Asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias

Asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias

Relatia dintre proprietar si chiriasii sai nu este intotdeauna lipsita de surprize neplacute. Desi responsabil si prevazator, uneori e posibil sa pierzi din vedere necesitatea efectuarii unor reparatii sau a unor lucrari de intretinere in locuinta pe care o inchiriezi.

In cazul in care, din cauza neglijentei tale, bunurile apartinand chiriasilor sunt avariate, vei fi obligat sa-ti asumi responsabilitatea acestor pagube si sa platesti chiriasilor despagubiri.

Noi intelegem ca asumarea responsabilitatii financiare intr-o astfel de situatie  iti poate dezechilibra bugetul, de aceea venim in sprijinul tau cu o solutie pentru preluarea platii despagubirilor.

Detaliile produsului de asigurare (PID)

Pentru mai multe informatii, contacteaza Allianz-Tiriac la

021 201 91 00

De ce sa alegi o asigurare de raspundere civila a proprietarului fata de chirias?

  • Protectie financiara

  • Flexibilitate

Protectie financiara

Asigurarea de raspundere civila a proprietarului fata de chirias iti ofera protectie financiara in urmatoarele situatii:  

  • cheltuielile medicale necesare restabilirii sanatatii chiriasului sau familiei sale in cazul producerii de vatamari corporale acestora
  • cheltuielile in caz de deces sau pensiile de intretinere pentru mostenitorii chiriasilor
  • cheltuielile de reparatii sau de inlocuire a bunurilor prejudiciate in cazul producerii de pagube materiale la bunurile chiriasilor
  • cheltuielile de judecata, in cazul in care pentru solutionarea cererii de despagubire s-a apelat la instantele de judecata, iar acestea au stabilit ca despagubirile cad in sarcina ta.

Flexibilitate

Asigurarea de raspundere civila profesionala a proprietarului fata de chirias ofera protectie financiara

  • indiferent de perioada de inchiriere
  • indiferent de tipul imobilului si de destinatia acestuia - locuinta, sediu social, magazin, depozit, stand expozitional, cabinet sau birou.