Asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias

Asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias

Relatia dintre proprietar si chiriasii sai nu este intotdeauna lipsita de surprize neplacute. Desi responsabil si prevazator, uneori e posibil sa pierzi din vedere necesitatea efectuarii unor reparatii sau a unor lucrari de intretinere in locuinta pe care o inchiriezi.

In cazul in care, din cauza neglijentei tale, bunurile apartinand chiriasilor sunt avariate, vei fi obligat sa-ti asumi responsabilitatea acestor pagube si sa platesti chiriasilor despagubiri.

Noi intelegem ca asumarea responsabilitatii financiare intr-o astfel de situatie  iti poate dezechilibra bugetul, de aceea venim in sprijinul tau cu o solutie pentru preluarea platii despagubirilor.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numerele de mai jos

021 201 91 00
0801 0801 08

De ce sa alegi o asigurare de raspundere civila a proprietarului fata de chirias?

  • Protectie financiara

  • Flexibilitate

Protectie financiara

Asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias iti ofera protectie financiara in urmatoarele situatii:  

  • cheltuielile medicale necesare restabilirii sanatatii chiriasului sau familiei sale in cazul producerii de vatamari corporale acestora
  • cheltuielile in caz de deces sau pensiile de intretinere pentru mostenitorii chiriasilor
  • cheltuielile de reparatii sau de inlocuire a bunurilor prejudiciate in cazul producerii de pagube materiale la bunurile chiriasilor
  • cheltuielile de judecata, in cazul in care pentru solutionarea cererii de despagubire s-a apelat la instantele de judecata, iar acestea au stabilit ca despagubirile cad in sarcina ta.

Flexibilitate

Asigurarea de raspundere civila profesionala a proprietarului fata de chirias ofera protectie financiara

  • indiferent de perioada de inchiriere
  • indiferent de tipul imobilului si de destinatia acestuia - locuinta, sediu social, magazin, depozit, stand expozitional, cabinet sau birou.

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!