Planul de economisire pentru copii

Planul de economisire pentru copii

Intelegem ca iti doresti pentru copilul tau tot ce este mai bun – o copilarie fericita, scoli de renume, cariera de succes si o familie implinita

De aceea venim in sprijinul tau cu o solutie care iti permite sa-l ajuti in construirea viitorului dorit, prin acordarea de suport financiar in momente cheie ale vietii – planul de economisire pentru copil de la Allianz-Tiriac.   

Cu planul de economisire pentru copil, poți pune deoparte o suma de bani pentru viitorul acestuia, inca din primii lui ani de viata. Banii acestia vor fi investiti cu grija, astfel incat la fnalul contractului, copilul tau sa primeasca suma pe care tu doresti sa i-o oferi.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numerele de mai jos

021 201 91 00
0801 0801 08

De ce sa alegi un plan de economisire pentru copii?

  • Certitudinea

  • Garantia

  • Protectie financiara extinsa

Certitudinea

Cu planul de economisire pentru copii de la Allianz-Tiriac, ai certitudinea, ca la finalul perioadei de asigurare, copilul tau va primi sprijinul financiar pe care tu te-ai gandit sa i-l oferi.

Garantia

Cu planul de economisire pentru copii de la Allianz-Tiriac, ai garantia, ca la finalul perioadei de asigurare, indiferent ce s-ar intampla cu tine, copilul tau va avea asigurat sprijinul financiar stabilit.

Protectie financiara extinsa

Prin:

  1. posibilitatea contractarii de clauze suplimentare ce ofera protectie pentru situatiile dificile: accidente, probleme medicale ce necesita spitalizare, etc. 
  2. posibilitatea de protejare de inflatie a sumei pe care doresti sa o oferi copilului tau,  prin indexare procentuala anuala

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!