Asigurarea de viata cu economisire

Ai incredere in viitorul tau.

Asigurarea de viata cu economisire simpla

Pentru a parcurge etapele vietii cu optimism si incredere, ai nevoie de repere si certitudini.Noi intelegem cat de important este sa stii ca, orice s-ar intampla, tu si cei dragi sunteti in siguranta.

De aceea venim in sprijinul tau cu o solutie pentru protectia planurilor de viitor - asigurarea de viata cu economisire.  

Cu aceasta asigurare de viata, economisesti, periodic, o suma de bani, pe care Allianz-Tiriac o investeste in instrumente financiare cu grad scazut de risc. Astfel, la finalul contractului, vei beneficia de suma de bani stabilita initial, careia i se adauga profitul investitional obtinut.

In cazul nefericit al producerii decesului, aceasta suma le revine, garantat, beneficiarilor desemnati de tine in polita de asigurare.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numerele de mai jos

021 201 91 00
0801 0801 08

De ce sa alegi o asigurare de viata cu economisire de la Allianz-Tiriac

  • Protectie financiara si flexibilitate

  • Facilitati la plata primelor de asigurare

  • Siguranta si incredere 

Protectie financiara si flexibilitate

Intelegem ca suntem diferiti, cu preferinte si nevoi diferite. De aceea venim in sprijinul tau cu o asigurare de viata adaptata dorintelor tale, ce iti permite sa alegi 1 din cele 3 beneficii pe care le implica asigurarea de viata:

  • sprijin financiar la retragerea din activitatea profesionala
  • protectie financiara pentru membrii familiei în caz de deces
  • protectie financiara in caz de accident (protectia sanatatii)

Facilitati la plata primelor de asigurare

Stim ca oricine se poate confrunta, la un moment dat, cu probleme financiare, de aceea iti oferim sprijinul nostru in perioadele dificile.

Poti amana plata primei de asigurare pentru o perioada de gratie de 60 de zile si, in plus, ai posibilitatea de a face retrageri partiale de bani.

Siguranta si incredere 

Ai garantia ca, la incheierea perioadei asigurate, tu sau membrii familiei veti beneficia de suma economisita prin asigurarea de viata.

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!