Asigurarea de viata cu economisire

Asigurarea de viata Partener

Partener este asigurarea de viata cu economisire care iti da increderea de care ai nevoie pentru ca tu sa ramai stapan pe situatie si sa iti construiesti viitorul alaturi de cei dragi.

Cum functioneaza?

Cu asigurarea de viata Partener economisesti, periodic, o suma de bani pe care Allianz-Tiriac o investeste in instrumente financiare cu grad scazut de risc. La inceputul fiecarui an, Allianz-Tiriac va anunta rata dobanzii garantate.

Tu alegi cum sa fii protejat de inflatie:

  • poti alege la inceput de an un procent fix, intre 3% si 10%, cu care se va indexa automat prima de asigurare in fiecare an
  • poti opta pentru indexarea automata cu un procent variabil, corelat cu rata inflatiei

In ambele cazuri, suma asigurata va creste corespunzator. 

Astfel, la finalul contractului, primesti suma de bani stabilita initial si, mai mult decat atat, castigul oferit prin participarea la profitul investitional si un bonus de fidelitate.

In cazul nefericit al producerii decesului, persoanele desemnate de tine vor primi garantat intreaga suma asigurata, plus participarea la profit si bonusul de fidelitate acumulate la momentul respectiv.

 

Beneficii

  • Siguranta si incredere

  • Bonus de fidelitate

  • Protectie

  • Flexibilitate

Siguranta si incredere

Ai garantia ca, la incheierea perioadei asigurate, vei beneficia de suma economisita prin asigurarea de viata Partener, plus participarea la profit si bonusul de fidelitate.

In cazul producerii unor evenimente nefericite, persoanele dragi tie vor fi in mod garantat protejate financiar, pe intreaga perioada de desfasurare a contractului.

Bonus de fidelitate

Daca ramai asigurat toata perioada stabilita in contract, beneficiezi de acest bonus care creste in fiecare an cu 0,5% din suma asigurata corespunzatoare fiecarui an de contract.

Protectie

Tu si cei dragi veti fi protejati oriunde in lume cu asigurarea de viata Partener.

Optional, beneficiezi de avantaje suplimentare pentru protectie financiara in urmatoarele situatii: accident sau boala care necesita spitalizare sau interventii chirugicale, invaliditate permanenta, incapacitate temporara de munca din accident, fracturi, arsuri sau deces din orice cauza etc.

Flexibilitate

Tu alegi frecventa de plata a primelor de asigurare: anuala, semestriala, trimestriala si lunara.

Suntem alaturi de tine si in cazul unui impas financiar. Iti oferim o perioada de gratie in care poti amana plata primei de asigurare, timp in care riscurile raman acoperite.

Daca este necesar, poti intrerupe plata primelor de asigurare pentru o perioada de pana la 12 luni, timp in care vei fi asigurat la un nivel mai redus al sumei asigurate.

Cum poti cumpara?

Contacteaza Infoline Allianz-Tiriac si solicita o intalnire cu un consultant

El este cel care te poate consilia cel mai bine, astfel incat sa alegi ceea ce ti se potriveste. In functie de nevoile tale si de bugetul disponibil, veti decide impreuna ce produs ti se potriveste. 

Tot el iti va prezenta informatii despre cum functioneaza asigurarea, care sunt sumele pe care trebuie sa le achiti si care este modalitatea de plata.

Te va ajuta sa iti creezi cont in aplicatia de mobil Allianz-Tiriac unde vei putea vedea informatiile esentiale referitoare la asigurarea ta si chiar sa efectuezi plata primei de asigurare.

Consultanta oferita este gratuita si nu implica obligativitatea incheierii unui contract de asigurare.

Pentru documentare, acceseaza link-ul:

Document cu Informatii Esentiale