Clauza pentru afectiuni medicale grave Best Doctors

Cel mai sigur plan B de sanatate pentru tine si familia ta!

Best Doctors, Clauza pentru afectiuni medicale grave

Viata este o calatorie frumoasa, cu momente fericite alaturi de cei dragi, cu clipe unice de care iti vei aminti cu drag la batranete.

Uneori apar, pe neasteptate, situatii speciale pe care le poti depasi daca esti prevazator si alegi un partener de incredere. Un diagnostic cu privire la o afectiune medicala grava nu trebuie sa fie un obstacol de netrecut in viata ta.

Pentru astfel de situatii exista o solutie profesionista prin care ai acces la cei mai buni medici si beneficiezi de tratament optim in clinici din strainatate: Clauza suplimentara pentru afectiuni medicale grave Best Doctors, atasata unei asigurari de viata.

Pentru mai multe informatii, contacteaza Allianz-Tiriac la

021 201 91 00

Completeaza formularul daca doresti sa te contactam pentru a-ti oferi mai multe detalii despre aceasta clauza.

Formular online

Ce afectiuni acopera Clauza Best Doctors?

Clauza suplimentara pentru afectiuni medicale grave Best Doctors iti ofera posibilitatea efectuarii tratamentului medical in strainatate, in cazul urmatoarelor afectiuni si interventii:

 • cancer
 • interventie chirurgicala de by-pass coronarian
 • interventie chirurgicala de înlocuire sau reparare a valvelor cardiace
 • neurochirurgie
 • transplant de organe de la donator viu
 • transplant de maduva osoasa
Allianz - Clauza pentru afectiuni medicale grave Best Doctors

Ce beneficii iti ofera Clauza Best Doctors?

Best Doctors este furnizor global de servicii medicale, punand la dispozitia celor 40 de milioane de membri din intreaga lume, serviciile medicale oferite de peste 50.000 de medici experti in 450 de specialitati si subspecialitati.

Daca inchei o asigurare de viata la Allianz-Tiriac si atasezi Clauza suplimentara pentru afectiuni medicale grave Best Doctors, beneficiezi de tratament medical in strainatate, avand acoperite:

     • cheltuielile medicale necesare pentru tratamentul afectiunii medicale
     • cheltuielile cu deplasarea in strainatate (avion, tren etc)
     • cheltuielile cu cazarea (hotel de 3 sau 4 stele aflat in proximitatea spitalului sau a locatiei medicului care urmeaza sa efectueze tratamentul, pe o raza de 10 km)
     • cheltuielile pentru medicatie la intoarcerea in tara, pana la 50.000 de eur
     • cheltuielile de repatriere (in cazul decesului)

  Sunt acoperite cheltuielile cu transportul si cazarea inclusiv pentru insotitorul tau!

  Limitele sumelor asigurate pentru afectiunile medicale grave sunt de 1.000.000 de eur / an de asigurare sau de 2.000.000 de eur pe durata contractului de asigurare.

Cum functioneaza Clauza Best Doctors?

 • InterConsultationTM Best Doctors
  (Consult interdisciplinar)

 • FindBestCare Best Doctors
  (Tratament medical optim)

InterConsultationTM Best Doctors
(Consult interdisciplinar)

Este primul pas, extrem de important, cunoscut si sub denumirea de “A doua opinie medicala”. Reprezinta un proces de confirmare a diagnosticului și stabilire a planului terapeutic optim, prin evaluarea dosarului tau medical de către o echipă de medici experți.

FindBestCare Best Doctors
(Tratament medical optim)

Este etapa in care specialistii Best Doctors analizeaza si iti ofera, spre alegere, cele mai bune 3 planuri de tratament pentru afectiunea ta, in afara Romaniei.

FindBestCare reprezinta un serviciu complex de identificare a centrelor medicale adecvate, stabilire a programarilor si rezolvare a problemelor organizatorice in vederea spitalizarii si efectuarii tratamentului tau, de rezervare a mijloacelor de transport si cazare pentru tine si/sau insotitorul tau.

Toate procedurile, aranjamentele de calatorie, inclusiv transferurile vor fi facute din partea Best Doctors, in numele tau.

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre aceasta clauza si despre modul in care o poti accesa pentru tine si familia ta, contacteaza reprezentantii nostri de vanzari, in punctele de lucru Allianz-Tiriac.

Intelege mai bine Clauza Best Doctors

Iata 3 povesti reale de viata ale unor persoane care au accesat Clauza Best Doctors pentru a se trata de diferite afectiuni medicale grave.

Povestea mea, Brigitte

Povestea mea, Lana

Povestea mea, Sara

Povestea mea, Eduard

Eduard Filanovsky, Moscova

Asigurat prin Clauza Suplimentara pentru Afecţiuni Medicale Grave Best Doctors

 

„Buna ziua. Numele meu este Eduard Filanovsky si am 59 de ani.

Cu 10 luni in urma, complet intamplator, mi s-a pus diagnosticul de cancer. Tuseam in mod constant si, in cele din urma, la un examen de rutina, mi s-au propus testari mai amanuntite care au dezvaluit un adenocarcinom la plamanul stang. Cand auzi diagnosticul cancer, simti ca primesti o sentinta la moarte. Cel putin, asta am simtit la acel moment.”

 

Eduard era asigurat prin Clauza Suplimentara pentru Afecţiuni Medicale Grave Best Doctors.

 

„Mi-am amintit ca am aceasta asigurare. Am sunat la Best Doctors pentru a le explica situatia mea. In ziua imediat urmatoare, au trimis un curier pentru a-mi prelua dosarul medical.

In America, doi experti specializati in cancerul pulmonar si-au exprimat o a doua opinie medicala in baza dosarului si rezultatelor testelor ce le-au fost trimise. Acestia mi-au confirmat diagnosticul si mi-au furnizat un plan de tratament. Citind raportul lor, am inteles ca boala mea poate fi tratata.

Insa, ceea ce mi-a dat incredere si mi-a intarit decizia a fost faptul ca sunt membru Best Doctors. Best Doctors sunt o echipa de profesionisti, deci nu ma vor lasa la greu.”

 

Eduard a decis sa urmeze un tratament in Israel, organizat de Best Doctors

 

„Tratamentul in strainatate este foarte costisitor si nu l-as fi putut urma niciodata daca n-ar fi fost aceasta asigurare.

Intr-o astfel de situatie, starea ta emotionala este, de asemenea, importanta si ai nevoie de sprijinul familiei. Cu Best Doctors, toate cheltuielile sunt gestionate astfel incat cineva sa te poata insoti, asadar, sotia mi-a putut fi alaturi.

Am stat doua luni in Israel, fiind supus unor testari medicale amanuntite. Inaintea fiecarei proceduri, doctorii imi explicau ce urma sa se intample. Mi-a fost repartizat un coordonator personal care, pe durata consultatiilor mele, mi-a tradus si s-a asigurat ca totul este clar pentru mine.”

 

Operatia de indepartare a plamanului stang al lui Eduard a durat peste 7 ore, fiind urmata de chimioterapie si de radioterapie

 

„Dupa trei luni de la finalizarea radioterapiei, ma voi intoarce in Israel pentru testari post-tratament si vom planifica impreuna urmatorii pasi. Best Doctors se vor ocupa si de acest lucru.

Fara un astfel de sprijin trebuie sa infrunti situatia de unul singur, nestiind ce sa faci.

Cu Best Doctors ai o echipa de profesionisti care iţi este alaturi şi te ghideaza atunci cand ai nevoie de ajutor specializat.”