Planul de economisire pentru copii

Planul de economisire Zambet

Ramai stapan pe situatie si ofera-i copilului tau suportul financiar de care are nevoie pentru ca viitorul lui sa fie asa cum isi doreste.

Planul de economisire Zambet este modalitatea completa prin care oferi copilului protectie financiara pentru studii sau pentru intemeierea unei familii si pentru indeplinirea visurilor.

Cum functioneaza?

  • economisesti o suma de bani pentru copilul tau, inca de cand acesta este mic
  • Allianz-Tiriac va investi cu grija banii tai, iar copilul va primi, la finalizarea contractului, aditional beneficiilor garantate, participarea coresponzatoare la profitul investitional obtinut si bonusul de fidelitate
  • la finalul perioadei de asigurare, copilul poate folosi suma de bani stabilita de tine, fie pentru a-si plati studiile, fie sub forma unui sprijin financiar pentru intemeierea familiei si indeplinirea visurilor, in functie de alegerea lui.

Beneficii

  • Certitudine

  • Garantie

  • Protectie

Certitudine

Copilul tau va primi sprijinul financiar de care are nevoie pentru educatie, intemeierea unei familii sau indeplinirea oricarui plan.

Garantie

Suma de bani stabilita va fi primita de copil sub forma rentelor de studii si/sau ca sprijin financiar la indeplinirea altor planuri. In plus, va beneficia si de participarea la profitul investitional al planului de economisire si de bonusul de fidelitate.

Protectie

Ai posibilitatea de a alege dintr-o gama completa de acoperiri suplimentare, pentru a creste gradul de protectie financiara in situatii dificile (accidente, spitalizare, invaliditate in urma unui accident).

Cum poti cumpara?

Contacteaza Infoline Allianz-Tiriac si solicita o intalnire cu un consultant

El este cel care te poate consilia cel mai bine, astfel incat sa alegi ceea ce ti se potriveste. In functie de nevoile tale si de bugetul disponibil, veti decide impreuna ce produs ti se potriveste. 

Tot el iti va prezenta informatii despre cum functioneaza asigurarea, care sunt sumele pe care trebuie sa le achiti si care este modalitatea de plata.

Te va ajuta sa iti creezi cont in aplicatia de mobil Allianz-Tiriac unde vei putea vedea informatiile esentiale referitoare la asigurarea ta si chiar sa efectuezi plata primei de asigurare.

Consultanta oferita este gratuita si nu implica obligativitatea incheierii unui contract de asigurare.

Pentru documentare, acceseaza link-ul:

Document cu Informatii Esentiale