Comunicate de presa
Allianz-Tiriac

Comunicate de presa

29 octombrie 2018

UniCredit Bank si Allianz-Tiriac Asigurari anunta semnarea parteneriatului local

Impreuna aducem un plus de valoare si protectie clientilor nostri

2 octombrie 2018

Rezultate Allianz-Tiriac 6M 2018

Allianz-Tiriac este alaturi de clientii sai atunci cand este important pentru ei

18 septembrie 2018

Allianz devine asigurător mondial al Jocurilor Olimpice

Comitetul Internațional Olimpic (CIO) și Allianz au anunțat astăzi, 18 septembrie 2018, intrarea asigurătorului în programul „Partener Olimpic Mondial”, începând cu anul 2021.

24 iulie 2018

Allianz-Tiriac a semnat acordul de transfer de portofoliu de asigurari bancassurance, apartinand companiei ASIGURARE - REASIGURARE ASTRA S.A

Allianz–Tiriac anunta semnarea protocolului de preluare a portofoliului de asigurari de bunuri persoane fizice Bancassurance Astra, cesionate în favoarea Raiffeisen Bank si Piraeus Bank, acoperite pana în prezent de compania Astra, societate aflata în procedura de faliment potrivit dispozitiilor Legii 85/2014.

23 iulie 2018

Cristina Nicolescu: Noul Director General al Allianz-Tiriac Pensii Private

Începând cu 1 august 2018, Cristina Nicolescu preia funcţia de Director General al Allianz-Ţiriac Pensii Private, după ce, în ultimii 9 ani, a coordonat Divizia de Investiţii a Allianz-Ţiriac Asigurări.

5 iunie 2018

Grupurile Allianz si UniCredit anunta semnarea unui parteneriat strategic pe termen lung, de bancassurance, pentru Regiunea Europa Centrala si de Est (CEE).

Acest parteneriat aduce impreuna reteaua puternica a bancii UniCredit cu expertiza Allianz in domeniul asigurarilor...

29 martie 2018

Bursele de performanta Allianz-Tiriac 2018

Fundatia Olimpica Romana si Allianz – Tiriac Asigurari lanseaza cea de-a patra editie a programului Bursele de performanta Allianz-Tiriac

8 februarie 2018

Drept la replica – articol profit.ro 08.02.2018

In atentia Redactiei profit.ro

Urmare a articolului, avand titlul: „Allianz -Tiriac se muta la Asirom. Firma austriecilor de la VIG il vrea in board si pe seful de vanzari al companiei germane, al treilea om de baza luat de la Allianz”, publicat in data de 8 februarie 2018 pe profit.ro, am dori sa clarificam si sa corectam anumite informatii, numele Allianz-Tiriac fiind mentionat in acest articol.

 

7 februarie 2018

Mai multa transparenta si autonomie pentru clientii Allianz-Tiriac

"Suntem incantati ca astazi le putem oferi clientilor un serviciu digital care sa le faciliteze accesul la cele mai importante informatii privind asigurarile pe care le detin la Allianz-Tiriac dar si posibilitatea de a plati, direct de pe telefon, asigurarile personale.."

31 ianuarie 2018

Clientii Patria Bank beneficiaza de asigurare de viata de la Allianz-Tiriac

Suntem incantati sa aducem un plus de siguranta si protectie clientilor Patria Bank si familiilor acestora. Colaborarea cu Patria Bank aduce beneficii importante oricarei persoane care doreste sa acceseze un produs de creditare, asigurandu‑se in acelasi timp ca familia sa nu va ramane cu o datorie bancara in cazul unor evenimente nefericite....."

12 decembrie 2017

Mirjana Krolo: Noul Director al Directiei Operatiuni (COO)

Incepand cu data de 1 ianuarie 2018, Mirjana Krolo va fi noul Director al Directiei Operatiuni Allianz-Tiriac, functie ocupata anterior de Cristian Ionescu.

