Asigurarea de raspundere civila a producatorului

Pentru mentinerea unei bune reputatii.

Asigurare raspundere civila a producatorului

In calitate de producator, principalul tau obiectiv este sa furnizezi pietei produse impecabil executate, ce respecta normele categoriilor lor.

Orice defect de fabricatie, orice viciu al ambalajelor sau ale instructiunilor de utilizare ale produselor poate conduce la crearea unor prejudicii cu consecinte serioase asupra bunului mers al afacerii tale: retragerea de pe piata a produselor, imposibilitatea de mai obtine venit din vanzarea acestora, obligatia de plata a unor despagubiri importante.

Asigurarea de raspundere civila a producatorului iti ofera protectia financiara necesara in astfel de situatii si te ajuta sa acoperi prejudiciile produse neintentionat, ca urmare a lansarii pe piata a unor produse defectuoase. 

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numerele de mai jos

021 201 91 00
0801 0801 08

De ce o asigurare de raspundere civila pentru producator?

  • Acoperire

  • Despagubire

Acoperire

Beneficiezi de protectia financiara oferita de asigurarea de raspundere civila a producatorului daca esti persoana juridica cu sediul in Romania, producator sau importator unic pentru anumite produse.

Despagubire

Asigurarea de răspundere civila a producatorului acopera:

  • cheltuielile pentru reparatii sau inlocuire, in cazul distrugerii de bunuri, altele decat cele livrate de tine
  • cheltuielile pentru tratament medical în cazul vătămărilor corporale
  • cheltuielile pentru înmormântare sau pensiile pentru moștenitori în caz de deces
  • cheltuielile de judecată, dacă pentru soluționarea daunei s-a apelat la instanțe judecătorești

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!