Asigurarea de viata unit-linked

Asigurarea de viata Smart Plan

Ramai stapan pe situatie si asigura-ti un venit suplimentar sub forma de rente pentru a avea confortul unor zile linistite, fara griji financiare.

Smart Plan este asigurarea de viata unit-linked prin care poti face investitii financiare pe termen scurt sau mediu.

Cum functioneaza?

Toata investitia incepe cu plata unei prime unice, daca ai disponibila o suma de bani, in euro sau lei.

Programul investitional in care sunt alocati banii tai este incadrat intr-o clasa de risc scazuta, pentru a te proteja de eventuale fluctuatii mari de pret.

Pe parcursul investitiei, iti poti majora numarul de unitati, prin depunerea unor prime suplimentare de investitie.

Valoarea contului tau, precum si numarul de unitati al fiecarei rente viitoare, sunt informatii transparente pe care noi ti le punem la dispozitie pentru a lua cele mai bune decizii privind investitia ta.

Beneficii

  • Venit suplimentar

  • Flexibillitate

  • Protectie financiara

Venit suplimentar

Asigurarea Smart Plan iti permite sa beneficiezi de investitia ta sub forma de rente, asa cum doresti. Te poti bucura tu de aceste sume sau ele pot reprezenta un venit esalonat pentru copiii tai sau un ajutor financiar regulat pentru parintii tai.

Flexibillitate

Este decizia ta cu ce frecventa se vor primi aceste rente si pe ce perioada de timp.

Protectie financiara

Poti incheia asigurarea Smart Plan pentru o durata de minimum 5 ani, iar plata rentelor poate incepe cand doresti tu, peste cel putin 6 luni si cel mult 24 luni de la data intrarii in vigoare a politei.

In plus, cei dragi tie beneficiaza de protectie financiara in cazul producerii unui eveniment nefericit (decesul din boala sau accident al persoanei asigurate).

Cum poti cumpara?

Contacteaza Infoline Allianz-Tiriac si solicita o intalnire cu un consultant

El este cel care te poate consilia cel mai bine, astfel incat sa alegi ceea ce ti se potriveste. In functie de nevoile tale si de bugetul disponibil, veti decide impreuna ce produs ti se potriveste. 

Tot el iti va prezenta informatii despre cum functioneaza asigurarea, care sunt sumele pe care trebuie sa le achiti si care este modalitatea de plata.

Te va ajuta sa iti creezi cont in aplicatia de mobil Allianz-Tiriac unde vei putea vedea informatiile esentiale referitoare la asigurarea ta si chiar sa efectuezi plata primei de asigurare.

Consultanta oferita este gratuita si nu implica obligativitatea incheierii unui contract de asigurare.

Pentru documentare, acceseaza link-urile de mai jos:

Documente cu Informatii Esentiale