Cu o experienta consolidata in domeniul tehnologiei informatiei dar si in vanzari, Mirjana este implicata direct in numeroase proiecte care vizeaza dezvoltarea operationala si tehnologica a companiei.

3 octombrie 2017

Allianz-Tiriac sustine visele indraznete ale viitorilor campioni la hochei.

“Sustinerea companiei consta in achizitionarea echipamentelor necesare antrenamentelor si facilitarea accesului pe patinoarul Tiriac-Telekom Arena in vederea pregatirii.

Echipa de copii, viitori campioni ai sportului pe gheata, va purta numele Allianz-Tiriac."...

22 septembrie 2017

Marilena Bârliga este omul care va coordona Divizia Market Management şi Comunicare Allianz-Ţiriac.

“Sunt de ceva timp in cautarea unei noi provocari. Am gasit-o la Allianz-Tiriac: un nou brand, oameni noi, o piata cu caracteristici substantial diferite si foarte multe proiecte catre care sa imi canalizez energia si experienta”"...

7 august 2017

Rezultate Allianz-Tiriac aferente T2 din 2017

Rezultate agregate: Allianz-Ţiriac înregistrează la finele celui de-al doilea trimestru al anului curent rezultate în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Segmentul non auto înregistrează o creştere accelerată

16 Iunie 2017

Allianz-Tiriac nu face profit din segmentul RCA

Allianz-Tiriac doreste sa clarifice anumite informatii aparute in spatiul public care, sub forma in care au fost comunicate, pot sugera faptul ca Allianz-Tiriac a inregistrat in anul 2016 profit, ca urmare a vanzarilor politelor RCA.

2 Iunie 2017

Allianz-Tiriac in fruntea “TOPului Companiilor din Romania implicate in sport”

Allianz-Tiriac a fost premiata pentru strategia coerenta privind implicarea in sport, pentru programele de comunicare interna si externa asociate acestei strategii, pentru implicarea echipei in activitati sportive si, nu in ultimul rand, pentru cauzele caritabile sustinute prin aceasta implicare.     

16 Mai 2017

Pozitia Allianz-Tiriac privind iesirea din perioada de plafonare a tarifelor RCA

Allianz-Ţiriac: Este unica concluzie pe care o putem trage la finele perioadei de plafonare a tarifelor RCA

NU aceasta este soluţia pentru piaţa din România!          

12 Aprilie 2017

Raport ASF - Indicatori de conformitate societati de asigurari 2016

Virgil Soncutean: "Raportul ASF, publicat pe 10 aprilie sustine, inca o data, faptul ca eforturile noastre sunt vizibile si se reflecta  in gradul de satisfactie a clientilor nostri. Multumim pentru increderea acordata!”

28 Martie 2017

Rezultate financiare Allianz-Tiriac pe 2016

Allianz-Tiriac isi consolideaza statutul de lider al pietei de asigurari
Conform datelor publicate de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), Allianz-Tiriac detine o cota de piata de 13,08% si ramane liderul pietei de asigurari atat la nivel agregat, cat si la nivelul segmentului asigurarilor generale.

2 Martie 2017

Allianz-Tiriac a lansat aplicatia pentru mobil Allianz-Tiriac Sanatate

La inceput de primavara, Allianz-Tiriac ofera in dar celor aproximativ 90.000 de clienti, beneficiari ai unei asigurari de sanatate individuale (SanaPro) respectiv, de grup (SanaPlan), aplicatia Allianz-Tiriac Sanatate sub forma unui serviciu gratuit.

20 Februarie 2017

Rezultatele financiare ale Grupului Allianz la finalul anului 2016

Allianz, cea mai mare companie de asigurari din Europa, dupa valoarea de piata, a publicat rezultatele financiare inregistrate in cel de-al patrulea trimestru al anului trecut, respectiv la finele anului 2016:...

