Planul de economisire pentru copii

Planul de economisire Zambet

Iti doresti pentru copilul tau tot ce este mai bun – o copilarie fericita, scoli de renume, o cariera de succes si o familie implinita.

Pentru ca te preocupa sa-l pornesti in viata cu un ajutor substantial, pentru ca vrei sa fii alaturi de el si sa-i oferi un viitor frumos, alege Planul de economisire pentru copii Zambet de la Allianz-Tiriac.

Pentru mai multe informatii, contacteaza Allianz-Tiriac la

021 201 91 00

Mesaj pentru clienti

Incepand cu 3 ianuarie 2018, toate produsele de asigurare de viata cu participare la profit se vor alinia prevederilor Reglementarilor Europene NR. 1286/2014, privind detalierea caracteristicilor produselor de asigurare. Informatiile vor fi furnizate fiecarui client la incheierea unei noi asigurari de viata cu participare la profit, odata cu oferta de asigurare.

Pentru documentare, acceseaza link-ul:

De ce sa alegi Planul de economisire pentru copii Zambet?

  • Certitudine

  • Garantie

  • Protectie financiara extinsa

Certitudine

Cu Planul de economisire Zambet ai certitudinea ca, la finalul perioadei de asigurare, copilul tau va primi sprijinul financiar stabilit de catre tine.

Pentru aceasta, tu incepi sa pui deoparte o suma de bani pentru copilul tau inca de cand e mic. Banii sunt investiti cu grija de catre Allianz-Tiriac, iar la finalizarea contractului, copilul tau va primi, aditional beneficiilor garantate, participarea corespunzatoare la profitul investitional obtinut si bonusul de fidelitate.

Garantie

Allianz-Tiriac iti ganteaza ca la finalul perioadei de asigurare, copilul tau va primi banii, chiar si in cazul nefericit in care, intre timp, tie ti s-ar intampla ceva.

Protectie financiara extinsa

Prin:

  1. posibilitatea contractarii de clauze suplimentare ce ofera protectie pentru situatii dificile: accidente, spitalizare, invaliditate in urma unui accident etc. 
  2. posibilitatea de a-i oferi copilului tau protectie financiara suplimentara in caz de afectiuni medicale grave

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter