Asigurarea de viata cu economisire

Ai incredere in viitorul tau.

Asigurarea de viata Partener

Pentru a parcurge etapele vietii cu optimism si incredere, ai nevoie de repere si certitudini. Este important sa stii ca, orice s-ar intampla, tu si cei dragi sunteti in siguranta.

De aceea venim in sprijinul tau cu o solutie pentru protectia planurilor de viitor - asigurarea de viata cu economisire.  

Cu aceasta asigurare de viata, economisesti, periodic, o suma de bani, pe care Allianz-Tiriac o investeste in instrumente financiare cu grad scazut de risc. Astfel, la finalul contractului, vei primi suma de bani stabilita initial si, mai mult decat atat, castigul oferit prin participarea la profitul investitional si un bonus de fidelitate.

In cazul nefericit al producerii decesului, persoanele desemnate de tine vor primi garantat intreaga suma asigurata, plus participarile la profit acumulate pana atunci si bonusul de fidelitate.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numerele de mai jos

021 201 91 00
0801 0801 08

Incepand cu 1 ianuarie 2018, toate produsele de asigurare de viata cu participare la profit se vor alinia prevederilor Reglementarilor Europene No 1286/2014, privind detalierea caracteristicilor produselor de asigurare. Infomatiile vor fi furnizate fiecarui client la incheierea unei noi asigurari de viata cu participare la profit, odata cu oferta de asigurare.

De ce sa alegi asigurarea de viata Partener?

  • Protectie financiara

  • Siguranta si incredere

  • Flexibilitate

Protectie financiara

Partener este asigurarea de viata de la Allianz-Tiriac ce iti ofera protectia financiara de care ai nevoie, zi de zi, in viata ta:

  • protectie financiara pentru tine si familie in cazul producerii unor accidente, imbolnavirii precum si in cazul spitalizarii si a interventiilor chirurgicale (protectie oferita prin atasarea de clauze suplimentare pe asigurarea de baza)
  • protectie financiara pentru cei dragi in cazul producerii unui eveniment nefericit

Siguranta si incredere

Ai garantia ca, la incheierea perioadei asigurate, vei beneficia de suma economisita prin asigurarea de viata Partener, plus participarile la profit si bonusul de fidelitate.

Ai certitudinea ca persoanele dragi tie vor fi in mod garantat protejate financiar, pe intreaga perioada de desfasurare a contractului, in cazul producerii unor evenimente nefericite.

Flexibilitate

Stim ca oricine se poate confrunta, la un moment dat, cu probleme financiare. Pentru astfel de situatii, ai o perioada de gratie in care poti amana plata primei de asigurare, iar riscurile sunt fi in continuare acoperite. De asemenea, daca este necesar, poti intrerupe plata primelor de asigurare pentru o perioada de pana la 12 luni. Desi nu platesti, tu esti asigurat si in aceasta perioada, la un nivel mai redus al sumei asigurate.

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!