16 Februarie 2017

Fundatia Olimpica Romana si Allianz-Tiriac Asigurari lanseaza a treia editie a programului Bursele de performanta Allianz-Tiriac a treia editie a programului Bursele de performantă Allianz-Tiriac

Bucuresti, 16 februarie 2017 – Fundatia Olimpica Romana si Allianz - Tiriac Asigurari lanseaza a treia editie a programului Bursele de performanta Allianz - Tiriac. Douazeci de burse vor fi acordate tinerilor sportivi care au obtinut rezultate exceptionale insa, intampina dificultati financiare in drumul catre marea performanta.

7 Decembrie 2016

Rezultate la 9 luni: Allianz-Tiriac isi pastreaza dinamica de crestere

In primele 9 luni din 2016, Allianz-Tiriac a inregistrat un volum al veniturilor din prime la nivel agregat (asigurari generale si asigurari de viata & sanatate) de peste 906 milioane lei, in crestere cu aproximativ 17 procente fata de aceeasi perioada a anului precedent....

8 Noiembrie 2016

Rezultatele financiare Allianz-Tiriac la jumatatea anului 2016

Rezultatele, inregistrate in primul semestru al anului in curs, reflecta pastrarea trendului ascendent pe care Allianz-Tiriac s-a inscris in ultimii 4 ani atat la nivel de venituri consolidate, cat si in ceea ce priveste profitabilitatea.
Allianz-Tiriac Asigurari a inregistrat, la finele lunii iunie a.c., venituri la nivel agregat (asigurari generale si asigurari de viata & sanatate) de peste 598 milioane lei, in crestere cu aproximativ 13% fata de acelasi interval al anului precedent.

8 Noiembrie 2016

Campania – “Respecta regulile de circulatie! E cool sa fii pe drumul cel bun!” si-a desemnat castigatorii

Allianz-Tiriac si Brigada de Politie Rutiera a Capitalei, initiatorii campaniei de educatie rutiera "Respecta regulile de circulatie! E cool sa fii pe drumul cel bun", i-a premiat miercuri, 22 iunie a.c.,pe elevii Liceului teoretic “A.I. Cuza” din sectorul 3 al capitalei, acestia fiind desemnati castigatorii concursului lansat in cadrul campaniei.

1 Noiembrie 2016

Pretul RCA ramane nemodificat

“Nu vor exista incarcari artificiale de preturi pentru niciunul dintre clientii nostri, pentru niciuna dintre categoriile de soferi, fie ei persoane fizice sau reprezentanti ai unei companii”, declara directorul general al Allianz-Tiriac, Virgil Soncutean.
“Tarifele noastre in vigoare astazi vor continua sa operezefara modificari si dupa intrarea in vigoare a Hotararii de Guvernprivind impunerea unor preturi RCA maximale,cu un singur amendament: ele vor fi plafonate de nivelul primelor maxime stabilite prin actul normativ amintit.”

18 Iunie 2016

Allianz-Tiriac premiaza valoarea in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu

Sambata, 18 iunie, a.c., Allianz-Tiriac a avut onoarea de a inmana premiul “Virgil Flonda” actritei Anamaria Marinca, in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu, eveniment desfasurat in perioada 10-19 iunie 2016.
Acest premiu special a fost acordat in cadrul celei de-a patra editii a Galei Celebritatilor, in semn de recunoastere publica a meritelor artistice pe care tanara actrita le-a demonstrat in rolurile interpretate in spectacole de teatru, dar mai ales in film.

25 Noiembrie 2016

Allianz investeste in E.On Gas

Allianz investeste in retelele de gaze naturale si electricitate din Romania
Grupul Allianz a ajuns la un acord cu E.ON pentru a achizitiona un pachet de 30% din E.ON Distributie Romania, operatorul de retea de energie electrica si de distributie a gazelor naturale, ce acopera judetele din partea de nord a Romaniei.