Asigurarea de raspundere civila a chiriasului fata de proprietar

Asigurarea de raspundere civila a chiriasului fata de proprietar

Ai inchiriat un apartament, o casa sau un spatiu. Platesti chiria si ești atent cu imobilul inchiriat si cu bunurile proprietarului. Este firesc sa fii responsabil pentru toate acestea, pe toata perioada contractului.

Din pacate, momentele de neatentie se pot solda cu pagube accidentale si, pentru ca reparatiile costa, iar bugetul tau nu include cheltuieli urgente, e bine sa ai o asigurare de raspundere civila fata de proprietar – pentru ca asa vei putea beneficia de protectia financiara pe care aceasta ti-o garanteaza.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numerele de mai jos

021 201 91 00
0801 0801 08

De ce sa alegi asigurarea de raspundere civila a chiriasului fata de proprietar Allianz-Tiriac?

  • Protectie financiara

Protectie financiara

Asigurarea de raspundere civila a chiriasului fata de proprietar iti ofera protectie financiara in urmatoarele situatii:  

  • cheltuielile medicale, cheltuielile in caz de deces sau pensiile de intretinere pentru mostenitori in cazul producerii de vatamari corporale proprietarului.
  • cheltuielile de reparatii sau de inlocuire a bunurilor prejudiciate in cazul producerii de pagube materiale bunurilor sau locatiei inchiriate
  • cheltuielile de judecata, in cazul in care pentru solutionarea cererii de despagubire s-a apelat la instantele de judecata, iar acestea au stabilit ca despagubirile cad in sarcina ta

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!