Asigurarile de viata Garantis Optim

Produs de investitie pentru un plus de incredere in viitor.

Asigurarea de viata Garantis Optim

Doresti sa-i protejezi financiar pe cei dragi si esti interesat totodata de suplimentarea veniturilor pe termen mediu.

Te gandesti la diversificarea modalitatilor de plasare a banilor si ai dori sa investesti in instrumente ce ofera garantii.

Pentru ca intelegem cat de importanta este planificarea viitorului pentru tine, venim in intampinarea ta cu o solutie optima pentru tine: Garantis Optim.

Ce este asigurarea de viata Garantis Optim?

Garantis Optim este o asigurare de viata de tip unit-linked cu prima unica ce imbina protectia oferita deĀ  asigurarea clasica de viata cu oportunitatea de a-ti suplimenta veniturile pe termen mediu.

Garantis Optim iti ofera acces la un program investitional care are in componenta titluri de stat emise de Guvernul SUA.

De ce sa alegi o asigurare de viata Garantis Optim de la Allianz-Tiriac?

  • posibilitatea acumularii unei sume de bani intr-un orizont mediu de timp (12 ani)
  • posibilitatea efectuarii unei investitii cu risc mediu, in instrumente financiare cu venit fix
  • certitudinea protectiei financiare a celor dragi in cazul producerii unui eveniment nefericit - indemnizatie de asigurare egala cu suma asigurata (minimul dintre 10% din valoarea primei de asigurare si 7000 USD) plus valoarea contului
  • accesul la instrumente financiare emise de institutii financiare cu rating superior (instrumente disponibile doar investitorilor institutionali)
  • beneficiul la maturitate, reprezentat ca valoarea contului calculata la un pret al unitatii la data de maturitate: 115.48%