Asigurarea Carte Verde pentru afaceri

  • Acoperire legala
  • Protectie avarii si distrugeri
  • Acoperiri pentru vatamare sau deces

Asigurare Carte Verde pentru persoane juridice

Asigurarea Carte Verde ofera protectie financiara la nivel international, atunci cand un autovehicul din parcul auto al companiei tale este responsabil pentru producerea unui accident pe teritoriul unei alte tari.

La fel ca persoanele fizice, persoanele juridice au obligatia legala de a incheia o asigurare Carte Verde pentru autoturismele detinute, atunci cand acestea urmeaza sa calatoreasca pe teritoriul urmatoarelor state:

Albania, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Israel, Iran, Maroc, Macedonia, Moldova, Rusia, Serbia, Tunisia, Turcia și Ucraina.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numerele de mai jos

021 201 91 00
0801 0801 08

Asigurarea Carte Verde

  • Beneficii

  • Despagubiri

Beneficii

Protectie financiara in cazul prejudiciilor fata de terte persoane pagubite ca urmare a unui accident auto petrecut pe teritoriul tarilor mentionate in documentul international Care Verde:

  • avarii sau distrugeri de bunuri
  • vatamari corporale sau deces
  • cheltuieli de judecata in cadrul procesului civil, in cazurile in care pentru plata despagubirii s-a apelat la instante judecatoresti

Despagubiri

Limitele de despagubire se acorda in conformitate cu legislatia in vigoare ce reglementeaza raspunderea civila auto pe teritoriul statului unde s-a produs accidentul.

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter

Afla toate informatiile de care ai nevoie?

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!