Asigurarea de viata Optimum

Produs de investitie pentru un plus de incredere in viitor.

Asigurarea de viata Optimum

Doresti sa-i protejezi financiar pe cei dragi si esti interesat totodata de suplimentarea veniturilor pe termen mediu. Te gandesti la diversificarea modalitatilor de plasare a banilor tai si ai dori sa investesti in instrumente ce ofera garantii. Pentru ca intelegem cat de importanta este planificarea viitorului pentru tine, venim in intampinarea ta cu o solutie potrivita: asigurarea de viata OPTIMUM.

Pentru mai multe informatii, contacteaza Allianz-Tiriac la

021 201 91 00

Mesaj pentru clienti

Incepand cu 3 ianuarie 2018, in scopul de a spori protectia investitorilor si pentru a facilita transparenta  produselor sale de investitii bazate pe asigurari, Allianz - Tiriac pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai de distributie documentele cu informatii esentiale aferente, in conformitate cu prevederile  Regulamentului (UE) NR. 1286/2014.

Pentru documentare, acceseaza link-urile de mai jos:

De ce sa alegi asigurarea de viata Optimum de la Allianz-Tiriac?

  • Beneficii

  • Investitii

  • Protectie Financiara

Beneficii

Ce este asigurarea de viata Optimum si ce beneficii iti ofera?

Optimum este o asigurare de viata de tip unit-linked, cu prima unica, ce imbina protectia oferita de  asigurarea clasica de viata, cu oportunitatea de a-ti suplimenta veniturile pe termen mediu.

Optimum iti ofera acces la un program investitional cu o structura ce este incadrata in categoria „Titluri de stat emise de Guvernul SUA”.
Alegand aceasta asigurare, ai acces la instrumente financiare emise de institutii financiare cu rating superior (instrumente disponibile doar investitorilor institutionali).

Investitii

Ai posibilitatea acumularii unei sume de bani intr-un orizont mediu de timp (10 ani)  prin efectuarea unei investitii cu risc mediu, in instrumente financiare cu venit fix.

Te vei bucura de un beneficiu la maturitate, reprezentat ca valoarea contului calculata la un pret al unitatii la data de maturitate de 119.23%, conform garantiei oferite de Guvernul SUA.

Protectie Financiara

Ai certitudinea protectiei financiare a celor dragi in cazul producerii unui eveniment nefericit – in aceasta situatie, indemnizatia de asigurare este egala cu suma asigurata (minimul dintre 10% din valoarea primei de asigurare si 7000 USD) plus valoarea contului.

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter