Allianz - Bursele de performanta Allianz-Tiriac 2018

Fundatia Olimpica Romana si Allianz – Tiriac Asigurari lanseaza cea de-a patra editie a programului Bursele de performanta Allianz - Tiriac

Comunicat de presa

Publicat pe 29 martie 2018

Bucuresti, 29 martie 2018 – Fundatia Olimpica Romana si Allianz-Tiriac Asigurari lanseaza a patra editie a programului Bursele de performanta Allianz-Tiriac. Douazeci de burse vor fi acordate tinerilor sportivi care au obtinut rezultate exceptionale, insa intampina dificultati financiare in drumul catre marea performanta.

Copiii au nevoie de repere, de sustinere si un plus de incredere. De 4 ani, alaturi de prietenii nostri de la F.O.R, incercam sa oferim suportul necesar copiilor talentati. Ne dorim ca acestia sa indrazneasca sa viseze mare si sa isi atinga potentialul. Noi suntem mandri de ei. Ne-au adus numeroase satisfactii, ne-au aratat ca nu cunosc limite. Suntem si anul acesta alaturi de ei. Ii vedem si ii aplaudam la fiecare reusita” a declarat Virgil Soncutean, CEO Allianz-Tiriac Asigurari.

Bursierii selectati vor primi, timp de un an, o bursa lunara de 250 de lei pentru a-si sustine cheltuielile cu echipamentul, alimentatia si eventualele deplasari. Pot aplica pentru aceste burse tinerii care practica un sport olimpic sau neolimpic si au varsta cuprinsa intre 9 si 16 ani. Candidaturile pot fi depuse pana in data de 15 aprilie 2018. Mai multe informatii despre program si despre modalitatea de a aplica pentru burse, precum si documentele necesare inscrierii se regasesc pe site-ul: www.fundatiaolimpica.ro.

Am ajuns la cea de-a patra editie a Programului “Bursele de performanta Allianz-Tiriac” si ne bucuram ca prietenii si sponsorii nostri de la Allianz-Tiriac Asigurari continua sa sustina an de an activitatea sportiva a acestor copii, implicandu-se, in acelasi timp, in educatia lor. Performantele obtinute confirma eforturile depuse de acesti tineri sportivi si ne mandrim cu rezultatele lor extraordinare, care prefigureaza, speram noi, succese sportive viitoare  a declarat Andreea Raducan, Presedinte Fundatia Olimpica Romana.

Aplicantii vor fi evaluati de catre un juriu de specialitate. Selectia se va face in functie de performantele sportive si posibilitatile materiale ale parintilor. Din juriu fac parte: Andreea Raducan, campioana olimpica la gimnastica si Presedinte al Fundatiei Olimpice Romane, Valeria van Groningen, campioana olimpica la canotaj si Vicepresedinte al Fundatiei Olimpice Romane si Valentina Saygo, membru in Consiliul Director al Fundatiei Olimpice Romane.

In cadrul primei editii a programului Bursele de Performanta Allianz – Tiriac, 14 tineri sportivi au primit sustinere financiara pentru desfasurarea activitatilor sportive. In decursul unui singur an, acestia au reusit sa obtina 103 medalii de aur, 39 de medalii de argint, 20 de medalii de bronz, stabilind 64 de recorduri nationale. In cea de-a doua editie au primit sustinere financiara 20 de tineri sportivi, care au obtinut 125 de medalii de aur, 80 de medalii de argint, 59 de medalii de bronz si au stabilit 21 de recorduri nationale.In cadrul celei de-a treia editii, 20 de tineri sportivi au beneficiat de sustinere financiara si au obtinut 127 de medalii de aur, 67 de medalii de argint si 44 de medalii de bronz, in perioada ianuarie 2017 – februarie 2018.  

-------------------------------------------------------------

Fundatia Olimpica Romana este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care sustine dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase si ofera sprijin sportivilor romani aflati in situatii deosebite de viata.  Spiritul si valorile olimpice reprezinta fundamentul Fundatiei Olimpice Romane. Principalele valori care ghideaza fundatia atat in proiectele desfasurate, cat si prin partenerii cu care colaboreaza sunt respectul, excelenta si prietenia.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Ca parte a Grupului Allianz, ce deserveste 86 de milioane de clienti in peste 70 de tari, Allianz-Tiriac este in piata locala din Romania de 24 de ani, respectandu-si de fiecare data angajamentele fata de clienti. Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile esentiale ale companiei.

Clientii Allianz-Tiriac - persoane fizice si companii - au la dispozitie o gama diversificata de produse si servicii de asigurare - incluzand toate tipurile de produse de protectie si planificare financiara din gama asigurarilor generale, asigurarilor de viata si sanatate.

Suntem responsabili fata de comunitate

Grija si respectul fata de client si comunitate reprezinta piloni importanti in istoria Allianz-Tiriac.

Investitiile consistente in programe de responsabilitate sociala sunt directionate catre sustinerea copiilor defavorizati, a performantei in sport si a valorilor culturale romanesti.

Allianz-Tiriac Asigurari
Departamentul Comunicare
Bucuresti, 29 martie 2018

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Toate declaraţiile si pozitiile exprimate in acest document se afla sub incidenta specificatiilor de mai jos: Anumite declaraţii prezentate în acest document se pot referi la aşteptări viitoare şi la alte proiecţii, care se bazează pe evaluările şi previziunile curente ale administratorilor şi implică riscuri şi incertitudini cunoscute şi necunoscute, care pot determina ca rezultatele, performanţele actuale să evolueze în mod diferit faţă de estimările exprimate sau sugerate în declaraţiile prezentate. Înplus, expresii precum „ar putea, va fi, ar trebui, se aşteaptă, planifică, intenţionează, anticipează, crede, estimează, previzionează, potenţial sau continuă” şi alte expresii similare se referă la proiecţii şi aşteptări pentru viitor.Rezultatele, performanţele obţinute în practică sau evenimentele pot fi diferite de cele exprimate în asemenea declaraţii, fiind influenţate, fără a fi limitate, de: (i)condiţiile economice generale, inclusiv condiţiile economice particulare ale activităţilor de bazăaleAllianz şi pieţelor principale în care operează; (ii) performanţele înregistrate de pieţele financiare, inclusiv pe pieţele în creştere; (iii) frecvenţa şi gravitatea evenimentelor asigurate; (iv) nivelul mortalităţii şi tendinţele acesteia; (v) nivelele de persistenţă; (vi) dimensiunea creditelor neperformante; (vii) nivelul ratelor dobânzii; (viii) ratele de schimb valutar; (ix) modificări ale mediului concurenţial; (x) schimbări ale legislaţiei şi reglementărilor, inclusiv schimbări referitoare la convergenţa monetară şi Uniunea Monetară Europeană; (xi) schimbări în politicile băncilor centrale şi/sau ale guvernelor; (xii) impactul achiziţiilor, (xiii) măsurile de reorganizare, precum şi de alţi (xiv) factori competitivi, la nivel naţional, regional sau global. Mulţi dintre aceşti factori pot apărea sau se pot manifesta mai pronunţat ca urmare a activităţilor teroriste şi a consecinţelor acestora.Compania nu îşi asumă nici o obligaţie de a actualiza orice informaţie referitoare la proiecţiile viitoare eventual exprimate în acest document