Asigurarea de viata SMART PLAN

Asigurarea de viata Smart Plan

Zile linistite, fara griji financiare?

Poate parea un ideal sau poate fi o realitate pentru tine. Un venit suplimentar si esalonat sub forma de rente, pe o perioada de timp aleasa de tine, devine o realitate daca alegi un plan inteligent de investitie a banilor tai.

Smart Plan este asigurarea de viata unit linked prin care poti face investitii financiare pe termen scurt sau mediu. Alegand acest tip de asigurare, este important sa fii informat asupra functionarii programelor de investitii si sa urmaresti investitia ta, reflectata in numarul unitatilor din cont.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numerele de mai jos

021 201 91 00
0801 0801 08

Mesaj pentru clienti

Incepand cu 3 ianuarie 2018, in scopul de a spori protectia investitorilor si pentru a facilita transparenta  produselor sale de investitii bazate pe asigurari, Allianz - Tiriac pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai de distributie documentele cu informatii esentiale aferente, in conformitate cu prevederile  Regulamentului (UE) NR. 1286/2014.

Pentru documentare, va invitam sa accesati linkul de mai jos:

De ce sa alegi asigurarea de viata SMART PLAN?

  • Beneficii

  • Investitii

  • Protectie Financiara

Beneficii

Asigurarea Smart Plan iti permite sa beneficiezi de investitia ta sub forma de rente, asa cum doresti. Te poti bucura tu de aceste sume sau ele pot reprezenta un venit esalonat pentru copiii tai sau un ajutor financiar regulat pentru parintii tai. Este decizia ta cu ce frecventa se vor primi aceste rente si pe ce perioada de timp.

Investitii

Toata investitia incepe cu plata unei prime unice, daca ai disponibila o suma de bani, in euro sau lei.

Programul investitional in care sunt alocati banii tai are risc mediu, pentru a te proteja de eventuale fluctuatii severe de pret.

Pe parcursul investitiei, iti poti majora numarul de unitati, prin depunerea unor prime suplimentare de investitie.

Valoarea contului tau, precum si numarul de unitati al fiecarei rente viitoare, sunt informatii transparente pe care noi ti le punem la dispozitie pentru a lua cele mai bune decizii privind investitia ta.

Protectie Financiara

Poti incheia asigurarea Smart Plan pentru o durata de minim 5 ani, iar plata rentelor poate incepe cand doresti tu, peste cel putin 6 si cel mult 24 luni de la data intrarii in vigoare a politei.

In plus, cei dragi tie beneficiaza de protectie financiara in cazul producerii unui eveniment nefericit (decesul din boala sau accident a persoanei asigurate).

Allianz - Raport de piata - analiza 2016 | Allianz-Tiriac

Raport de piata trimestrial pentru anul 2016


"Pietele de actiuni au inregistrat cresteri in T3 al anului trecut, recuperand astfel pierderile de la sfarsitul lui iunie generate de rezultatul neasteptat al referendumului din Marea Britanie.

Semnele privind imbunatatirea economiei chineze au sustinut de asemenea aceste cresteri.

Pe de alta parte, sectoarele mai defensive, ca bunuri de larg consum, telecomunicatii, au ..."

citeste raportul de piata...

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!