Asigurarea de viata unit linked

Asigurarea de viata Dinamic Invest

Dinamic Invest inseamna asigurare de viata, protecție si investitie. In cazul unui eveniment nefericit, familia ta este protejata si beneficiaza de suportul financiar necesar, calculat ca suma intre valoarea contului tau de investitii si suma asigurata pentru deces. Prin plata primei de asigurare accesezi programele de investitii in care doresti sa fie plasati banii tai si iti construiesti investitia dorita.

Cum functioneaza?

Ai posibilitatea sa alegi intre diferite programe de investitii pe cele care se potrivesc cel mai bine obiectivelor tale si inclinatiei tale catre risc (scazuta, medie, crescuta). De asemenea, alegi moneda in care doresti sa investeti (euro sau ron), in functie de optiunea ta pentru piata interna de capital (prin programele de investitii in lei) sau pentru pietele externe de capital (piata europeana de capital sau piata internationala de capital).

Te poti implica in evolutia investitiei tale prin:

  • transferuri si redirectionari ale sumelor de bani intre programele de investitii, nelimitat şi gratuit
  • aportul de prime suplimentare de investitie inclusiv cu posibilitatea modificarii procentelor de alocare, in vederea cresterii valorii contului tau de investitii
  • urmarirea evolutiei programelor de investitii

Beneficii

  • Flexibilitate

  • Dinamism

  • Profesionalism

  • Transparenta

Flexibilitate

Ai posibilitatea alegerii investitiei conform inclinatiei tale catre risc si a optiunilor tale investitionale, datorita existentei unei structuri investionale complete.

Dinamism

Pe parcursul derularii contractului de asigurare, in functie de miscarile aparute pe piata de capital precum si de modificarea optiunilor tale investitionale, poti redirectiona sumele investite intre programele de investitii, in mod nelimitat si gratuit.

Profesionalism

Sumele investite sunt administrate de catre profesionisti in domeniul serviciilor financiare.

Transparenta

Ai control asupra sumelor pe care le investesti, cunoscand partea din prima de asigurare care este alocata componentei de protectie precum si partea din prima de asigurare ce va merge exclusiv in investitie.

Cum poti cumpara?

Contacteaza Infoline Allianz-Tiriac si solicita o intalnire cu un consultant

El este cel care te poate consilia cel mai bine, astfel incat sa alegi ceea ce ti se potriveste. In functie de nevoile tale si de bugetul disponibil, veti decide impreuna ce produs ti se potriveste. 

Tot el iti va prezenta informatii despre cum functioneaza asigurarea, care sunt sumele pe care trebuie sa le achiti si care este modalitatea de plata.

Te va ajuta sa iti creezi cont in aplicatia de mobil Allianz-Tiriac unde vei putea vedea informatiile esentiale referitoare la asigurarea ta si chiar sa efectuezi plata primei de asigurare.

Consultanta oferita este gratuita si nu implica obligativitatea incheierii unui contract de asigurare.

Pentru documentare, acceseaza link-ul:

Document cu Informatii Esentiale