Planul de economisire pentru copii

Planul de economisire Zambet

Iti doresti pentru copilul tau tot ce este mai bun – o copilarie fericita, scoli de renume, o cariera de succes si o familie implinita.

Pentru ca te preocupa sa-l pornesti in viata cu un ajutor substantial, pentru ca vrei sa fii alaturi de el si sa-i oferi un viitor frumos, alege Planul de economisire pentru copii Zambet de la Allianz-Tiriac.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numerele de mai jos

021 201 91 00
0801 0801 08


Informatii suplimentare:

Document cu informatii esentiale Zambet

Incepand cu 1 ianuarie 2018, toate produsele de asigurare de viata cu participare la profit se vor alinia prevederilor Reglementarilor Europene No 1286/2014, privind detalierea caracteristicilor produselor de asigurare. Infomatiile vor fi furnizate fiecarui client la incheierea unei noi asigurari de viata cu participare la profit, odata cu oferta de asigurare.

De ce sa alegi Planul de economisire pentru copii Zambet?

  • Certitudine

  • Garantie

  • Protectie financiara extinsa

Certitudine

Cu Planul de economisire Zambet ai certitudinea ca, la finalul perioadei de asigurare, copilul tau va primi sprijinul financiar stabilit de catre tine.

Pentru aceasta, tu incepi sa pui deoparte o suma de bani pentru copilul tau inca de cand e mic. Banii sunt investiti cu grija de catre Allianz-Tiriac, iar la finalizarea contractului, copilul tau va primi, aditional beneficiilor garantate, participarea corespunzatoare la profitul investitional obtinut si bonusul de fidelitate.

Garantie

Allianz-Tiriac iti ganteaza ca la finalul perioadei de asigurare, copilul tau va primi banii, chiar si in cazul nefericit in care, intre timp, tie ti s-ar intampla ceva.

Protectie financiara extinsa

Prin:

  1. posibilitatea contractarii de clauze suplimentare ce ofera protectie pentru situatii dificile: accidente, spitalizare, invaliditate in urma unui accident etc. 
  2. posibilitatea de a-i oferi copilului tau protectie financiara suplimentara in caz de afectiuni medicale grave

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!