Allianz - Virgil Soncutean va conduce Allianz-Tiriac Asigurari si in urmatorii 3 ani

Virgil Soncutean va conduce Allianz-Tiriac Asigurari si in urmatorii 3 ani

Consiliul de Administratie Allianz-Tiriac a prelungit mandatul actualului Director General Allianz-Tiriac, Virgil Soncutean pentru inca 3 ani. Consiliul A.S.F. a aprobat, in sedinta de marti, 30 iulie, prelungirea mandatului acestuia.

Virgil Soncutean a fost numit CEO al companiei la 1 septembrie 2016, dupa ce a coordonat Aria Vanzari si Distributie in perioada 2013 -2016.

In ultimii ani, Allianz- Tiriac a inregistrat venituri in crestere si a ramas loiala politicii de dezvoltare sustenabila, care a mentinut-o in topul companiilor de asigurare din piata locala.

“Multumesc in mod special echipei, pentru ca impreuna am reusit pana acum sa construim o afacere sanatoasa si suntem pregatiti sa raspundem tuturor provocarilor ce vor urma. Multumesc clientilor, partenerilor si actionarilor pentru increderea acordata.” Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac Asigurari.

Allianz-Tiriac Asigurari
Departamentul Comunicare si Relatii Publice 
Bucuresti,31 iulie 2019
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati: 

Toate declaraţiile si pozitiile exprimate in acest document se afla sub incidenta specificatiilor de mai jos: Anumite declaraţii prezentate în acest document se pot referi la aşteptări viitoare şi la alte proiecţii, care se bazează pe evaluările şi previziunile curente ale administratorilor şi implică riscuri şi incertitudini cunoscute şi necunoscute, care pot determina ca rezultatele, performanţele actuale să evolueze în mod diferit faţă de estimările exprimate sau sugerate în declaraţiile prezentate. Înplus, expresii precum „ar putea, va fi, ar trebui, se aşteaptă, planifică, intenţionează, anticipează, crede, estimează, previzionează, potenţial sau continuă” şi alte expresii similare se referă la proiecţii şi aşteptări pentru viitor.Rezultatele, performanţele obţinute în practică sau evenimentele pot fi diferite de cele exprimate în asemenea declaraţii, fiind influenţate, fără a fi limitate, de: (i)condiţiile economice generale, inclusiv condiţiile economice particulare ale activităţilor de bazăaleAllianz şi pieţelor principale în care operează; (ii) performanţele înregistrate de pieţele financiare, inclusiv pe pieţele în creştere; (iii) frecvenţa şi gravitatea evenimentelor asigurate; (iv) nivelul mortalităţii şi tendinţele acesteia; (v) nivelele de persistenţă; (vi) dimensiunea creditelor neperformante; (vii) nivelul ratelor dobânzii; (viii) ratele de schimb valutar; (ix) modificări ale mediului concurenţial; (x) schimbări ale legislaţiei şi reglementărilor, inclusiv schimbări referitoare la convergenţa monetară şi Uniunea Monetară Europeană; (xi) schimbări în politicile băncilor centrale şi/sau ale guvernelor; (xii) impactul achiziţiilor, (xiii) măsurile de reorganizare, precum şi de alţi (xiv) factori competitivi, la nivel naţional, regional sau global. Mulţi dintre aceşti factori pot apărea sau se pot manifesta mai pronunţat ca urmare a activităţilor teroriste şi a consecinţelor acestora.Compania nu îşi asumă nici o obligaţie de a actualiza orice informaţie referitoare la proiecţiile viitoare eventual exprimate în acest document