Comunicate de presa
Allianz-Tiriac

Allianz-Tiriac in fruntea “TOPului Companiilor din Romania implicate in sport”

Comunicat de presa

Publicat pe 2 iunie 2017

Allianz - Allianz-Tiriac compania cu cea mai mare implicare in sportul romanesc

Marti, 30 mai a.c., a fost lansat, in premiera, “Top-ul companiilor din Romania implicate in sport”, top in care Allianz-Tiriac ocupa locul fruntas fiind, de altfel, si singura companie de asigurari din industrie prezenta in acest clasament.

Alaturi de Allianz-Tiriac, Telekom Romania si BCR au completat primele pozitii ale clasamentului.

Conform studiului, Allianz-Tiriac ocupa locul 1 si la capitolul “Sponsorizare Sport”, dar si in ceea ce priveste “Programele de Comunicare Interna”:

“Top-ul companiilor din Romania implicate in sport” a fost lansat in cadrul conferintei “Sports Marketing in Romania”, organizata de Adrenallina Sports PR and more. Acest clasament are la baza un studiu cantitativ si calitativ, realizat la nivelul primelor 100 de companii , dupa profitul inregistrat in 2015, informatie publicata in cadrul revistei Business Magazin in 2016.


„Dintre cele 100 de companii analizate, doar 18% sustin dezvoltarea sportului romanesc prin sponsorizarea unor sportivi profesioniști sau a unor echipe sportive/ cluburi sportive/ asociatii sportive/ ONG-uri sportive si doar 20% deruleaza programe de comunicare interna care incurajeaza sportul/ mișcarea/ viata sanatoasa. Doar 5% dintre companiile din top 30 au o strategie clara de implicare in sport, mentionata/comunicata pe website-ul oficial si aproape jumatate dintre companiile din top 30 se asociaza unor cauze sociale pentru sprijinirea comunitatilor vulnerabile in proiectele de sport/ viata sanatoasa/ mișcare“ au declarat reprezentantii Adrenallina Sports PR and more.

Allianz-Tiriac a fost premiata pentru strategia coerenta privind implicarea in sport, pentru programele de comunicare interna si externa asociate acestei strategii, pentru implicarea echipei in activitati sportive si, nu in ultimul rand, pentru cauzele caritabile sustinute prin aceasta implicare.

Inca de la infiintare, compania si-a asumat un rol activ in cadrul comunitatii. De-a lungul timpului, compania a sprijinit diverse proiecte sociale, initiative educationale si evenimente culturale si a sustinut asociatii si organizatii caritabile implicate in asistarea grupurilor defavorizate - copii, adulti si batrani cu dificultati - sociale, fizice, psihice si/sau mentale, in scopul reintegrarii acestora in societate. In egala masura, Allianz-Tiriac a promovat importanta stilului de viata sanatos prin practicarea activitatilor fizice si a sustinut diverse ramuri sportive”, a declarant, in cadrul conferintei , Director Brand Management si Comunicare Clienti Allianz-Tiriac Asigurari.


In zona sportului, Allianz-Tiriac promoveaza si incurajeaza practicarea sportului atat prin implicarea directa a angajatilor, care participa la numeroase evenimente si competitii sportive, cat si prin derularea unor campanii si programe prin care compania sustine performanta in sport”, a mai precizat Ana.

Cu ocazia conferintei, Directorul de Marketing al Allianz-Tiriac a amintit si de proiectul desfasurat in parteneriat cu Fundatia Olimpica Romana aflat, anul acesta, la cea de a treia editie.

Un proiect drag noua pe care il sustinem inca din 2015, este programul “Bursele de Performanta Allianz-Tiriac, dezvoltat sub umbrela “Vreau sa scriu istorie!”. Anul acesta, am continuat acest parteneriat si ne-am asumat rolul de a face parte din lumea copiilor si tinerilor performanti, pentru a le oferi garantia ca au alaturi prieteni de incredere si pot indrazi, nu doar sa viseze, ci chiar sa lupte pentru a-si atinge potentialul.”, a mai amintit Ana Hera.

Multumesc intregii echipe Allianz-Tiriac pentru acest rezultat care ne onoreaza. Implicarea fiecaruia, in calitate de sportiv sau voluntar, la nivel national si local a adus deja schimbari in bine in comunitate. Iar comunitatea a recunoscut acest lucru. Ma bazez pe voi sa continuam impreuna!” a comunicat , CEO Allianz-Tiriac, in cadrul unui mesaj de felicitari adresat echipei sale.

Studiul este disponibil

Allianz-Tiriac Asigurari
Departamentul Comunicare
Bucuresti, 2 iunie 2017

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Toate declaraţiile si pozitiile exprimate in acest document se afla sub incidenta specificatiilor de mai jos: Anumite declaraţii prezentate în acest document se pot referi la aşteptări viitoare şi la alte proiecţii, care se bazează pe evaluările şi previziunile curente ale administratorilor şi implică riscuri şi incertitudini cunoscute şi necunoscute, care pot determina ca rezultatele, performanţele actuale să evolueze în mod diferit faţă de estimările exprimate sau sugerate în declaraţiile prezentate. Înplus, expresii precum „ar putea, va fi, ar trebui, se aşteaptă, planifică, intenţionează, anticipează, crede, estimează, previzionează, potenţial sau continuă” şi alte expresii similare se referă la proiecţii şi aşteptări pentru viitor.Rezultatele, performanţele obţinute în practică sau evenimentele pot fi diferite de cele exprimate în asemenea declaraţii, fiind influenţate, fără a fi limitate, de: (i)condiţiile economice generale, inclusiv condiţiile economice particulare ale activităţilor de bazăaleAllianz şi pieţelor principale în care operează; (ii) performanţele înregistrate de pieţele financiare, inclusiv pe pieţele în creştere; (iii) frecvenţa şi gravitatea evenimentelor asigurate; (iv) nivelul mortalităţii şi tendinţele acesteia; (v) nivelele de persistenţă; (vi) dimensiunea creditelor neperformante; (vii) nivelul ratelor dobânzii; (viii) ratele de schimb valutar; (ix) modificări ale mediului concurenţial; (x) schimbări ale legislaţiei şi reglementărilor, inclusiv schimbări referitoare la convergenţa monetară şi Uniunea Monetară Europeană; (xi) schimbări în politicile băncilor centrale şi/sau ale guvernelor; (xii) impactul achiziţiilor, (xiii) măsurile de reorganizare, precum şi de alţi (xiv) factori competitivi, la nivel naţional, regional sau global. Mulţi dintre aceşti factori pot apărea sau se pot manifesta mai pronunţat ca urmare a activităţilor teroriste şi a consecinţelor acestora.Compania nu îşi asumă nici o obligaţie de a actualiza orice informaţie referitoare la proiecţiile viitoare eventual exprimate în acest document