Asigurarea de raspundere civila a chiriasului fata de proprietar

Asigurarea de raspundere civila a chiriasului fata de proprietar

Ai inchiriat un apartament, o casa sau un spatiu. Platesti chiria si ești atent cu imobilul inchiriat si cu bunurile proprietarului. Este firesc sa fii responsabil pentru toate acestea, pe toata perioada contractului.

Din pacate, momentele de neatentie se pot solda cu pagube accidentale si, pentru ca reparatiile costa, iar bugetul tau nu include cheltuieli urgente, e bine sa ai o asigurare de raspundere civila fata de proprietar – pentru ca asa vei putea beneficia de protectia financiara pe care aceasta ti-o garanteaza.

Detaliile produsului de asigurare (PID)

Pentru mai multe informatii, contacteaza Allianz-Tiriac la

021 201 91 00

De ce sa alegi asigurarea de raspundere civila a chiriasului fata de proprietar Allianz-Tiriac?

  • Protectie financiara

Protectie financiara

Asigurarea de raspundere civila a chiriasului fata de proprietar iti ofera protectie financiara in urmatoarele situatii:  

  • cheltuielile medicale, cheltuielile in caz de deces sau pensiile de intretinere pentru mostenitori in cazul producerii de vatamari corporale proprietarului.
  • cheltuielile de reparatii sau de inlocuire a bunurilor prejudiciate in cazul producerii de pagube materiale bunurilor sau locatiei inchiriate
  • cheltuielile de judecata, in cazul in care pentru solutionarea cererii de despagubire s-a apelat la instantele de judecata, iar acestea au stabilit ca despagubirile cad in sarcina ta

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter