Asigurarea de locuinta Armonia Plus te lasa sa inchizi usa linistit!

Asigurarea de locuinte | Armonia Plus

”Acasa” nu este doar o locuinta, “acasa” este caminul tau, locul cel mai drag tie. Aici petreci timp cu cei dragi, aici sunt bunurile si amintirile tale, aici este zona ta de confort, unde te poti relaxa si unde te simti protejat. Ai investit timp, bani si emotii in locuinta ta, asa ca ai vrea sa fii sigur ca nu va pati nimic.

Momentele fericite pot fi insa umbrite, uneori, de situatii neplacute: incendii, furtul bunurilor din locuinta, inundatii provocate de spargerea conductelor, avarii la instalatiile din locuinta si multe altele. Si chiar daca iti pot parea indepartate, dezastrele naturale - cutremur, inundatii, alunecari de teren - sunt doar cateva dintre riscurile care iti pot ameninta caminul. Pornind de la toate aceste considerente, am construit o asigurare de  locuinta care iti ofera nu doar protectie finaciara, ci si solutii practice pentru situatiile mai putin placute.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numerele de mai jos

021 201 91 00
0801 0801 08

De ce sa alegi asigurarea facultativa de locuinta Armonia + ?

 • Ce este Armonia + ?

 • Flexibilitate in configurarea asigurarii

 • Suport si consultanta

 • Reduceri

 • Solutionarea rapida a daunelor

 • Despagubiri platite rapid

 • Acoperiri

 • NOU!
  Clauza speciala – Asigurarea de garantie extinsa pentru echipamente electrocasnice şi electronice

 • NOU!
  Clauza speciala - Fenomene electrice (echipamente electrocasnice si/sau electronice)

Ce este Armonia + ?

Asigurarea de locuinta Armonia + este o asigurare gandita pentru tine, familia si locuinta ta, pentru a va proteja in situatii neplacute, a caror frecventa este din pacate in crestere. In plus, beneficiezi de despagubiri rapide si sigure pentru ca noi intelegem cat de important este ca, in cazul in care te afli in situatia de a-ti recladi caminul, sa beneficiezi de sprijin financiar.

Flexibilitate in configurarea asigurarii

Armonia + este asigurarea facultativa de locuinta pe care o poti configura in functie de nevoile si cerintele tale. Poti alege formele de asigurare dorite

 1. asigurarea locuintei
 2. asigurarea bunurilor din locuinta
 3. asigurarea de raspundere civila
 4. asigurarea de persoane

si poti adauga acele clauze suplimentare pe care le consideri necesare, pentru o protectie sporita. De asemenea, prima de asigurare poate fi platita integral, primind 10% reducere daca alegi aceasta varianta, sau in 2, 4, 10 sau chiar 12 rate, daca aceasta este optiunea ta.

Suport si consultanta

La configurarea asigurarii tale de locuinta, daca alegi clauza Asistenta Tehnica de Urgenta la Domiciliu, ai un ajutor rapid pe care te poti baza pentru reparatiile necesare in situatiile de urgenta.

In acest sens, ai la dispozitie un Centru de apel de urgenta ce iti sta la dispozitie 24 de ore din 24, la numarul de telefon: 021.312.22.39.

Reduceri

Primesti 10% reducere la plata integrala a primei de asigurare. Mai mult decat atat, daca detii sau achizitionezi o asigurare Casco si / sau RCA la Allianz-Tiriac, primesti inca o reducere de 5%.

Solutionarea rapida a daunelor

Producerea unei daune nu inseamna neaparat un proces lung si greoi. Ci dimpotriva. Cu asigurarea Armonia+, ai la indemana doua proceduri de solutionare rapida a daunelor:

 1. Pentru acele daune estimate la o valoare mai mica sau egala cu 1500 ron, poti accesa Procedura de Autoconstatare a pagubelor. Aceasta inseamna ca rolul tau presupune sa ne contactezi, sa ne trimiti cateva fotografii ale pagubelor produse, iar inspectorul constatator va derula pentru tine aceasta procedura de solutionare rapida a daunei. Plata despagubirii se va efectua in 2 zile lucratoare de la primirea acceptului tau pe oferta de despagubire
 2. Pentru acele daune estimate la o valoare mai mica sau egala cu 2500 ron, poti accesa Procedura de plata rapida. In acest caz, rolul tau este sa ne contactezi pentru a notifica dauna iar un inspector constatator te va vizita pentru evaluarea daunei si iti va face pe loc o propunere de despagubire, conform celor constatate. In continuare, Allianz-Tiriac va efectua plata in maxim 3 zile lucratoare de la primirea acceptului tau.

Despagubiri platite rapid

In cazul unei daune, la cererea ta, poti primi de la Allianz-Tiriac un avans de pana la 30% din despagubirea estimata, pentru a-ti acoperi cheltuielile urgente, iar restul banilor in 15 zile lucratoare de la depunerea documentatiei complete.

Acoperiri

Asigurarea Armonia + iti ofera protectie pentru foarte multe riscuri, pe unele poate le cunosti, la altele poate nici nu te-ai gandit. Iata care sunt principalele riscuri acoperite pentru asigurarea locuintei si a bunurilor din locuinta:

Riscurile catastrofice (dezastre naturale):

  • Cutremur
  • Inundatii si aluviuni
  • Prabusire si/sau alunecare de teren

Riscurile standard:

  • Incendiu
  • Trasnet
  • Explozie
  • Furtuna, uragan, vijelie, tornada
  • Ploaie torentiala – efecte directe
  • Grindina – efecte directe
  • Furt prin efractie si/sau acte de talharie
  • Vandalism prin efractie sau talharie
  • Greutatea zapezii si/sau ghetii, avalansa de zapada
  • Caderea aparatelor de zbor
  • Izbirea din exterior de catre autovehicule
  • Cadere accidentala de corpuri pe cladirea asigurata
  • Greve, tulburari civile si actiuni ale unor grupari rauvoitoare
  • Altele

In plus, poti alege urmatoarele optiuni suplimentare pentru o protectie sporita:

   • Avariile accidentale produse la instalatiile de gaze, apa, canal, climatizare sau incalzire.
   • Inundarea provocata de apa de conducta.
   • Spargerea accidentala a bunurilor casabile, pentru limite mai mari de 1.000 EUR
   • Cazarea temporara la o alta locatie, pentru cazurile in care cladirea asigurata a devenit nelocuibila ca urmare a producerii pagubelor materiale rezultate din riscurile acoperite
   • Asigurarea cladirilor aflate in constructie

Asigurarea de raspundere civila

   • Iti ofera protectie pentru prejudiciile pe care le-ai putea produce altor persoane, ca urmare a pagubelor materiale si/sau vatamarilor corporale provocate de tine, dar si pentru eventualele cheltuieli de judecata

Asigurarea de persoane

Este forma de asigurare care iti ofera protectie tie dar si celor dragi, care locuiesc impreuna cu tine.  Sunt acoperite riscul de deces din boala pentru titularul politei de asigurare precum si riscurile de deces si invaliditate permanenta pentru titular si dependenti. De asemenea, primesti despagubire pentru cheltuielile medicale aparute ca urmare a unor accidente suferite la domiciliu

NOU!
Clauza speciala – Asigurarea de garantie extinsa pentru echipamente electrocasnice şi electronice

Allianz - asigurare-garantie-extinsa-allianz-tiriac

Daca alegi aceasta clauza, noi ne angajam sa asiguram asistenta tehnica pentru repararea sau inlocuirea echipamentelor tale electrocasnice si electronice, in cazul producerii unei defectiuni interne, in perioada in care aceste bunuri nu mai sunt acoperite de garantia producatorului sau a distribuitorului sau de orice alta garantie extinsa.

NOU!
Clauza speciala - Fenomene electrice (echipamente electrocasnice si/sau electronice)

Allianz - clauza-fenomene-electrice-allianz-tiriac

Daca alegi aceasta clauza, noi ne angajam sa asiguram asistenta tehnica in vederea reparatiei sau inlocuirii bunului avariat, pentru pagube materiale produse de:

 • supratensiune, supraintensitate (supracurent), inductie, scurtcircuit, arcuri electrice, intreruperi in reteaua electrica, fluctuatii de tensiune, ca urmare a unui eveniment extern bunurilor asigurate;
 • actiunea indirecta a electricitatii atmosferice (trasnet) asupra bunurilor asigurate.

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerele de telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!