Clauza pentru afectiuni medicale grave Best Doctors

Cel mai sigur plan B de sanatate pentru tine si familia ta!

Best Doctors, Clauza pentru afectiuni medicale grave

Viata este o calatorie frumoasa, cu momente fericite alaturi de cei dragi, cu clipe unice de care iti vei aminti cu drag la batranete.

Uneori apar, pe neasteptate, situatii speciale pe care le poti depasi daca esti prevazator si alegi un partener de incredere. Un diagnostic cu privire la o afectiune medicala grava nu trebuie sa fie un obstacol de netrecut in viata ta.

Pentru astfel de situatii exista o solutie profesionista prin care ai acces la cei mai buni medici si beneficiezi de tratament optim in clinici din strainatate: Clauza suplimentara pentru afectiuni medicale grave Best Doctors, atasata unei asigurari de viata.

Pentru mai multe informatii, contacteaza Allianz-Tiriac la

021 201 91 00

Completeaza formularul daca doresti sa te contactam pentru a-ti oferi mai multe detalii despre aceasta clauza.

Formular online

Ce afectiuni acopera Clauza Best Doctors?

Clauza suplimentara pentru afectiuni medicale grave Best Doctors iti ofera posibilitatea efectuarii tratamentului medical in strainatate, in cazul urmatoarelor afectiuni si interventii:

 • cancer
 • interventie chirurgicala de by-pass coronarian
 • interventie chirurgicala de înlocuire sau reparare a valvelor cardiace
 • neurochirurgie
 • transplant de organe de la donator viu
 • transplant de maduva osoasa
Allianz - Clauza pentru afectiuni medicale grave Best Doctors

Ce beneficii iti ofera Clauza Best Doctors?

Further este furnizorul global de servicii medicale care pune la dispozitia clientilor sai din cele 30 de tari, optiuni de tratament optim in strainatate.

Daca inchei o asigurare de viata la Allianz-Tiriac si atasezi Clauza suplimentara pentru afectiuni medicale grave Best Doctors, beneficiezi de tratament medical in strainatate, avand acoperite:

       • cheltuielile medicale necesare pentru tratamentul afectiunii medicale
       • cheltuielile cu deplasarea in strainatate (avion, tren etc)
       • cheltuielile cu cazarea (hotel de 3 sau 4 stele aflat in proximitatea spitalului sau a locatiei medicului care urmeaza sa efectueze tratamentul, pe o raza de 10 km)
       • cheltuielile pentru medicatie la intoarcerea in tara, pana la 50.000 de eur
       • cheltuieli medicale pentru ingrijire si monitorizare, ulterioare tratamentului
       • cheltuielile de repatriere (in cazul decesului)

  Sunt acoperite cheltuielile cu transportul si cazarea inclusiv pentru insotitorul tau!

  Limitele sumelor asigurate pentru afectiunile medicale grave sunt de 1.000.000 de eur / an de asigurare sau de 2.000.000 de eur pe durata contractului de asigurare.

Cum functioneaza Clauza Best Doctors?

 • A doua opinie medicala

 • Tratament optim in strainatate
  (Medical Concierge)

A doua opinie medicala

Este primul pas extrem de important si care reprezinta serviciul de confirmare a diagnosticului de catre un medic specialist, prin evaluarea dosarului tau medical.

Tratament optim in strainatate
(Medical Concierge)

Este etapa in care medicii specialisti analizeaza si iti ofera, spre alegere, cele mai bune 3 planuri de tratament pentru afectiunea ta, in afara Romaniei.

Medical Concierge reprezinta un serviciu complex de identificare a centrelor medicale adecvate, stabilire a programarilor si rezolvare a problemelor organizatorice in vederea spitalizarii si efectuarii tratamentului, de rezervare a mijloacelor de transport si cazare pentru tine si/sau insotitorul tau (in cazul minorilor pot exista doi insotitori).

Toate aranjamentele de calatorie, inclusiv transferurile vor fi facute de Further, in numele tau.

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre aceasta clauza si despre modul in care o poti accesa pentru tine si familia ta, contacteaza reprezentantii nostri de vanzari, in punctele de lucru Allianz-Tiriac.