivi beneficiari burse

Program Bursele de performanta Allianz – Tiriac 2019

 

 

Nr. crt.

Nume si prenume

Disciplina sportiva

1

STOICA ANDRA GABRIELA

BADMINTON

2

ODOVANCA DAVID MIHAI

PATINAJ ARTISTIC

3

ENACHE SABINA IOANA

GIMNASTICA RITMICA

4

ROIBU ALEXIA STEFANIA

DANS SPORTIV

5

BERBECE IOAN PATRICK

DANS SPORTIV

6

CIOCIRLAN MIRUNA IOANA

GIMNASTICA RITMICA

7

COZMA STEFAN

NATATIE

8

VEISS MARIUS GABI

NATATIE

9

IORDACHE ANDREEA DIANA

TRIATLON

10

BALOG KRISZTA

SCHI ALPIN

11

GHENEGHEZ EBRU

GIMNASTICA AEROBICA

12

MIHAI RADU IUSTIN

GIMNASTICA ARTISTICA

13

MATEI VLADUT MIHAI

HALTERE

14

PUIU ANA MARIA

LUPTE

15

MANUCU MIHAI ANDREI

JUDO

16

DUCA DARIA IOANA

CICLISM

17

PETRIC ALEXANDRA MARIA

TENIS DE CAMP

18

IONESCU IULIA ANDREEA

TENIS DE CAMP

19

CHIVU RAISA MARIA

GIMNASTICA ARTISTICA

20

MUNTEANU CATALINA

GIMNASTICA ARTISTICA

21

MITI BIKFALVI INGRID VERA

SCRIMA

22

MARIN STEFAN

JUDO

23

CASANGIU ALEXANDRU

JUDO

24

ROTARU FLORENTINA

LUPTE

25

BALAN ALEXANDRU STEFAN

HALTERE

 

In cadrul primei editii a programului Bursele de Performanta Allianz – Tiriac, 14 tineri sportivi au primit sustinere financiara pentru desfasurarea activitatilor sportive. In decursul unui singur an, acestia au reusit sa obtina 103 medalii de aur, 39 de medalii de argint, 20 de medalii de bronz, stabilind 64 de recorduri nationale. In cea de-a doua editie au primit sustinere financiara 20 de tineri sportivi, care au obtinut 125 de medalii de aur, 80 de medalii de argint, 59 de medalii de bronz si au stabilit 21 de recorduri nationale.              In cadrul celei de-a treia editii, 20 de tineri sportivi au beneficiat de sustinere financiara si au obtinut 127 de medalii de aur, 67 de medalii de argint si 44 de medalii de bronz, in perioada ianuarie 2017 – februarie 2018. La cea de-a patra editie, 20 de sportivi au primit burse si au obtinut 270 de medalii, dintre care 164 medalii de aur, 70 medalii de argint si 36 medalii de bronz, in perioada ianuarie 2018 – martie 2019.

***                                                                                                                                                                                                         

Despre Fundatia Olimpica Romana

O organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care sustine dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase si ofera sprijin sportivilor romani aflati in situatii deosebite de viata.  Spiritul si valorile olimpice reprezinta fundamentul Fundatiei Olimpice Romane. Principalele valori care ghideaza fundatia atat in proiectele desfasurate, cat si prin partenerii cu care colaboreaza sunt respectul, excelenta si prietenia.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Ca parte a Grupului Allianz, ce deserveste 94 de milioane de clienti in peste 70 de tari, Allianz-Tiriac este de 25 de ani in piata locala din Romania, respectandu-si de fiecare data angajamentele fata de clienti.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc. 

Clientii Allianz-Tiriac - persoane fizice si companii - au la dispozitie o gama diversificata de produse de asigurare.

Astazi, portofoliul de asigurari al Allianz-Tiriac are o structura completa, incluzand o mare diversitate de produse de protectie si planificare financiara din gama asigurarilor generale, asigurarilor de viata si sanatate.

Grija si respectul fata de client si comunitate reprezinta piloni importanti in istoria Allianz-Tiriac.

Investitiile consistente in programe de responsabilitate sociala sunt directionate catre sustinerea copiilor defavorizati, a performantei in sport si a valorilor culturale romanesti.

Allianz-Tiriac Asigurari
Departamentul Comunicare si Relatii Publice 
Bucuresti, 25 aprilie 2019
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati: 

Toate declaraţiile si pozitiile exprimate in acest document se afla sub incidenta specificatiilor de mai jos: Anumite declaraţii prezentate în acest document se pot referi la aşteptări viitoare şi la alte proiecţii, care se bazează pe evaluările şi previziunile curente ale administratorilor şi implică riscuri şi incertitudini cunoscute şi necunoscute, care pot determina ca rezultatele, performanţele actuale să evolueze în mod diferit faţă de estimările exprimate sau sugerate în declaraţiile prezentate. Înplus, expresii precum „ar putea, va fi, ar trebui, se aşteaptă, planifică, intenţionează, anticipează, crede, estimează, previzionează, potenţial sau continuă” şi alte expresii similare se referă la proiecţii şi aşteptări pentru viitor.Rezultatele, performanţele obţinute în practică sau evenimentele pot fi diferite de cele exprimate în asemenea declaraţii, fiind influenţate, fără a fi limitate, de: (i)condiţiile economice generale, inclusiv condiţiile economice particulare ale activităţilor de bazăaleAllianz şi pieţelor principale în care operează; (ii) performanţele înregistrate de pieţele financiare, inclusiv pe pieţele în creştere; (iii) frecvenţa şi gravitatea evenimentelor asigurate; (iv) nivelul mortalităţii şi tendinţele acesteia; (v) nivelele de persistenţă; (vi) dimensiunea creditelor neperformante; (vii) nivelul ratelor dobânzii; (viii) ratele de schimb valutar; (ix) modificări ale mediului concurenţial; (x) schimbări ale legislaţiei şi reglementărilor, inclusiv schimbări referitoare la convergenţa monetară şi Uniunea Monetară Europeană; (xi) schimbări în politicile băncilor centrale şi/sau ale guvernelor; (xii) impactul achiziţiilor, (xiii) măsurile de reorganizare, precum şi de alţi (xiv) factori competitivi, la nivel naţional, regional sau global. Mulţi dintre aceşti factori pot apărea sau se pot manifesta mai pronunţat ca urmare a activităţilor teroriste şi a consecinţelor acestora.Compania nu îşi asumă nici o obligaţie de a actualiza orice informaţie referitoare la proiecţiile viitoare eventual exprimate în acest document