Allianz - lp_banner

Agentiile noastre

Customer Care

Ne poti contacta la adresa de email info@allianztiriac.ro sau la unul dintre numerele de telefon de mai jos:

021 201 91 00INFOLINE Asigurari generale si Viata | Sanatate

021 201 91 80Centrul de Daune

Program Infoline:
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Pentru a fi corect si complet informat cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra de catre Allianz-Tiriac, va rugam sa cititi cu atentie notificarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!
Allianz - 1
Allianz - 2
Allianz - 3
Allianz - life6

ECONOMISIRE PENTRU TINE 

Planul tau sa te muti in Delta la pensie e mai sigur cand vine cu un sprijin concret.

Ai grija ca si pasiunile tale sa aiba o viata lunga atunci cand va fi mai greu sa ti le permiti.

Asigurarea de viata Partener te ajuta sa economisesti o suma de bani care iti va fi de ajutor la pensie, la care se adauga un bonus de fidelitate.

Pe langa economii sigure, cei dragi vor primi protectie financiara in cazul unui eveniment nefericit.

DESCOPERA ASIGURAREA DE VIATA PARTENER 

  ECONOMISIRE PENTRU COPII

Ca parinte, copiii sunt pe primul loc. Ai grija sa le fie bine si ii sustii mereu. Incurajarile tale le vor da mai mult curaj langa un ajutor sigur.

Planul de economisire Zambet pentru copii te ajuta sa pui bani deoparte, pentru ca, mai tarziu, cei mici sa nu fie nevoiti sa o ia de la zero. Stii ca, orice s-ar intampla, suma de bani economisita de tine an de an ii ajuta sa-si indeplineasca planurile de viitor, iar bonusul de fidelitate, de care beneficiezi daca nu scoti banii mai devreme, ii ajuta sa-si indeplineasca si alte dorinte.

  DESCOPERA PLANUL DE ECONOMISIRE ZAMBET

 

Allianz - life5_(1)
Allianz - life1

PLANURI DE INVESTITII 

Increderea ca vei avea bani oricand ai nevoie sau ca vei porni totusi o afacere de familie e mai mare atunci cand vine la pachet cu un plan sustinut. 

Cu asigurarea Dinamic Invest alegi intre diferite programe de investitii si, in acelasi timp ai grija de familia ta cu un plan sigur: orice s-ar intampla, ai tai vor primi suportul financiar necesar.

DESCOPERA ASIGURAREA DE VIATA DINAMIC INVEST  

O asigurare de viata unit-linked este modul prin care tu poti sa faci investitii financiare pe termen scurt sau mediu si sa iti asiguri niste bani in plus, sub forma de rente.

DESCOPERA ASIGURAREA DE VIATA SMART PLAN 

 

PROTECTIE FINANCIARA

Siguranta pe care o oferi familiei, prietenilor sau partenerilor de afaceri va fi mai mare langa un sprijin concret. 

Cu asigurarea temporara de viata Life Plan, esti sigur ca, orice s-ar intampla, cei dragi au parte de protectie financiara.

DESCOPERA ASIGURAREA DE VIATA LIFE PLAN

 

Allianz - life3_(1)
Allianz - life3_(2)

PROTECTIE PENTRU SANATATEA TA

Uneori, stresul, orele peste program, sedentarismul, sacrificiile pe care le faci iti pot afecta starea ta de bine, dar si sanatatea ta. De aceea, e bine sa iti oferi un plan de siguranta.

Cu asigurarea de viata pentru boli grave, increderea ta in viitor este mai mare. LifeHelp iti ofera protectia si confortul financiar de care ai nevoie, acces la medici de talie internationala, consiliere pentru tratament si acoperirea cheltuielilor medicale. In plus, si sanatatea celor dragi beneficiaza de un plan de protectie.

DESCOPERA ASIGURAREA DE VIATA LIFEHELP

Prin clauza suplimentara pentru afectiuni grave Best Doctors, Allianz-Tiriac ofera avantaje suplimentare sanatatii tale, de la tratament medical in strainatate, la cheltuieli medicale acoperite.

DESCOPERA CLAUZA BEST DOCTORS