Asigurarea de viata unit-linked

Asigurarea de viata unit-linked cu prima unica si maturitate fixa

Cu asigurarea de viata unit-linked cu prima unica si maturitate fixa ramai stapan pe situatie, indiferent ca doresti sa-i protejezi financiar pe cei dragi sau esti interesat de suplimentarea veniturilor pe termen mediu. Planificarea viitorului este mai sigura cand ai la dispozitie modalitati diferite de plasare a banilor.

Ai acces la programe investitionale cu o structura incadrata in categoria „Titluri de stat emise de Guvernul SUA”. Alegand aceaste asigurari, ai acces la instrumente financiare emise de institutii financiare cu rating superior, instrumente disponibile doar investitorilor institutionali.

Beneficii

  • Investitii

  • Dinamism

  • Protectie Financiara

  • Transparenta

Investitii

Ai posibilitatea acumularii unei sume de bani intr-un orizont mediu de timp, prin efectuarea unor investitii incadrate intr-o clasa de risc medie spre scazuta, in instrumente financiare cu venit fix.

Dinamism

Pe parcursul derularii contractului de asigurare, in functie de miscarile aparute pe piata de capital precum si de modificarea optiunilor tale investitionale, poti redirectiona sumele investite intre programele de investitii, in mod nelimitat si gratuit.

Protectie Financiara

Ai certitudinea protectiei financiare a celor dragi in cazul producerii unui eveniment nefericit: in aceasta situatie, indemnizatia de asigurare este egala cu suma asigurata plus valoarea contului.

Transparenta

Ai control asupra sumelor pe care le investesti, cunoscand partea din prima de asigurare care este alocata componentei de protectie precum si partea din prima de asigurare ce va merge exclusiv in investitie.

Cum poti cumpara?

Contacteaza Infoline Allianz-Tiriac si solicita o intalnire cu un consultant

El este cel care te poate consilia cel mai bine, astfel incat sa alegi ceea ce ti se potriveste. In functie de nevoile tale si de bugetul disponibil, veti decide impreuna ce produs ti se potriveste. 

Tot el iti va prezenta informatii despre cum functioneaza asigurarea, care sunt sumele pe care trebuie sa le achiti si care este modalitatea de plata.

Te va ajuta sa iti creezi cont in aplicatia de mobil Allianz-Tiriac unde vei putea vedea informatiile esentiale referitoare la asigurarea ta si chiar sa efectuezi plata primei de asigurare.

Consultanta oferita este gratuita si nu implica obligativitatea incheierii unui contract de asigurare.

Pentru documentare, acceseaza link-ul:

Document cu Informatii Esentiale