Asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias

Respect pentru clienti

Asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias

Desi responsabil si prevazator, uneori e posibil sa pierzi din vedere necesitatea efectuarii lucrarilor de reparatii si intretinere necesare imobilelor pe care compania ta le inchiriaza.

In cazul in care, din cauza neglijentei tale, bunurile apartinand chiriasilor vor fi avariate, compania ta va fi obligata sa si asume responsabilitatea acestor pagube si sa plateasca despagubiri chiriasilor.

Prin asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias, Allianz–Tiriac preia cheltuielile legate de compensarea prejudiciilor produse accidental chiriasilor tai si bunurilor apartinand acestora.

Detaliile produsului de asigurare (PID)

Pentru mai multe informatii, contacteaza Allianz-Tiriac la

021 201 91 00

De ce o asigurare de raspundere civila pentru proprietar

  • Acoperire

  • Despagubire

Acoperire

Prin asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias beneficiezi de protectie finaciara indiferent de perioada de inchiriere, de tipul imobilului si de destinatia acestuia, fie ca este locuinta, sediu social, magazin, depozit, stand expozitional, cabinet sau birou.

Despagubire

Asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias acopera:

  • cheltuielile medicale ale chiriasului in cazul producerii de vatamari corporale ale acestuia
  • cheltuielile de deces sau pensiile de intretinere pentru mostenitori
  • cheltuielile de reparatii sau de inlocuire a bunurilor prejudiciate in cazul producerii de pagube materiale bunurilor chiriasului
  • cheltuielile de judecata, daca pentru solutionarea cererii de despagubire s-a apelat la instante judecatoresti

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!