Ofera planurilor tale singuranta
cu asigurarea de viata 
Optim Invest

Asigurarea de viata Optim Invest

Doresti sa-i protejezi financiar pe cei dragi si, totodata, esti interesat  de suplimentarea veniturilor pe termen mediu? Te gandesti la diversificarea modalitatilor de plasare a banilor si vrei sa investesti in instrumente care nu sunt disponibile clientilor individuali?

Allianz-Tiriac te ajuta in planificarea viitorului si vine in intampinarea ta cu solutia potrivita - Asigurarea de viata Optim Invest.

Ce este asigurarea de viata Optim Invest?

Optim Invest este o asigurare de viata de tip unit-linked, cu prima unica, care imbina protectia oferita de  asigurarea clasica de viata cu oportunitatea de a-ti suplimenta veniturile pe termen mediu.

Cu asigurarea de viata Optim Invest, ai acces la un instrument financiar emis si administrat de UniCredit Bank A.G., care ofera optiunea de a participa la performanta indicelui Euro Stoxx 50.

Beneficii

  • Incredere mai mare in viitorul tau

  • Beneficiu de maturitate

  • Taxa de rascumparare

  • Protectie financiara pentru familia ta

Incredere mai mare in viitorul tau

Cu Optim Invest investesti prima de asigurare intr-un program bazat pe un instrument financiar cu venit fix si ai posibilitatea obtinerii unor beneficii suplimentare, prin participarea la performanta indicelui Euro Stoxx 50.

Beneficiu de maturitate

In cazul in care nu retragi banii pana la finalul contractului, vei primi beneficiul de maturitate.

Taxa de rascumparare

Daca te hotarasti totusi sa retragi banii inainte de finalul contractului, beneficiezi de o taxa de rascumparare descrescatoare.

Protectie financiara pentru familia ta

In cazul unui eveniment nefericit, familia ta va primi o indemnizatie de asigurare egala cu valoarea contului plus suma asigurata.

Cum poti cumpara?

Contacteaza Infoline Allianz-Tiriac si solicita o intalnire cu un consultant

El este cel care te poate consilia cel mai bine, astfel incat sa alegi ceea ce ti se potriveste. In functie de nevoile tale si de bugetul disponibil, veti decide impreuna ce produs ti se potriveste. 

Tot el iti va prezenta informatii despre cum functioneaza asigurarea, care sunt sumele pe care trebuie sa le achiti si care este modalitatea de primei de asigurare.

Te va ajuta sa iti creezi cont in aplicatia de mobil Allianz-Tiriac unde vei putea vedea informatiile esentiale referitoare la asigurarea ta si chiar sa efectuezi plata primei de asigurare.

Consultanta oferita este gratuita si nu implica obligativitatea incheierii unui contract de asigurare.

Pentru documentare, acceseaza link-urile de mai jos:

Documente cu Informatii Esentiale